Produse consumate: Mai 2014

Oficial a venit vara, deși vremea de afară nu prea arată asta, însă vreau să fac abstracție de vremea nu tocmai de vară și să încep această lună cu energie și cu ceva laude. :)) Azi e acea zi când mă laud cu ce produse am mai consumat în luna ce tocmai s-a încheiat și pot spune că sunt mândră de mine că am reușit să consum destul de multe produse și luna aceasta. Acestea sunt goliciunile mele din ultima lună de primăvară:


Cremă de față Cosmetic Plant - v-am spus și în postarea dedicată ei că nu prea mi-a plăcut și îmi mențin opinia! Nu mi-a provocat neplăceri majore, însă nici nu m-a încântat faptul că îmi lăsa peliculă lipicioasă după utilizare și nici faptul că era greu de scos din recipient cu buricul degetului, ajungând să o scot mai mult cu unghia. Cu siguranță nu aș recumpăra-o!

Cremă depilatoare facială Avon - o iubesc! A fost printre primele produse despre care v-am vorbit pe blog (click pe denumire pentru a citi părerea mea completă) și îmi mențin opiniile pozitive despre aceasta. M-a scăpat de chinurile epilării cu benzile de ceară și niciodată nu mi-a provocat iritații sau neplăceri. Eu zic că merită să-i acordați o șansă! Deja o am recumpărată, mi-am luat rezervă din timp.

Dizolvant lac de unghii Cien - v-am povestit mai de mult cât de mult îmi place și din ce motive și totuși am simțit nevoia să mai fac o schimbare (veți afla curând cu ce) dar cred că tot la acesta o să mă întorc data viitoare, rămâne favoritul meu momentan.

Gel de duș cu mandarină Balea - s-a regăsit și printre favoritele lunii aprilie iar asta vorbește de la sine. Foarte probabil îl voi reachiziționa pe parcursul acestei veri.

Spumă de baie Kaufland - când am văzut că o sticlă din asta uriașă costă doar vreo 4 lei am luat-o de pe raft, am deschis capacul și am adulmecat-o... un miros foarte plăcut, îmi venea s-o mănânc! Mi-am zis că la banii ăștia n-o să regret dacă nu e bună de nimic așa că am cumpărat-o. Nu regret, e minunată! Umple cada de clăbuci frumos parfumați care mai și rezistă destul de mult - trebuie să fac totuși precizarea că pun o cantitate mai măricică de produs, într-o lună în care am folosit-o zilnic am dat-o gata, dar tot mi se pare super bine. Doar 4 lei pentru răsfăț zilnic timp de o lună? Perfect, n-o să-mi mai lipsească din baie!

Șampon H&S - m-a scăpat la un moment dat de mătreață, apoi scalpul dădea din nou semne de mătreață, iar apoi iar mi-a trecut... fără să fac nimic în mod special. Ciudat scalp am! Cu toate acestea, am decis să fac din nou o schimbare și am trecut la alt șampon.


Cam atât despre goliciunile mele. Voi ce produse ați mai consumat? 
Ați încercat ceva din cele menționate de mine mai sus? V-am tentat cu ceva? :D


12 comentarii

  1. Am incercat si eu samponul dar la mine nu a avut nici un efect. Ma tenteaza crema depilatoare de la Avon.
    Luna asta am terminat crema depilatoare 3 minute de la Farmec, care imi place foarte mult, BB Cream de la Garnier care de asemenea e printre favorite, dar momentan am trecut la CC Cream de la Elmiplant, lotiune de plaja Cosmetic Plant, pe care o ador si o recumpar de fiecare data deodorant H3 de la Farmec, care imi place dar ma enervat ca sa varsat jumatate din el in geanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici la mine n-a avut efecte acum câțiva ani, însă recent a avut. :)) Ți-o recomand din inimă, eu o iubesc!
      Ai consumat ceva produse! :D Și eu tot CC Cream Elmiplant am, Garnier n-am încercat. M-ai făcut curioasă în privința loțiunii de la Cosmetic Plant!

      Ștergere
  2. eu am mereu H&S in casa. e un "must" have.
    in acest moment am acetona Cien si.. cam atat din ce ai folosit tu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am mai luat rezervă că momentan mă înțeleg bine și cu Nivea, dar dacă-mi apare din nou mătreață... la H&S apelez! :D
      Trebuie să ajung și eu prin Lidl s-o recumpăr, rămâne the best pentru mine! :)

      Ștergere
  3. Crema depilatoare faciala de la Avon chiar am ratat-o, nu stiam ca au asa ceva. Trebuie sa-mi iau si eu, mai ales ca stiu ca e ok si iti place si tie. Nici mie nu-mi place sa imi agresez tenul :)):D.
    M-ai tentat acum rau. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, au introdus și creme depilatoare de vreun an. Merită, merită... e foarte eficientă și chiar mai citisem și alte laude la adresa ei + am primit recomandări și la cele pentru corp de la ei, doar că pentru corp nu folosesc creme depilatoare, prefer alte metode.
      Dacă și ție îți va fi pe plac, în cazul în care o încerci... mă bucur că te-am tentat! :))

      Ștergere
  4. Uite ce am descoperit eu referitor la sampoanele antimatreata, cica sunt agresive cu parul daca este vopsit. Am observat eu ca se duce mult mai repede vopseaua si nu stiam de ce cand le foloseam. Nici nu m-am interesat eu prea tare si nu intelegeam ce se intampla. Intamplator am aflat apoi.:)
    Am folosit si eu samponul Head&Shoulders cand aveam matreata, acum cativa ani dar nu el a fost cel care mi-a dat matreata gata. :D Cred ca de la sine a disparut pt ca am folosit multe sampoane de genul si nu si-au facut efectul.. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu știu asta de mult :D, dar n-am ce face când o ia razna mătreața. :( Prefer să mi se decoloreze mai repede părul decât să stau cu mătreață în cap. Oricum, din câte știu eu (dar nu garantez că știu bine), la negru afectează cel mai puțin (comparativ cu roșcat, blod, etc).
      Poate și-a făcut efectul tocmai faptul că ai tot folosit alte și alte șampoane. :))

      Ștergere
  5. gelul e pe lista, dar am atatea si vreau inca o tona :)).

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am folosit samponul H&S cu mentol si am scapat intr-un final de matreata :D
    Trebuie sa incerc si eu spuma de baie din Kaufland <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că și în cazul tău a funcționat!
      Merită încercată, dacă nu-ți este pe plac știi cel puțin că a fost o investiție infimă. :D

      Ștergere