Empties of the month: Ianuarie 2014

Încă nu-mi vine să cred cât de repede a trecut prima lună din an. Deși, pe de altă parte, pentru mine a fost o lună plină de activități, realizări și lucruri noi învățate. La capitolul produse consumate, nu am fost eu cea mai harnică, dar am consumat totuși câteva produse, așa că trebuie să mă laud. :D Acestea sunt goliciunile mele din luna ianuarie:


  • Cremă de mâini Balea – a fost primul produs despre care am vorbit pe blog, AICI. Și este totodată și prima cremă de mâini de la Balea pe care o încerc și mi-a plăcut, sigur voi mai achiziționa și altele pe viitor.
  • Mască exfoliantă cu ginseg Avon – îmi place, am recumpărat-o. Review AICI.
  • Gel de curățare Bioten – mi-a plăcut, am povestit despre el AICI, dar parcă deja începuse să nu-mi mai placă mirosul dulceag, prefer un miros mai fresh pentru un gel de curățare.
  • Dizolvant lac de unghii Cien – îl tot recumpăr de când l-am descoperit, i-am dedicat o postare AICI.
  • Plasturi pentru puncte negre Balea – le-am făcut un review AICI, unde spuneam că per total mi s-au părut bunicei, dar sunt tentată să mai încerc și altceva. Momentan n-am cumpărat alții, încă mă gândesc spre ce să mă-ndrept.
  • Demachiant bifazic Balea – am mai terminat încă unul, l-am recumpărat, îmi place, povestea întreagă AICI.
  • Gel de duș pentru copii cu mango – îmi place cum miroase, l-am avut de mai multe ori. Eu m-am înțeles bine cu el, poate o să-l mai iau cândva.
  • Gel de duș Senses for Men – nu îl luasem pentru mine, dar atât de bine miroase la contactul cu pielea (din sticlă nu mă impresionase), încât l-am folosit mai mult eu.  :)) Am și varianta „pereche” acestuia pentru femei, dar nu miroase la fel de bine.

Am mai consumat și încă un pachet de dischete demachiante, ca aproape în fiecare lună de altfel, dar nu le-am mai păstrat punga. Cele de la Lidl sunt preferatele mele, cele mai bune (raportând la preț, că mai sunt și altele la fel de bune dar la prețuri mai mari).

Și cam atât. Voi ce produse ați consumat luna aceasta? :)

4 comentarii

  1. SUnt curioasa si eu de gelul de curatare Bioten. Demachiantul Balea il ador, dar acum il prefer pe cel Blanchette B: aceleasi rezultate, acelasi pret, dar cantitate dubla !
    Nu prea mai reusesc sa termin mare lucru, nu sunt asa harnica.
    Pupici ! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu l-am încercat pe cel de la Blanchette dar îl am pe listă. O să-l încerc și eu curând, momentan am rămas cu traume de la Nivea :)), nu-mi mai vine să încerc altul.
      Cunosc sentimentul.. am avut și eu o perioadă lungă anul trecut când tot cumpăram, dar nu reușeam să consum mai nimic.
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Dizolvantul de la cien l-am folosit i eu si mi se pare bun. Il mai recomand si pe cel de la Blanchette. Sunt foarte curioasa de acei plasturi. ma tenteaza, dar ezit totusi pt k stiu ca afecteaza pielea. Pupici <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie să încerc și eu produsele de la Blanchette, mă faceți tot mai curioase în legătură cu ele. :D Nu cred că afectează pielea atâta timp cât nu sunt lăsați mai mult decât e recomandat și sunt folosiți cu pauze de câteva zile între utilizări.
      Pupici :*

      Ștergere