Review: Warm Bronzer e.l.f. Studio

De mult mă tot țin să vă vorbesc despre acest produs, așa se explică și poza făcută în zăpadă pe care o puteți vedea mai jos. :)) Poate vă era dor! Adevărul e că poza am făcut-o la scurt timp după ce a ajuns în mâinile mele, că arată mai fain nefolosit, însă am început să-l utilizez ceva mai târziu.... și rău am făcut! Foarte rău! O să aflați în continuarea acestui articol din ce motiv. Așadar, în centrul atenției avem bronzerul e.l.f. în varianta Warm, printre fulgi de zăpadă:


Face parte din gama Studio a produselor e.l.f. , are un preț standard pe siteul Elf România de 22 lei și îl găsiți aici disponibil în trei variante diferite.

Dacă ambalajele produselor din gama Essential (cele la 9 lei pe site-ul mai sus menționat) cam lasă de dorit, a celor din gama Studio sunt de o calitate foarte bună, cel puțin la tot ce am încercat eu până acum. În cazul produsul aici de față, ambalajul este realizat dintr-un plastic gros și dur, rezistent la eventuale șocuri/căderi (testat fără intenție) și are o oglindă foarte utilă pentru eventualele retușuri. 

Ce m-a atras din prima clipă la acest bronzer a fost varietatea și diversitatea nuanțelor din paletă, respectiv patru nuanțe diferite care pot fi folosite atât separat, cât și combinate în orice modalitate dorim, în funcție de nevoi și preferințe! Riscul să nu ni se potrivească nicio nuanță/combinație de nuanțe e extrem de mic, mai ales că există trei variante de palete, cu nuanțe diferite. Cea pe care o am eu o văd mai potrivită unui ten într-o nuanță medie sau închisă, mai puțin pentru un ten foarte alb.

Ce am conștientizat eu cu întârziere a fost faptul că poate fi folosit cu succes și pe post de blush, nu doar pentru conturarea feței! Eu combin cele două nuanțe din partea dreaptă, luând mai mult produs din nuanța de sus și astfel ajung exact la culoarea mea preferată pentru blush! De aceea am regretat așa de mult că n-am început să-l folosesc mai devreme (că iarna folosesc mai rar bronzer), când mititelul aștepta să fie folosit și pentru îmbujorarea obrajilor.

Toate nuanțele sunt foarte puternic pigmentate, trebuie o cantitate extrem de mică la fiecare utilizare. Vă las și cu câte un swach pentru fiecare nuanță separată:


Corespondența cu cele din paletă e astfel: deget mic - stânga sus, inelar - dreapta sus, degetul mijlociu - stânga jos și mai rămâne arătătorul cu cel din dreapta jos. Am făcut swach-ul mai mult pentru a vă arăta cât sunt de pigmentate, nuanțele le puteți vedea mai bine în prima poză, acolo arată exact ca în realitate.

Nu prea se observă în poze, însă e important de menționat că toate nuanțele din această paletă au irizații foarte-foarte fine de sclipici și într-o cantitate mică, insesizabile pe ten. În niciun caz nu e genul de blush/bronzer plin de sclipici care te face să arăți ca un clovn evadat de la circ, e doar ceva subtil care oferă o ușoară luminozitate. Varianta Cool Bronzer are fardurile mate, iar Golden Bronzer are de asemenea particule fine de sclipici, doar că nuanțele fardurilor sunt mai deschise, mult mai potrivit pentru un ten foarte alb.

Rezistența pe ten este foarte bună, la finalul zilei arată aproape la fel ca atunci când era proaspăt aplicat, doar o idee mai puțin intens, din cauza excesului de sebum și a eventualului retuș cu pudra.

În concluzie, pot să vă mai spun doar că iubesc acest produs și vi-l recomand cu drag! Pentru moment este preferatul meu, atât ca bronzer cât și ca blush!


L-ați încercat? Cum vi s-a părut? Voi ce blush și/sau bronzer preferat aveți?


12 comentarii

  1. Inca un produs bun de pus in cosul de cumparaturi... :D Nu l-am comandat pana acum, desi am facut cateva comenzi la e.l.f., cred ca data viitoare o sa il iau si eu ca tare e tentant, mai ales dupa review-ul tau.. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da... clar! :D Sper să-ți placă cel puțin la fel de mult ca și mie, dacă te hotărăști să-l comanzi!
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Doar cand dau eu comanda nu e pe stoc :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Poate-l prinzi la următoarea comandă, merită încercat! :*

      Ștergere
  3. Aaa...păi în cazul ăsta îl vreau și eu!! Nu știu de ce trăiam cu impresia că e prăfos...Mmm. Clar, mi-l iau cu următoarea ocazie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi! :D Nu e blush cremos, dar nici prăfos nu e, se aplică foarte frumos.
      Sper să-ți placă dacă-l iei, eu m-am îndrăgostit de el de la prima aplicare! :D

      Ștergere
  4. Eu folosesc Lancome Star Bronzer pensula cu pudra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar nu-l știu, o să-l caut să văd cum arată și cu ce se laudă. :D

      Ștergere
  5. Sa il folosesti cu placere in continuare.
    M-ai tentat si pe mine. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos!
      Hihi, numai tentații peste tot. :))
      Pupici :*

      Ștergere