Haul Bershka from Kurtmann


Cred că toată lumea cunoaște acest magazin online pe nume Kurtmann.ro. Eu am aflat de el de prin blogosferă în perioada în care încă nu dețineam acest blog. Bineînțeles că toate lucrușoarele frumoase pe care le vedeam pe la fete mi-au stârnit curiozitatea și am început să răsfoiesc site-ul. Credeți că am putut să plec „cu mâna goală” de pe site? Nici vorbă! Am rămas plăcut surprinsă când am văzut câte haine (și nu numai) frumoase și totodată foarte ieftine există în acest outlet. Recunosc că am fost puțin sceptică atunci când am dat prima comandă, până atunci nu mai achiziționasem haine sau alte lucruri din outlet-uri online. Am fost foarte mulțumită de produsele primite - corspuneau cu ceea ce am văzut pe site, mărimile s-au potrivit perfect și nu aveau defect sau alte probleme. Un alt plus este faptul că există posibilitatea de a face retur în cazul în care sunt probleme cu produsele.

Acum că mi-am spus o scurtă părere despre magazinul online Kurtmann să trecem la subiectul postării. Ultima comandă am dat-o în urmă cu mai bine de două săptămâni, dar am tot amânat această postare din diverse motive. Și de data aceasta am fost foarte mulțumită de toate produsele primite și o să vi le prezint în detaliu în cele ce urmează...

Inițial am intrat pe site să mă uit după cu totul altceva, dar cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, în coșul meu s-au regăsit în cele din urmă următoarele articole:



Întâmplător, toate sunt marca Bershka. Sau poate nu chiar întâmplător, adevărul e că mereu mi-au plăcut articolele de la Bershka, am destul de multe în garderobă. O să încep cu geanta de care m-am îndrăgostit pe loc:

 
Îmi plac gențile plic și „animal print-ul” mi s-a părut incredibil de frumos. Și vă spun sincer că a fost admirată peste tot pe unde am mers cu ea – pentru că evident că deja am purtat-o, chiar de vreo 2-3 ori. Este destul de mare și mult mai încăpătoare decât mă așteptam. Marea surprindere a fost prețul original de pe etichetă: 20$. Cât am plătit eu? Doar 25 lei! Am făcut o afacere bună, nu-i așa?


Deși nu ar părea, chiar nu sunt vreo mare fană a colanților, însă m-au atras de pe site două perechi în mod special și nu am putut să rezist tentației. În mod normal port colanții cu ceva mai lung, care să acopere toate cele, altfel mă simt ca în ... gol. :)) Însă în poze am vrut să vă arăt cum vin. Ambele perechi sunt mărimea 36/S.


Îmi place culoarea, îmi place materialul, îmi plac cum vin și îmi plac că sunt comozi. Pe eticheta acestora era trecut prețul de 10$, iar eu am dat 21 lei pe ei. Acum au o reducere puțin mai mare, sunt doar 18 lei.

 

Îmi place mult imprimeul și combinația de culori. La aceștia m-am speriat puțin când i-am scos din cutie, păreau atât de micuți, am crezut că n-o să mă încapă, dar sunt foarte elastici și vin perfect. Pe eticheta acestora era trecut prețul de 12 sau 13 $, nu mai știu sigur. Eu am dat pe ei tot 25 lei.

Vroiam un tricou negru, simplu și dintr-un material vaporos. Îmi place! Îndeplinește toate condițiile. Din păcate nu mai este pe stoc. Prețul a fost de 21 lei, pe etichetă nu avea preț acesta.

Vă plac achizițiile mele? Pe voi ce vă tentează de pe site? Eu am mai ochit multe alte lucruri drăguțe. :)


16 comentarii

  1. Sa le porti cu placere.
    Cu colantii m-ai cucerit! Eu sunt fan! <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Dacă o să mai dau de multe perechi așa de drăguțe cred că o să devin și eu fan. :)) Uitându-mă în garderobă.. am strâns ceva perechi.
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Foarte dragute toate lucrusoarele luate. Geanta este super! Foarte originala. Si imprimeul colantilor este asa vesel si colorat. De pe Kurtmann, am comandat si eu de vreo 3 ori pana acum. Am fost foarte multumita de fiecare data. :* Sa le porti sanatoasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți plac. Și eu sunt super încântată de geantă. :D
      Nici eu nu am dat foarte mult comenzi până acum, dar sigur nu va fi aceasta ultima. Mă bucur că și tu ești mulțumită de ei.
      Mulțumesc frumos!
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Geanta si colantii visinii sunt dementiali!!!! <3 Ai facut o achizitie foarte buna , la pretul acela se merita!!!! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți plac. Așa cred și eu. :D
      Pupici :*

      Ștergere
  4. Oo, daaa, geanta aceea este dementiala, nu are cum sa treaca neobservata!! Ai facut o afacere pe cinste!
    sa le porti cu placere! Si felicitari, ai un corp foarte, foarte frumos! :)
    Puup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa cred și eu. Mă bucur mult că și ție îți place gentuța!
      Vai, mulțumesc tare mult! Eh, e loc de mai bine, mai vreau să-l tonific puțin. :D
      Pupici :*

      Ștergere
  5. primii colanti au fost si in cosul meu, dar apoi am zis ca ma multumesc doar cu cei verzi :).

    sa le porti cu placere pe toate :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe. :D Pe verde chiar nu i-am văzut.
      Mulțumesc frumos! :*

      Ștergere
  6. E teribila acea geanta! Imi plaaaace!
    Colantii iti vin perfect! Am tot aruncat priviri, pe site, celei de-a doua perechi (dar m-am temut ca printul acela sa nu ma arate dolofana)... :P

    Sa le porti sanatoasa si voioasa, Miha Ella! :)
    Ai facut alegeri frumoase si inspirate!

    Kisseees!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că nu sunt singura. :D
      Mulțumesc frumos! Hm, nu cred, mie mi se par chiar că mă fac să par mai slabă.
      Mulțumesc mult, Ilda, ești o drăguță.
      Pupici :*

      Ștergere
  7. Tricou ca al tau imi facuse cu ochiul unul pe portocaliu deschis, dar am renuntat pentru o tentatie mai mare. Sa le porti cu placere. xo

    RăspundețiȘtergere
  8. Super draguti coantii! As vrea si eu sa mi dau comanda dar nu stiu ce sa zic despre marimi,imi e frica sa nu mi se potriveasca. Eu am 1.70 si ceva si cam 53 kg. Ma gandeam la marimea 36,ce zici? (te intreb pentru ca probabil tu ti ai dat seama ce si cum :D)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noroc cu comentariu tău, am sesizat că trecusem greșit mărimea EUR, e de fapt 36/S, nu 34/S cum scrisesem inițial (34 este echivalentul la un XS de fapt).
      Eu am 1,70 și 52kg și îmi vine perfect mărimea 36, deci eu zic că tot un 36 ți-ar trebui, că 1kg nu prea face mare diferență. :D Și dacă totuși nu ți se potrivește mărimea, poți face retur, este gratuit... dar chiar nu cred că ar fi cazul.
      Sper să-ți fie de folos! Pupici :*

      Ștergere