Unghiuțe colorate și îmbulinate


În urmă cu mai puțin de două săptămâni m-am decis să renunț la unghiile false pe care le purtam de mai bine de un an. Momentan unghiile mele micuțe și fragile sunt în tratamente, va mai dura puțin până când o să mă obișnuiesc să fac modele pe niște unghii atât de micuțe, iar până la a avea unghiile mele naturale lungi și frumoase... e drum lung.

Pentru că am apucat să fotografiez mai multe din modelele realizate pe unghiile false, m-am gândit că unele din ele ar merita postate pe blog - nu sunt niște opere de artă, dar sunt simpatice, zic eu. Pentru azi am ales o manichiură colorată, pe care eu am purtat-o în toiul toamnei - nu prea am obiceiul să-mi fac unghiile în funcție de anotimp.



E genul de model la care ai nevoie doar de puțină imaginație, un punctator și răbdare. Nu ai nevoie de un talent înnăscut să faci niște buline pe unghii.



Am folosit ojele:


De la stânga la dreapta:

Avon Pastel pink
Rimmel London Oh boy you're so fine
Rimmel London Stand to attention
Flormar 430
+Top coat 



2 comentarii

  1. Am citit si recitit articolul si mai apoi am observat ca articolul este de un an.. :D Nu intelegeam cum de ai renuntat recent la unghiile false. :D Reusit combinatia de bulinute si culori si ador unghiile lungute...chiar de sunt ele si false :D Tare faina e nuanta aceea de albastru de la Flormar.. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Am spus când am dat share pe facebook că e a treia postare de pe blog. :D
      Și mie-mi plac unghiile lungi, dar parcă tot unghiuțele naturale sunt mai frumoase. :D Mă bucur că îți place combinația de culori... într-adevăr, oja albastră e superbă! :*

      Ștergere