Produse consumate - Mai 2016

Abia așteptam să pozez ambalajele produselor consumate luna trecută și să le arunc, deja devenise neîncăpătoare punga în care le-am adunat - trebuie să mă învăț o dată minte să folosesc pungi mai mari. Am consumat destul de multe produse în mai, iar marea majoritate sunt produse care mi-au plăcut mult și pe care deja le-am recumpărat sau urmează, dar am și câteva care nu m-au convins și mă bucur că am încheiat socotelile cu ele.


Nu pot spune că am eliberat prea mult rafturile sau baia, am prea multe produse începute și am mai început și altele (la mine nu stă pentru mult timp neînceput vreun produs, nu știu cum rezistă alte fete), dar e ok, pe unele oricum le consum mai repede decât aș vrea - alea care-mi plac foaaarte mult, evident. Revenind... am câte ceva din fiecare categorie, chiar și câteva produse de makeup consumate complet și o să încep cu ele.

Deși nu pare, am consumat complet crema CC Gerovital Happiness, dar ambalajul a rămas ca nou pentru că a ieșit lejer din tub și ultimul strop de produs, fără să mă chinui deloc. Mi-a plăcut mult textura plăcută și lejeră a produsului, pe tenul meu se așeza imediat foarte frumos, motiv pentru care am întins mâna spre el în multe dintre diminețile în care eram pe fugă. Aspectul natural oferit m-a încântat de asemenea, dar și mirosul de zmeură. Nu oferă o acoperire prea mare, nici o rezistență foarte lungă, dar l-am făcut să funcționeze pentru tenul meu gras și nu exclud să mai revin la el!


Pudra Catrice Prime & Fine mi-a plăcut mult, e matifiantă și transparentă, nu încărca tenul și a fost destul de spornică. Ambalajul s-a rupt din vina mea, am scăpat-o pe jos acum câtea luni, dar oricum nu are un ambalaj de cea mai bună calitate, se vede că și scrisul s-a șters de pe capac - totuși, e cam greu să le avem pe toate într-un preț atât de mic, cred că vreo 25 lei costă. E posibil s-o recumpăr pe viitor, mi-a plăcut.

Îmi pare rău că am consumat balsamul de buze Yves Rocher cu portocală și migdală, a făcut parte din gama de sărbători de iarna trecută și din păcate nu se mai găsește, dar nici n-am putut să mă abțin să-l folosesc dese ori, mi-a plăcut prea mult! Am mai avut din gamă și varianta cu scorțișoară, pe ăla l-am consumat și mai repede. Recomand oricum în general balsamurile de buze de la ei!

Produsele de skincare s-au cam dus pe bandă rulantă, iar singurul de care m-am bucurat că n-o să-l mai văd e laptele demachiant Flormar Skin Geometry, care e foarte ok ca eficiență și mi-a plăcut chiar mult textura lejeră și deloc grasă, dar are produsul ăsta atât de mult parfum în el încât nu știam cum să revin mai repede în urma lui cu o micelară, să scap de parfumul ăla de pe față. Deja îl aveam de vreun an, așa că mă bucur că am scăpat de el.


Loțiunea micelară L'Oreal îmi place, e printre micelarele mele favorite și o să mai revin la ea când o s-o mai prind la un preț bun, că prețul standard e cam mare comparativ cu surata lui Garnier, care face același lucru sau chiar puțin mai mult.

A fost un moment trist când am realizat că am terminat tonerul Paula's Choice Skin Balancing pore-reducing, tot scuturam recipientul în speranța că o să mai iasă totuși ceva. Mi-a plăcut foarte mult, e cel mai bun toner încercat vreodată și singurul motiv pentru care n-o să revin imediat la el e că vreau să mai experimentez puțin la categoria asta, dar îl recomand oricui are tenul gras sau mixt, cel puțin.

Am terminat al doilea tub de cremă Bioderma ABCDerm SPF 50+ și deși îmi mențin părerea că e o foarte bună bază de machiaj, totuși simt nevoia de o pauză de la ea, m-am cam plictisit de pelicula albă pe care o lasă, însă mă mai văd revenind la crema asta, pe viitor. Am scris mai multe despre ea aici, unde am evidențiat toate avantajele, dar și dezavantajele.

Exfoliantul Paula's Choice Resist Daily Smoothing 5% AHA e genial, pe tenul meu dă rezultate foarte bune și nu mă văd renunțând prea curând la el, deja am alt tub în uz, pe care l-am luat de rezervă din timp. Cred că ar trebui să scriu cândva mai detaliat despre el, deocamdată mă limitez la a spune că face niște diferențe clar vizibile pe tenul meu și de câte ori am întrerupt utilizarea am sesizat și mai bine asta.


Spumantul de baie Avon nu m-a impresionat prea tare, cândva îmi plăceau cei din gama asta, dar acum mi s-a părut că disparea prea repede din cadă și spuma, dar și mirosul.

Tot de la Avon am mai dat gata și scrubul Planet Spa Indulgent SPA Ritual, despre care nu cred că am mai vorbit pe blog și nu știu de ce, că mi-a plăcut chiar foarte mult - are particulele ca de zahăr, puterea de exfoliere cam medie, lasă pielea fină și miroase minunat, ca majoritatea produselor cu unt de shea. Probabil că o să-l recumpăr pe viitor, deocamdată am cam mulți exfolianți pentru corp începuți.

Gelul de duș cu biscuiți l-am luat vara trecută din Grecia, mi-a plăcut pe moment aroma și acum mă tot întreb... why? Miroase bizar, chiar nu mi-a plăcut deloc aroma în timpul utilizării, iar gelul de duș e lichid, curge printre degete și nu face mai deloc spumă. Practic, nu mi-a plăcut nimic la el.

Mi-a plăcut în schimb gelul de duș Yves Rocher cu portocală, aroma proaspătă și destul de autentică m-a încântat la el, iar în rest mi se par foarte ok gelurile lor de duș, sunt dense, fac multă spumă și nu-mi usucă pielea.


Anti-perspirantul Garnier mineral e eficient, nu lasă într-adevăr urme albe, dar lasă în schimb senzația aia de piele umedă după aplicare, senzație ce-mi displace total, mă simt de parcă sunt transpirată - dispare în 5-10 minute, dar tot e deranjant atât cât e. În plus, mirosul mi se pare prea puternic, miroase bine dar e atât de intens încât îmi acoperea și mirosul parfumului. L-am folosit doar seara ca să-l consum, nu l-aș mai cumpăra o a doua oară.

Crema de mâini Palmer's Shea formula cu vitamina E a fost mi-nu-na-tă - textură densă și spumoasă (nu știu cum altfel s-o descriu), deloc uleioasă sau grasă, hidratare bună, aromă delicioasă și nimic de care să mă plâng! Vreau să mai încerc și alte creme de mâini Palmer's, am impresia că asta a fost prima încercată și vreau să văd dacă sunt și celelalte la fel de reușite, dar o s-o mai iau și pe asta.

În borcănelul mic am avut o mostră dintr-un unt de corp Charme d`Orient, pe care l-am consumat pe picioare, după o încercare pe corp. E intens hidrant, mirosul e divin (nici nu-l pot descrie, dar mi-a plăcut la nebunie), însă pelicula super uleioasă pe care o lasă nu e de mine - oricât de puțin produs am încercat să aplic, tot mi-a lăsat pielea uleioasă.

Protecția termică Avon Advance Techniques miroase super bine, iar mirosul se menține ceva vreme în păr. Ceva protecție oferă, însă nu știu să zic exact cât de multă, am tot zis că-i verific mai bine lista de ingrediente (e singura metodă pentru a afla clar dacă o protecție termică e bună de ceva sau nu) dar am tot uitat. Oricum, e posibil s-o recupăr, mi-a plăcut prea mult cum îmi parfuma părul și că nu-l lăsa deloc încărcat, nici când aplicam cam mult produs.

Șamponul uscat Batiste XXL mini e perfect pentru călătorii, dar și pentru a-l purta în geantă în zilele în care credem că am putea avea nevoie de așa ceva, însă mi-ar fi plăcut să existe pentru toate variantele șamponului formatul ăsta travel. Totuși, pentru părul meu fin e foarte bună varianta asta XXL, chiar îmi dă volum și-mi place mult cum mi se așează părul, chiar dacă-l face și cam aspru. Mai am unul mic, dar cred că o să-l recumpăr iar și în formatul mare.

Am mai consumat și șamponul uscat Batiste neon lights, care miroase minunat, iar în rest își face treaba foarte bine, ca toate celelalte variante (fresh, tropical, cherry și multe altele), îmi place mult mirosul și probabil că o să-l recupăr și pe ăsta cândva - îmi place să alternez mai multe variante ale minunatului Batiste și mereu când dau de una pe care n-am încercat-o o iau să văd cum e, dar deja le-am încercat cam pe toate și nu pot spune care e favoritul meu, mi-au plăcut cam toate.

Astea au fost produsele pe care le-am consumat în mai, sper să vă fi fost într-un fel sau altul de folos părerile mele finale și peste vreo lună o să urmeze cu siguranță încă o postare cu multe ambalaje goale, am deja mai multe aproape consumate.

Voi ce ați mai consumat în ultima vreme? Ați încercat vreun produs dintre cele prezentate? V-am tentat cu ceva?

16 comentarii

  1. Nu am încercat gelul cu portocale, dar m-am îndrăgostit de cel cu cafea <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel cu cafea rămâne favoritul meu de la Yves Rocher, dar pentru serile calde e foarte fain și ăsta cu portocale. :D

      Ștergere
  2. OMG...cum ai reusit sa termini pudra chiar asa :))), gelurile de dus de la YR cu portocale, grapefrut sunt my fav, iar sampoanele Batiste sunt nelipsite si de la mine, te pup sa ai o saptamana frumoasa <3......praji....n-ai mancat saptamana asta :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Când mai era doar puțină pudră pe margine puteam s-o mai iau doar cu o anumită pensulă. :))
      Mă bucur că și ție-ți plac gelurile de duș YR și șampoanele uscate Batiste!
      Hehe, urmează și week in photos mâine, dar nu cred că am nicio prăjitură. :))
      Săptămână frumoasă! :*

      Ștergere
  3. Buuun! Avem ceva produse "iubibile" incomun dar sunt convinsa ca stii asta. ;))
    Produsele PC sunt in continuare printre primele pe lista mea dar acum m-ai facut sa adaug si crema de maini Palmer's Shea.
    Nu stiu cum se face dar de fiecare data cand intru pe blogul tau dau de cate o tentatie. Dar imi plac mult prodeusele pe care le recomanzi. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da... știu că avem câteva produse favorite în comun. :D
      Mă bucur dacă reușesc să te tentez mereu cu câte ceva și mă bucur și mai mult când văd că încerc unele dintre produsele alea și te curesc și pe tine!
      Pupici

      Ștergere
  4. Si mie imi plac gelurile de dus de la Yves Rocher, CC Creamul de la Farmec, pe care momentan l-am inlocuit cu BB Creamul Nivea, dar o sa revin la el cu siguranta. Cat despre sampoanele uscate Batiste, de cand le-am descoperit nu-mi lipsesc din casa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că avem câteva produse în comun și aceleași păreri bune despre ele!

      Ștergere
  5. gel de dus cu biscuiti? chiar nu am auzit :)
    stiu ca ai avut ceva de lucru cu ele, eu nu reusesc sa strang, uit si le arunc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păcat că n-a fost impresionant, cum speram...
      Eu m-am obișnuit să le pun în pungă lor specială și e o plăcere să văd ce am adunat la final de lună, e confirmarea că nu adun degeaba atâtea produse.

      Ștergere
  6. pfff, cate ai terminat!

    eu stau cam prost la faza asta fiindca mai nou le incep pe toate si nu mai apuc sa termin nimic :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt câteva, dar am avut și mai multe... :))
      Încep și eu o grămadă de produse în același timp și uneori mă mai întreb când oare reușesc să mai și consum din ele. :))

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. N-am idee, eu am luat-o de la Farmacia Tei la un preț foarte bun.

      Ștergere
  8. Cat de harnicuta ai fost! Am avut si eu exfoliantul de la Avon, este extraordinar de bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Mă bucur că ți-a plăcut și ție exfoliantul, e foarte fain!

      Ștergere