7 rujuri într-o săptămână #2

Dacă ar fi să aleg un singur produs de machiaj care mă face fericită, care-mi schimbă instant nu doar chipul, ci și starea, aș alege cu siguranță un ruj! Habar n-am care, asta ar fi partea grea, dar știu cu siguranță că rujurile sunt cele mai îndrăgite produse de makeup pe care le am și cele care mă ajută să-mi schimb întregul look în cel mai rapid și sigur mod. Aș putea să dedic adevărate declarații de dragoste rujurilor, e o pasiune/plăcere măruntă, poate superficială, dar care-mi aduce bucurie și alteceva nu mai contează.


M-am bucurat că primul articol de tipul ăsta, cel de aici, a fost bine primit și apreciat, așa că am decis ca lunar să fac câte unul cu ce rujuri am purtat într-o săptămână, iar în articolul de față vă prezint rujurile pe care le-am purtat săptămâna trecută - de la nuanțe subtile sau doar mai deschise și până la culori închise sau foarte aprinse... am câte puțin din fiecare, în funcție de ce am simțit să port pe moment. Am și câteva rujuri încercate pentru prima oară, așa că o să vă spun și niște impresii „la cald”, după prima folosire.


Luni - Yves Rocher Absolute, nuanța Rose Poudre - o nuanță atât de subtilă încât nici n-a vrut camera să pună focusul pe ea în swatch (în niciuna din zecile de poze), dar cred că se înțelege și așa. E un ruj discret, într-o nuanță oarecum similară cu cea a buzelor, doar că puțin mai intensă, e lejer și hidratant, nu mă plâng nici de rezistență și îi ador mirosul floral. Mie-mi place și aș mai lua nuanțe din gama asta, aș fi curioasă cum e și una mai închisă. 

Marți - Melkior, nuanța Cardinal red - de 8 martie am ales o culoare cum nu se putea mai potrivită, aș zice eu, un superb roșu intens, care e deja vedetă pe blog, a tot apărut prin tot felul de postări și tot timpul a atras atenția, ceea ce nu mă miră. Ador fiecare ruj Melkior pe care-l am, pentru textura plăcută, pigmentația puternică, rezistența excelentă pe buzele mele și mirosul de transafir care mă înnebunește. Am în prezent cinci nuanțe din gama asta clasică, plus două tip creion și încă mai vreau și altelte, mereu scot nuanțe noi interesante.

Miercuri - Avon Perfectly Matte, nuanța Beery Blast - deși am luat de câteva săptămâni toate mostrele din gama asta, n-am apucat să le încerc, așa că am făcut prima probă direct la full size-ul primit în beauty kit-ul Marie Claire și pe lângă faptul că nuanța o ador, chiar sunt plăcut surprinsă și de calitatea rujului, îmi place mai mult decât mi-aș fi imaginat, e chiar foarte cremos și totuși rezistă super. O să revin cu siguranță cu detalii pentru toate nuanțele, într-un articol dedicat.


Joi - Sleek Matte Me, nuanța Petal - un ruj pe care l-am ador la început, dar de care m-am plictisit repede, am luat o pauză frumușică, iar acum când l-am încercat din nou după aproape vreun an, mi-am dat seama că nu mai sunt atât de încântată de el. De fapt, îmi place în continuare culoarea, faptul că e pigmentat și perfect rezistent la transfer, dar nu mă mai încântă senzația aia de buze care țin. Încă mă mai gândesc dacă-l mai țin sau îl cedez altcuiva, o să-i mai dau o șansă și sper să mă hotărăsc.

Vineri - ruj creion ELF, nuanța Tea Rose - era proaspăt primit cu câteva zile în urmă și eram curioasă rău în privința lui, l-am văzut dese ori lăudat de fete pe youtube și nu e deloc degeaba, chiar e un ruj plăcut la purtare, pigmentat și foarte rezistent, abia dacă se transferă. Nu e cel mai hidratant ruj, dar nici nu mi-a uscat buzele. Nuanța în realitate e mai movulie decât pare în poze și e chiar simpatică. 

Sâmbătă - Flormar Revolution, nuanța #07 - a fost vedeta verii trecute, l-am purtat ca nebuna în perioada aia, dar apoi am făcut pauză, însă l-am redescoperit acum și sigur o să-l port des în lunile următoare, încă îmi place la fel de mult ca atunci când l-am descoperit, nuanța e demențială și rezistă, rezistă, rezistă. Tot zic că trebuie să mai studiez gama asta de la Flormar, să văd dacă mai au și alte nuanțe mai speciale. 


Duminică - Max Factor Lipfinity, nuanța #35 Just Deluxe - deși îl aveam de vreo lună, abia acum l-am încercat pentru prima oară și am rămas surprinsă când l-am pus pe buze! E foarte aprins și are niște particule fine de glitter auriu care-l fac și mai deosebit, dar în același timp și ceva mai dificil de purtat. Cu siguranță nu e pentru oricine, însă e un ruj frumos, iar eu sigur o să-l mai tot port, cumva mi se pare mai potrivit pentru primăvară/vară, purtat cu un machiaj al tenului și ochilor simplu, curat, fără altă pată de culoare.


După cum v-ați dat seama, în weekend a fost cu nuanțe mai intense, să fiu în contrast cu vremea nu tocmai plăcută. Nu pot nici de data asta să aleg vreun favorit dintre ele, dar aștept să-mi spuneți voi...

Care vă place cel mai mult? Pe care le-ați purta și pe care nu? Voi ce rujuri ați purtat săptămâna trecută?

22 de comentarii

  1. Nuanta aia de rosu de la Melkior imi place extrem de tare. Si sunt foarte curioasa in privinta rujurilor lor. Chiar trebuie sa le incerc si eu curand. Tea Rose ma streseaza si pe mine de luni bune, dar de cate ori m-am decis sa il comand...nu era pe stoc nuanta. Chiar pare o nuanta pe care as purta-o cu usurinta in orice sezon. Imi place mult si Berry Blast,arata ca ceva care mi-ar fi bun companion mai ales in lunile mai friguroase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o nuanță care atrage atenția și da, chiar trebuie să încerci rujurile Melkior! Eu nu-mi doream neapărat nuanța Tea Rose, dar asta mi-a atras atenția pe moment, să înțeleg că am avut noroc. :))
      Tot în sezonul rece cred că o să-l port și eu mai mult pe Berry Blast, dar încă merge și acum, încă am toane când vreau ceva închis.

      Ștergere
  2. Eu am rosul de la Melkior si il port destul de des, dar cam ala e pata de culoare. In rest, cam ce imi pica in mana :)
    Singurul pe care nu am curaj sa il port este cel mov de la Flormar ... i envy you!
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu îl port de obicei alăturat unui machiaj nude la ochi. :D
      Dar de ceee? E o nuanță superbă pentru vară și în contrast cu un ten alb arată într-un mare fel!
      Te pup!

      Ștergere
  3. Toate arata incredibil.
    Eu am trecut la nude-uri in ultima perioada dar astazi mi-ai facut pofta de culoare asa ca voi apela la o nuanta mai intensa. Sa fie fucsia, sa fie rosu? Hmm....
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți plac și mă bucur dacă ți-am făcut poftă de culoare! :D
      Pupici

      Ștergere
  4. Si mie imi place de mor nuanta de la celui de la Avon. De cand mi-a venit beauty kit-ul, aproape numai pe ala il port:)) Numai ca trebuie sa-mi hidratez buzele mai tare ca imi unt cam uscate si arata umpic naspa :D

    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție-ți place! Așa e, dar asta e valabil pentru orice ruj mat, trebuie să fie buzele exfoliate și bine hidratate, ca să arate frumos.
      Pupici!

      Ștergere
  5. Ce-mi place nuanta rujului ELF, e tare la moda acest mov-gri-pudrat, eu am vreo 3, rujuri si creioane in nuante asemanatoare si as mai vrea! Poate la urmatoarea comanda iherb il iau si eu :D
    Rujul mov Flormar iti vine excelent, iar culoarea celui de la Avon e suuper! (se vede ca trag catre mov-uri :)) ).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am sesizat și eu că e nebunie cu nuanța asta, îmi place și mie, dar nu pot să zic că leșin totuși după ea, am alte obsesii în materie de nuanțe la rujuri. :)) Merită totuși luat, calitativ e mai bun decât speram, nu se compară cu rujurile lor clasice, care pe mine nu m-au încântat.
      Mulțumesc mult! Chiar e, din tub nu m-a impresionat așa tare, dar când l-am văzut pe piele... altă poveste. :)) Nu ești singura, am înnebunit și eu cu movurile.

      Ștergere
  6. luni si duminica (chiar daca nu sunt fana sclipiciului, dar imi place nuanta max factor)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie chiar nu prea-mi mai plac rujurile cu sclipici, dar ăsta face parte dintre excepții, pentru că nu se vede sclipiciul, dar în funcție de cum se reflectă lumina are un aspect mai diferit, mai special, datorită acelor particule.

      Ștergere
  7. Ce draguta e nuanta Petal de la Nyx, mie imi era teama ca seamana foarte mult cu Birthday suit si am cam ocolit-o. Minunata selectie :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la Sleek. :p E într-adevăr drăguță nuanța, dar cred că o să ajungă la altcineva rujul ăla. :D
      Mulțumesc!

      Ștergere
  8. Ce alegeri frumoase! :) Eu am purtat azi Berry Blast-ul, zilele trecute am cam chiulit la capitolul ruj, incerc sa ma invat sa port zilnic si postarile tale chiar ma inspira!
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Mă bucur tare mult dacă te inspir să porți zilnic ruj!
      Te pup

      Ștergere
  9. Foarte draguta postarea! Eu nu am incercat pana acum decat produsul de la Sleek si imi place efectul lui mat,dar culoarea nu ma da pe spate. Din listuta de mai sus am zarit rujul de la Avon care arata divin. Dar intradevar e rezistent pe buze? Eu am avut rujuri de la Avon si nu mi.au placut tocmai din cauza acestui fapt.

    http://na-na-nails.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Nuanța Petal nu e pentru oricine, dar dacă-ți place rujul calitativ... mai au și alte nuanțe.
      Da, așa cum am zis și-n postare, rezistă neașteptat de bine, nu se compară cu niciun alt ruj încercar de mine de la Avon.

      Ștergere
  10. Toate nuantele alese de tine imi plac...si intr-adevar...diferenta! De la nuaante deschise la nuante aprinse!

    RăspundețiȘtergere
  11. Tea rose l-am pus acum in cos, pe iherb, ca e mai convenabil la pret :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am luat și eu la reducere de pe site-ul Elf, ieșea tot pe acolo. :D
      Dar dacă mă decid să mai iau alte nuanțe, probabil tot la iherb o să apelez.

      Ștergere