Cumpărături și noutăți de iarnă

Au mai rămas doar câteva zile oficiale de iarnă, ieri a arătat a zi de primăvară în toată regula și chiar dacă azi s-a stricat vremea am zis că e timpul să vă arăt cumpărăturile și noutățile de iarna asta. Spuneam și atunci când vă arătam cumpărăturile din toamnă că n-am luat foarte multe lucruri, dar în aceste trei luni de iarnă chiar n-am cumpărat decât niște mărunțișuri pe toate categoriile (haine, cosmetice, cărți), chiar și puse la un loc cu niște lucruri drăguțe pe care le-am primit și tot sunt foarte puține.

Eu mă bucur de lucrul ăsta, nu m-am abținut în mod special de la shopping, pur și simplu n-am avut nevoie de multe lucruri și n-am fost prea des tentată cu ceva - deși oferte bune sau lansări interesante au tot fost, dar nu m-au atras pe mine. Mi-e și mie greu să recunosc și să afirm asta... dar cred că minimalismul mă atrage tot mai mult, chiar dacă sunt departe de așa ceva. Merg deocamdată pe ideea - mai puține lucruri, mai multe experiențe și momente care contează.


Sper să nu pară ciudat că uneori vă mai arăt și lucruri primite cadou, dar atâta timp cât sunt lucrușoare drăguțe sau produse cosmetice bune... mă gândesc că nu se supără nimeni că le prezint. Nu contabilizez tot ce primesc cadou, dar dacă pe moment mi se pare interesant de arătat ceva le pun la pozat și rămân pentru postările astea.

E ciudat acum să văd că mai mult am primit haine decât să cumpăr... dar n-aveam nevoie de nimic și din puținele lucruri pe care mi le-aș fi dorit (un anumit tip de palton, de pildă) n-am găsit să mă satisfacă ceva. Hai totuși să vă arăt puținele lucruri noi adunate iarna asta.


N-am mai apucat să-i pozez, pentru că i-am cumpărat abia ieri și oricum era doar ceva practic, dar am zis să notez scurt că mi-am luat niște colanți foarte faini pentru sport de la Decathlon - nu mai știu care dintre toți de aici, au o grămadă. Prețurile mi se par bune și cred că o să mai iau o pereche pe viitor, mi-a rămas gândul la unii colorați, foarte buni și pentru drumeții.

În rest mi-am cumpărat prin preajma sărbătorilor un singur pulover C&A, mă uitam după alte lucruri prin magazin și mi-a atras atenția - mi-a plăcut mult nuanța de albastru și combinația cu modelul pufos, îmi plus e genul lărguț, iar eu l-am luat să cadă și mai larg alegând mărimea M, în loc de S, cum port în mod normal - asta și ca să vină mai lung. A fost doar 30 lei, dacă bine rețin și mai era pe un galben frumos. Nu știu dacă se mai găsește.


Din toate cadourile primite de sărbători am sustras să vă arăt încă ceva de la C&A - bluza corai (știu că în poză pare mai mult roz, dar e corai), foarte simplă, dar mie îmi plac genul ăsta de bluze de purtat în straturi, cu un pulover sau blazer deasupra. Tricoul Esmara se pare că e din Lidl, unde eu niciodată nu-mi găsesc mărimea mea la ce-mi face cu ochiul, se pare că alții au mai mult succes decât mine. Mi se pare adorabil. Bluza am apucat s-o port chiar recent, tricoul nu, dar n-o să duc lipsă de ocazii prin primăvară-vară.


M-a entuziasmat foarte tare cadoul primit de la Ira, pentru că sunt totodată și niște suveniruri faine din țări în care îmi doresc să ajung - tricoul e din Cambodgia și mi se mai pare și super frumos (pentru o iubitoare a naturii, mai ales), l-am avut cu mine în cea mai recentă vacanță în Italia, iar semnul de carte e din Noua Zeelandă și e așa de frumos încât mi-e milă să-l folosesc, deocamdată stă într-o agendă.

Mai vedeți o bombiță efervescentă Lush - vai ce lapsus am avut cu numele - pe care n-am folosit-o nici acum fiindcă-mi parfumează prea frumos lângă birou. Oricum, le știu, sunt un adevărat răsfăț în baie, dar pe care eu nu prea mă îndur să mi-l satisfac. Mai vedeți alături și un săpun interesant produs în Belgia, de pe care tot ce am înțeles (nu e punctul meu forte franceza) e că-i din ingrediente naturale.


La niște cumpărături mai zdravene prin Farmacia Tei n-am mai ajuns, din alea fac când am de refăcut ceva stocuri, dar pe început de an am ajuns puțin la ei pentru niște medicamente și cât l-am lăsat pe Dan în partea aia m-am dus să dau o raită pe la cosmeticale. N-am luat decât un șampon uscat Batiste, varianta blush, care-i printre preferate de mult și noutatea a fost loțiunea hidratantă CeraVe, care m-a surprins plăcut, pentru prețul mic (22-23 lei) chiar e o opțiune bună - are o formulă curată și o textură numai bună pentru un ten gras/mixt.

Mi-am mai luat de la Avon un exfoliant de corp și fără legătură cu asta am mai și primit un set de bijuterii tot de la ei, care mi se pare super drăguț. Nu știu cât o să port lănțișorul și medalioanele, dar din cercei și inele deja am purtat.


Am fost foarte entuziasmată de Bioderma Pigmentbio, fiindcă produsele din gama asta au multe bunătăți în conținut - niacinamide, vitamina C și acizi (salicilic, glicolic, azelaic). Singurul lucru pe care aș fi preferat să nu-l văd în conținut e parfumul (chiar dacă e ultimul pe listă). Nu le-am început însă pe toate pentru că aveam deja destule produse similare desfăcute, iar crema de noapte i-am dat-o mamei fiindcă nu suport cremele de față la borcan - iar ea le prefera pe astea, deși încep s-o conving că e mai bine la tub.

Ce am apucat să încerc e crema cu SPF, m-am înțeles foarte bine cu ea în perioada asta mai rece și mă încântă o mică doză suplimentară de niacinamide dimineața, însă vara nu cred că m-ar mai încânta formula puțin mai densă. Abia aștept să le încerc pe celelalte două, în special serul, o să vă anunț ce impresie îmi lasă și ele.


De mult n-am mai pozat o ojă pe unghii - și ce des făceam asta cândva - dar oja asta de la Melkior mi-a plăcut prea mult și am vrut s-o vedeți mai bine. Prima oară am purtat-o pe unghii scurte și mi-a plăcut cum arăta, acum mi-am lăsat unghiile mai lungi special ca s-o pozez pentru blog, îmi place și-n varianta asta. În ultima vreme prefer ojele cu finish mai special. O găsiți aici, iar despre calitate n-am ce comenta, ojele lor sunt printre preferatele mele.


Într-o comandă de pe Emag am avut Dune, o carte excepțională, prima dintr-o serie pe care abia aștept s-o continui, iar alături un rimel Maybelline - The Colossal big shot. Sunt fană a rimelurilor de la ei, mi-au plăcut majoritatea, pe acesta îl am pentru prima oară și-mi place mult și el. În ultima vreme de pe Emag am luat cel mai des produse Maybelline, au prețuri bune - aici rimelurile.

Am mai avut și o comandă la Elefant din care pentru mine am luat doar cartea Rugăciune pentru Cernobîl citită recent, m-a lăsat fără cuvinte... Am mai luat și două șampoane Nature Box, mă înțeleg foarte bine cu ele și la ei am văzut cele mai mici prețuri - aici toate.

Atât, doar atât... nici măcar cărți n-am cumpărat ca de obicei, fiindcă am vrut să mă concentrez o vreme pe ce am deja necitit, dar am liste lungi de dorințe pe zona asta și în următoarele luni o să cumpăr sigur mai multe. Câteva mici nevoi și dorințe mai am și la alte categorii, probabil că pe primăvară o să am o postare de cumpărături și noutăți mai bogată... dar nu exagerat, sper.

Voi ce ați mai cumpărat în ultima perioadă?

6 comentarii

  1. si eu sunt in faza in care vreau exact produsele si hainele si alte lucruri pe care chiar le folosesc, nu sa fac o gramada de stocuri si pe urma sa simt ca ma sufoc :)).

    imi place maxim buza corai, si eu sunt adepta hainelor simple. stau si am intreb daca anul acesta am cumparat ceva de imbracat si cred ca nu... am dat cateva raite prin mall, dar nu am gasit nimic care sa ma entuziasmeze intr-atat incat sa scot banii. doar o geaca rosie de la c&A mi-a facut cu ochiul, dar am trei geci de primavara nepurtate, cu eticheta, asa ca am renuntat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi se pare chiar normal și foarte sănătos astfel - pentru psihic și pentru mediu. Iar eu oricum încă am mult prea multe la unele categorii (oje, rujuri, farduri etc), nici la garderobă nu duc cu adevărat lipsă de ceva.

      Eu doar colanții i-am luat anul ăsta și tot așa... am tot fost prin magazine, dar nu m-a atras nimic. Mama are o geacă roșie de la C&A cumpărată relativ recent, oare aia ți-a făcut și ție cu ochiul? :))

      Ștergere
    2. posibil, e un croi asemanator cu gecile de jeans :). si de un rosu perfect :)).

      Ștergere
    3. Hmm, nu cred totuși că e a mamei. :)) M-ai făcut oricum curioasă, o să mă uit de ea când mai ajung prin C&A.

      Ștergere
  2. hi hi, tricoul e din lidl, ei au marca esmara. zilele trecute am fost prin ccc si am gasit doua perechi de pantofi mai de primavara, din piele. in rest... zau daca mai iau ceva. ah, da, mint! am mai gasit in dm un set de 24 de fiole pentru ten. si am decis sa le incerc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am reținut niciodată numele mărcilor de la Lidl fiindcă eu niciodată nu-mi găsesc mărimea mea când văd ceva drăguț la ei. :)) Mulțumesc pentru info, o să fac un update la articol. De încălțăminte sunt și eu interesată, caut câte ceva, la haine în schimb încerc să mă abțin.

      Ștergere