Despre mine și blog

Numele meu este Mihaela, locuiesc în București, oraș în care m-am născut într-o zi caniculară de august, în anul 1993. Pe blog am început să scriu din primul an de facultate, mai exact din data de 25 noiembrie 2013. Început dintr-o joacă, din curiozitatea de a încerca ceva nou și din dorința de a construi un colțișor al meu, în care să îmbin pasiunile pentru scris, fotografie și frumusețe, blogul a devenit în timp o parte importantă din mine și din viața mea, o pasiune în care investesc mult timp și pun mult suflet, un proiect care m-a ajutat să învăț multe lucruri și care mi-a adus în viață și mulți oameni frumoși.

Inițial blogul a luat naștere sub un alt nume, însă ulterior l-am schimbat în Ella's Beauty Corner, un nume poate banal, însă consider eu că reprezentativ pentru conțin sau cel puțin pentru ce înseamnă pentru mine. Ella sunt pentru prieteni și de aceea am ales varianta asta pentru numele blogului, unde consider că facem schimb de impresii și experiențe ca între prietene.

Scriu pe blog cu plăcere despre produse care mă cuceresc, cu regret despre cele care nu mi se potrivesc, cu entuziasm despre noutăți sau reduceri care-mi fac inima să bată mai tare și încerc cât mai des să împărtășesc idei și sfaturi de tot felul, de la modele de manichiuri colorate și până la sfaturi pentru îngrijrea tenului sau a părului. Pe lângă mare parte a conținutului axat pe beauty, mai aștern în scris și gânduri sau experiențe personale, uneori și câte o ținută sau alte diverse lucruri aleatorii care-mi fac viața mai frumoasă.

Pe scurt, pe blog veți găsi impresii, idei, sfaturi și experiențe personale, prezentate în cel mai sincer mod, așa cum le văd eu. Indiferent că scriu despre o cremă de față sau despre o ofertă, totul e personal, prezentat prin ochii mei, așa cum văd eu subiectul vizat. Unele din informațiile împărtășite pe blog au și o documentare mai serioasă în spate, altele pot fi doar părerile mele de simplu consumator, însă mereu o să încerc să fiu și puțin obiectivă, să raportez experiența mea și la alte nevoi sau așteptări, fiindcă sunt conștientă că suntem diferite și e firesc ca oricât de minunat e un produs, să nu fie pentru oricine.

Despre mine pot spune fără ezitare că sunt încăpățânată, ambițioasă și curioasă, îmi place să încerc mereu lucruri noi, să descopăr produse noi care-mi fac viața mai frumoasă, dar și locuri, oameni și experiențe noi. Iubesc animalele, detest ipocrizia, îmi plac provocările și încerc să mă bucur din plin de viață. Sunt puțin prea pasionată de rujuri și oje, obsedată ar putea spune unii. Pe cât de mult îmi place să stau în spatele camerei de fotografiat, pe atât de mult îmi displace să fiu în fața ei și din motivul ăsta apar rar poze cu mine pe blog.

Aș putea să mai scriu mult și bine, atât despre mine cât și despre blog, dar puteți afla mai multe despre mine și din postările mele personale pe care le găsiți aici, iar despre ce scriu în general pe blog... răsfoindu-l!

Apreciez fiecare interacțiune cu cititoarele mele, așa că oricând ai o întrebare sau orice de spus pe subiectul unei postări, nu ezita! Aștept de asemenea cu interes orice păreri diferite de ale mele sau chiar critici, cât timp tonul mesajul e unul politicos.

Mulțumesc pentru vizită! 

Un comentariu