Avon Magic Effects - Copper

Cei de la Avon au scos recent câteva oje texturate noi, sub numele Molten Metal, ca parte a gamei Magic Effects, din care mai am câteva nuanțe pe care le ador. Nuanța Copper m-a atras din prima secundă în care am văzut-o, mi s-a părut o ojă superbă și ideală pentru sărbătorile de iarnă (dar nu numai, eu aș purta-o oricând cu plăcere), așa că am comandat-o fără să stau prea mult pe gânduri. Și pentru că în realitate mi s-a părut chiar și mai frumoasă decât din catalog, m-am grăbit să o folosesc ca să v-o prezint cât mai repede. 


Are o textură foarte fină, cu mult sclipici în conținut, se aplică frumos, e opacă din două straturi și se usucă foarte repede. Deși rezistența ojelor pe unghii e influențată de foarte mulți factori, îndrăznesc totuși să spun că nu e cea mai rezistentă ojă posibilă, dar marele avantaj e că se poate retușa rapid datorită texturii (și din motivul ăsta eu nu-l văd ca pe un mare dezavantaj).


Pentru că n-am vrut să port manichiura simplă, la inelar am făcut și un mic model abstract, cu o „tehnică” foarte simplă (pe care o știu de când aveam vreo 14-15 ani), ușor de realizat și de cele mai neîndemânatice persoane - pe oja albă proaspăt aplicată, am pus câteva picături din oja aurie, după care am amestecat la întâmplare cu vârful unei pensule de nail art subțiri.

În loc de pensulă se poate folosi o scobitoare, un ac, vârful unei forfecuțe etc, tot ce contează e să aveți mâna ușoară, să nu apăsați cu instrumentul folosit. Se pot realiza multe modele interesante astfel, chiar și unele mai mult gândite, care să și semnifice ceva, să aibă o logică.


Subgama Molten Metal conține în total 5 nuanțe, fiecare cu farmecul ei - toate au textura fină, mult sclipici fin în conținut și probabil și aceleași caracterisitici, doar nuanța le diferențiază. Dintre toate, singura pe care mă mai bate gândul s-o achiziționez e Blue Steel, mi se pare un albastru foarte frumos, delicat.

Sursă foto


Cum vi se pare Copper? Dintre toate nuanțele noi, care e favorita voastră?
De micul model adăugat ce părere aveți? Ați încercat tehnica?

32 de comentarii

  1. Cat de bine arata! Pozele sunt superbe, la fel si manichiura. ♥
    Imi plac mult texturatele lor, dar evit sa mai cumpar...ca am multe de la Golden Rose si Moyra pe care nu le-am mai folosit de o vesnicie.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, Mădă! Mă bucur tare că-ți plac pozele!
      Te înțeleg, e păcat să le iei dacă nu le vei folosi. Dar de ce nu folosești mai des texturatele în completarea unghiilor pe care faci modele? Știu că nu merg ca bază pentru modelele complexe, dar cred că se găsesc combinații în care să meargă lângă un model. Asta așa, ca să nu stea degeaba cele pe care le ai. :D
      Pupici

      Ștergere
    2. Da, ma gandeam ca acum de sarbatori poate reusesc sa le integrez in modele.
      Sper sa-mi iasa. :D :*

      Ștergere
    3. Abia aștept să văd ce vei pregăti pentru sărbători! :D

      Ștergere
  2. Wow!!! Nu-mi place auriu pe unghii...atat de mult, insa ce vad eu aici...arata suuuuuper!!! Cred ca alaturi de rosu ai realiza o super manichiura de Craciun! <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți place! Da, la combinația cu roșu m-am gândit și eu pentru o mani de Crăciun, cred că ar arăta superb, mai ales dacă aleg tot o texturată roșie. :D
      Pupici

      Ștergere
  3. Wow...deci pe asta o comand si eu!! Cooper imi place si mie cel mai mult dintre toate, albastru nu ma prea atrage, dar in schimb graphite arata perfect pentru gusturile mele. Totusi cooper e a mea, cu certitudine...pfff, deci cat poate sa-mi placa!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că-ți place atât de mult! Poate ne-o vei arăta și pe unghiile tale, după ce o achiziționezi. Cred că ar arăta super pe forma frumoasă a unghiilor tale! :D

      Ștergere
    2. Sper sa imi reziste si mie putin mai lungi asa cum le am acum, nu stiu prin ce miracol se pastreaza de vreo doua saptamani la nivelul acesta.
      Mi-am comandat oja astazi, abia astept sa vina! :)
      Multumesc mult, in catalog nu m-ar fi atras niciodata!

      Ștergere
    3. Îți țin pumnii să se mențină, că ai unghiuțe foarte frumoase!
      S-o folosești cu plăcere!
      Cu mare drag, mă bucur că te-am convins! :D

      Ștergere
  4. <3 copper e nuanta mea preferata! imi place mult modelul abstract realizat, si eu cand eram mica imi faceam asa cu scobitoarea :)) chiar uitasem de aceasta tehnica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, și a mea! Mulțumesc, mă bucur că-ți place! La fel și eu, tot scobitoarea foloseam. :))

      Ștergere
  5. Arata foarte bine! Nici nu stiu ce-as alege dintre cele noi, probabil tot Copper si Blue Steel :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți place și că avem preferatele comune și de data asta. :D
      Te pup!

      Ștergere
  6. Arata minunat!
    Imi place la nebunie atat manichiura, cat si pozele, totttt! ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, mă bucur tare mult că-ți place manichiura, dar și pozele!
      Pupici

      Ștergere
  7. Wow, ce frumoasa e! Imi place super mult, o sa mi-o cumpar si eu! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți place și că te-am convins că merită! :*

      Ștergere
  8. Sa stii ca tu m-ai convins, pentru ca daca o vedeam in catalog, nu cred ca-mi ataragea atat de tare atentia. Dar pe unghiile tale arata super bine :D :*

    RăspundețiȘtergere
  9. nu mi-am ales nici o nuanta ,dar la urmatoarea comandasigur imi iau cooper,am testat-o si imi pare rau ca nu mi0am luat-o ddeja :D

    RăspundețiȘtergere
  10. vai cat de frumoasa e! pozele din catalog clar ca nu le fac cinste, de asta nici nu le-am bagat in seama. O sa dau si eu comanda de una din ele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că postarea mea te-a convins că merită și sunt curioasă ce nuanță vei alege! Pozele din catalog chiar nu le fac dreptate, dar eu deja merg pe feeling cu ojele lor. :))

      Ștergere
  11. Ce bine arata auriul ala! Am ramas socata cand amvazut imaginile. Trebuie sa il am! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, pozele din catalog nu-i fac dreptate. Doar că eu nu am mai văzut în catalog gama asta. :( Sper totuși s-o găsești!

      Ștergere