Review: Primer e.l.f. Essential

V-am vorbit în urmă cu ceva timp despre primer-ul e.l.f. în nuanța pearls, cel alb și plin de sclipici, care pe mine nu m-a convins. Azi vreau să vă vorbesc despre același primer dar în varianta „normală”. Știu că s-a vorbit despre el cam pe toate blogurile de beauty dar o părere în plus nu strică niciodată, nu? Eu sunt fană a acestui primer de mult timp și deși am avut o perioadă în care nu l-am mai avut pentru că am vrut să încerc și altele, niciunul nu m-a convins așa că m-am reîntors la el și trebuia să-i dedic și eu o postare.


Ambalajul mi se pare ideal, tub cu pensulă ca de gloss este cea mai practică variantă. Eu îl aplic pe pleoapă direct cu pensula, apoi mai tapotez puțin cu degetul și pleoapa este pregătită de pasul următor. Singurul lucru care nu-mi place este lipsa anumitor informații de pe ambalaj: cantitate și termen de valabilitate. Nu este însă un mare inconvenient.


După cum spuneam și mai sus, se aplică și se întinde ușor și rapid, iar fardurile au o aderență foarte bună peste acest primer – trebuie lăsat să se usuce complet înainte de a aplica fardul, dar nu durează mult, cam un minut. Aceasta este nuanța de la Sheer:


Scopul principal al unui primer este să mențină fardurile intacte pe pleoapă, iar acesta își îndeplinește această atribuție cu succes! Orice fard aplicat peste această bază rezistă fără să se strângă în pliu și fără să se estompeze până la 8-10 ore. Nu mi s-a strâns niciodată fardul în pliu dacă am avut acest primer, iar asta în condițiile în care eu am pleoapele foarte uleioase și fără primer în maxim 2 ore tot fardul este în pliu.

Intensifică foarte puțin unele farduri, dar nu cine știe ce. Aceasta este cam singura diferență, în opinia mea, între acest primer și altele de vreo 10 ori mai scumpe. Dar dacă vreau să intensific culorile fardurilor folosesc un creion alb și am rezolvat problema (cel mai lăudat este jumbo milk de la nyx pe care îl am pe wishlist).

Un swach cu și fără primer (în dreapta cu primer, în stânga fără):


 După cum  se vede în poză, diferența nu este mare, însă este o mică diferență. Fardurile se „așează” mai frumos peste primer decât direct pe piele.

Costă doar 9 lei și ocazional se mai găsește și la reducere.

În concluzie, dacă mai e cineva care încă nu a încercat acest primer, trebuie neapărat să luați măsuri. Este cel mai bun primer ca raport calitate/preț.


L-ați încercat? Care este primer-ul vostru favorit? 

8 comentarii

  1. Este un primer bun, mai ales pentru incepatoare, si este categoric mai bun decat cel de la Avon, care-i o porcarie :D . Daca vrei ceva mai bun si ieftin , iti recomand primerul de la Radiant, costa 25 de lei si face minuni. Gasesti un articol la mine pe blog. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este clar mult mai bun decât Avon și Essence, care pe pleoapele mele uleioase n-au avut niciun efect, mai tare m-au încurcat. Mai citisem pe undeva de cel de la Radiant și chiar ziceam că mă mai interesez de el dar am uitat. :D
      O să intru să citesc articolul tău, mulțumesc de sugestie!
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Stii, recent mi-am facut o comanda maricica de produse de la Elf si de care sunt tare multumita, insa primer sau paleta de farduri nu am inclus in comanda... Imi place cum se vede la swatch acest primer. Poate la o viitoare comanda o sa il includ , oricum la pretul de 9 lei mi se pare extraordinar de ieftin...
    Kisses!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ți-l recomand din inimă, merită încercat! O să fac un review și la o paletă de farduri de la ei zilele viitoare.
      Pupici :*

      Ștergere
  3. si eu il folosesc de cativa ani si nu sunt tentata sa mai incerc altceva :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cred! :D Eu mi-am făcut stoc recent, să fie. Eu poate o să mai încerc pe viitor și altele, dar momentan acesta este nr 1.
      Pupici :*

      Ștergere
  4. Eu il folosesc si il ador ! Am scris si un review. :D

    RăspundețiȘtergere