Rujul mov, accesoriul favorit vara asta

Pentru azi v-am pregătit o postare puțin diferită, o combinație dintre o ținută și un review al rujului meu favorit de vara asta! A trecut aproape un an de când v-am arătat ultima oară o ținută pe blog, dar de acum sper să postez în mod constant (măcar de 2-3 ori pe lună) și în această categorie - știu că multe dintre voi m-ați și întrebat când reiau această secțiune! Dar să ne întoarcem acum puțin în timp...

E sâmbătă, afară plouă cu găleata, e întuneric și frig. Planul meu de a purta o ținută vaporoasă și colorată s-a dus pe apa sâmbetei... la propriu la câtă apă e pe străzi. Mă învârt prin casă și mă întreb în ce să mă îmbrac. În cele din urmă aleg o pereche de pantaloni skinny de la Bershka, cei mai skinny pantaloni pe care-i dețin, maioul meu alb cu franjuri care-mi e tare drag, o pereche de sandale simple, geanta mea neagră favorită din ultimul timp și câteva accesorii colorate, printre care și „accesoriul” meu favorit de vara asta: rujul Flormar Revolution R 09!

După lenevit o vreme la terasă, a ieșit și soarele, așa că ne-am putut ocupa și de fotografiile pe care le aveam în plan..



Sandalele sunt achiziționate de pe MiniPrix, magazin online din care în ultimii doi ani mi-am luat foarte des încălțăminte și de fiecare dată am fost mulțumită. Modelul sandalelor mi se pare foarte drăguț, finuț și versatil, singura problemă fiind că probabil au fost gândite pentru fete cu piciorul mai subțire - deși pe lungime îmi vin bine, din cauză că am piciorul lat îmi sunt cam fixe, la prima purtare chiar m-au strâns foarte rău, dar între timp s-au mai lăsat și acum sunt ok.



Gentuța este de la Accesorize și îmi place mult pentru că e foarte practică! Poate nu pare dar încap în ea extrem de multe lucruri, datorită celor trei compartimente încăpătoare - care se pot separa, adică o pot purta doar cu unul sau cu două, dar eu o prefer „întreagă”. Ceasul este de la Yves Rocher, cel cu două variante de curele, ambele din silicon, una roz și alta albă - eu o prefer pe cea roz, e mai de efect! Evident, manichiura este mereu un accesoriu pentru mine, iar pe cea purtată sâmbătă o puteți vedea mai bine aici.


Rujul Flormar Revolution R 09 mi s-a părut alegerea perfectă pentru a completa o ținută simplă și un machiaj la fel de simplu, dar culoarea foarte frumoasă nu e singurul motiv pentru care îl iubesc, rezistența acestuia e de fapt cea care m-a cucerit complet!



Rujul este puternic pigmentat, ușor cremos, are un finish semi-mat aș zice eu și rezistă, rezistă și rezistă! Nu este rezistent la transfer, dar culoarea se diminuează treptat, greu și uniform, încă îl am pe buze și după o masă copioasă. De fapt, complet am reușit să-l înlătur doar cu demachiant (loțiune micelară, mai precis), după multe ore de purtat fără retuș! Iar spre deosebire de un lip stain sau multe alte rujuri la fel de rezistente, acesta nu usucă deloc buzele!

Culoarea fiind una mai îndrăzneață, eu rare ori îl aplic normal, prin mișcări „apăsate”, prefer să-l aplic cu mișcări ușoare de tapotare și astfel obțin o nuanță mai subtilă, dar care iese totuși în evidență. Cam așa arată pe buzele mele:


E important de precizat că pe buzele mele orice ruj arată mai deschis, așa că vă las și cu un swach pe mână:


Gama Revolution conține 16 nuanțe (roz, mov, lila, roșu, nude, portocaliu - sigur găsiți ceva pe placul vostru), iar ambalajul gamei este precum cel de mai jos (al meu e altfel deoarece e un tester, l-am primit la un eveniment). Eu cu prima ocazie când ajung într-un magazin Flormar am de gând să-mi mai iau cel puțin încă un ruj din gama asta - sper să fie toate la fel de bune calitativ, așa ar fi logic!


Sper că v-a plăcut postarea de azi și vă invit acum să treceți și pe la Kind of Ira, care vă așteaptă cu ținuta pe care a purtat-o ea sâmbătă, dar și cu poze la noul ei look (niște șuvițe tare frumoase). De asemenea, mulțumesc fotografelor, Kleo și Ira, pentru poze și pentru răbdare (nici nu vreți să știți cât le-am zăpăcit).

Cum vi se pare rujul Flormar? Ați purta o astfel de culoare? Care e rujul vostru favorit vara asta?
Ținuta mea vă place? Voi ce purtați în zilele răcoroase de vară?

26 de comentarii

  1. Asta e prima data cand te vad asa ca: ce scumpica eeeesti! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie să-mi pun o poză la profil, știu! :)) Mulțumesc frumos, draga mea! :*

      Ștergere
  2. Frumoasa tinuta,te rog sa te pozezi mai des :)))))) pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Dacă are cine și cu ce, promit că așa o să fac! :D Momentan am camera în service. :(
      Pupici

      Ștergere
  3. Imi place foarte mult postarea! ♥ Tinuta este superba, iar gentuta dementiala. Ai un par foarte frumos si lung, de ochi nu mai zic nimic si imi place foarte mult cum iti conturezi sprancenele. Recunosc, ca nuanta rujului nu ma atrage, dar pe tine te avantajeaza. Iti lumineaza chipui si iti scoate ochii si mai bine in evidenta. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că-ți place! De gentuță și eu sunt îndrăgostită, chiar am purtat-o obsesiv anul ăsta.
      Ești o drăguță, îți mulțumesc frumos pentru complimente! Mă bucur mult că îți place cum îmi conturez sprâncenele, eu parcă nu sunt chiar complet mulțumită - adică nu prea sunt de ele, dar mai mult de atât nu știu ce-aș putea să le fac.
      Să știi că nici pe mine nu m-a atras când l-am văzut prima oară, am zis că o să-l dau mai departe, dar mă rodea curiozitatea și până la urmă l-am testat și m-a cucerit imediat! :D
      Te pup, draga mea!

      Ștergere
  4. Foarte frumoasa tinuta,esti tare draguta :) imi place mult si nuanta rujului <3 Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc mult! Mă bucur că-ți place și rujul! :D
      Pupici

      Ștergere
  5. Esti adorabila, iti sta minunat asa machiata, iar rujul imi place f mult e culoarea mea preferata. pupucei <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc mult! Eu mă feream înainte de rujurile mov, dar acum parcă aș mai vrea și alte nuanțe, a început să-mi placă! :D
      Pupicei!

      Ștergere
  6. Ooo, ce draguta esti! :) Arata super rujul mov pe buzele tale, imi place ca te vad mai des in poze pe blog si intotdeauna iti admir unghiile lungi si frumos colorate!
    Imi place si tinuta pe care ai purtat-o, vrem mai des astfel de postari, hi hi! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, Lorena! Rujul îmi place și mie foarte mult cum arată!
      Promit că o să continui să pun mai des poze cu mine pe blog și că o să mai postez ținute, dar asta după ce-mi vine înapoi camera din service.
      Pupici

      Ștergere
  7. Ce dragut! Misto ca v-ati intalnit toate si ati facut poze...si un articol fiecare! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumim! Avem de gând să repetăm experiența și mai pregătim și altfel de colaborări, doar timp să avem, ca să ne ocupăm! :D
      Pupici

      Ștergere
  8. Cu ce sa incep? Esti foarte frumoasa si feminina! Tinuta ta este extrem de draguta, in special bluzita si geanta mi-a atras atentia. Sper sa mai faci astfel de postari, mie imi place foarte mult ceea ce vad si citesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar tu ești o drăguță, draga mea! Mulțumesc mult! Mă bucur foarte mult că îți place ținuta și postare, promit că o să mai fac, încurajările voastre m-au convins că trebuie să mă țin și de secțiunea asta!

      Ștergere
  9. Am remarcat forma buzei superioare, perfectă, în formă de inimioară! Culoarea rujului este îndrăzneață, ți se potrivește.
    Ca și fetele, sper să postezi mai des ținute și să ne dai detalii despre articolele purtate. Sandalele de la Miniprix sunt super faine, mă bucur să citesc că s-au mai lăsat cu timpul. Ar fi fost păcat, la cât de frumoase sunt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, Aurora! Trebuie să recunosc că buzele sunt unele dintre aspectele fizice pe care nu le-aș modifica deloc la mine. :D
      Mă bucur mult să văd că vreți să mai postez ținute, mă încurajează să mă mobilizez în sensul ăsta! Și mie-mi plac mult sandalele și când am văzut cum mă strâng prima oară eram foarte supărată, dar mă bucur că s-au lăsat după 2-3 purtări.
      Pupici!

      Ștergere
  10. So pretty, ca o papusica! Sper sa postezi outfit-uri cat de des poti, chiar daca ocupa mult timp! Iar rujul iti vine super bine! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, ești o drăguță! La fel sper și eu! Așa e, ocupă mai mult timp, de aceea nici nu-mi propun să postez de mai mult de 2-3 ori pe lună. Mulțumesc, mă bucur că îți place cum îmi stă cu el, înseamnă că nu mi se pare mie. :))

      Ștergere