La ce mai visează Ella... #2

Iar am o mână de produse la care visez cu ochii deschiși, iar în ideea că poate nu aveți la ce să visați la noapte, m-am gândit să vi le prezint și vouă. Nu sunt foarte multe, dar majoritatea sunt doar mofturi, însă pe unele sunt destul de hotărâtă să mi le satisfac.... la un moment dat, că deocamdată cel mai mult visez la vacanță și n-ar strica să mai economisesc puțin, măcar pe ultima sută de metri. Dar acum să ne reîntoarcem la lista mea de produse la care visez în prezent...

Pensulele Zoeva mi le doresc din ce în ce mai rău, iar până la urmă cred că o să dau o comandă pentru un set, sunt tare curioasă dacă îmi vor plăcea mai mult decât cele de la Real Tehniques. N-am căutat încă niște comparații între cele două branduri, dar poate ar trebui, înainte să mă arunc cu capul înainte. Sau și mai bine ar fi dacă le-aș studia live și cred că am și la cine! Mai vedem... momentan mă mulțumesc cu visatul la ele.

Sursă foto

Paletele Naked de la Urban Decay cred că sunt pe multe wishlist-uri și apar prin multe vise, dar nefiind atât de ușor accesibile la noi în țară... mda, ia și rabdă! Cred că cel mai mult mă atrage Naked 3, deși vă spun cu toată sinceritatea... cadou n-aș refuza-o pe niciuna! :))

Sursă foto

Eyeshadow base Melkior e primul pe lista primerelor de pleoape pe care vreau să le încerc, asta din cauza (sau datorită?) lui Teo care tare mult mi l-a mai lăudat - vedeți părerea ei aici! În cazul lui e cam mult spus că visez la el, că nu e greu de procurat sau prea scump, dar n-am reușit să-mi fac timp să trec printr-un magazin Melkior. Cu prima ocazie sigur îl iau!


La primerul Guerlain Meteorites Perles am ajuns să visez din cauza Anei și m-au mai mâncat și degetele să-i caut prețul, ocazie cu care l-am găsit la o ofertă, la vreo 200 lei. Mmmmda. Nu, n-am nevoie de el, dar uitați și voi numai cum arată:

Sursă foto

Paleta de farduri Sleek Storm mi-o doresc pentru că simt că are potențial să mă facă s-o iubesc aproape la fel de mult ca pe Oh so special și cu siguranță mult mai mult decât pe Au naturel, are câteva farduri care-mi plac mult și pe care nu le am exact la fel în nicio paletă. Cândva sigur o să pun mâna pe ea, momentan simt totuși că am cam exagerat cu fardurile de pleoape, am adunat o grămadă în ultima vreme de care abia am reușit să mă ating. Dar hei... să visezi e gratis, nu?

Sursă foto

Și am lăsat la final visul suprem: o măsuță de toaletă albă, frumoasă, încăpătoare. Problema e că momentan n-am suficient spațiu unde s-o pot amplasa, așa că visez, oftez și rabd. Cam așa ar arăta idealul:


Sursă foto

Mă opresc aici și încerc să revin cu picioarele pe pământ. Mai sunt multe, întotdeauna va exista o listă foarte lungă, cred că voi mă înțelegeți destul de bine!

Voi la ce visați în perioada asta? Avem ceva în comun? Dețineți deja ceva de pe lista mea?

34 de comentarii

  1. Si eu vreau. si eu, si eu, si eu!!!
    Pensulele... la ele visez si eu .... intens...
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, te cred! :))
      La ele visez și eu cel mai intens, dar o să mai aștept o vreme! :D
      Te pup!

      Ștergere
  2. Paleta Sleek Storm imi place si mie foarte mult, desi sunt sigura ca as ignora nuantele de albastru din ea, insa restul...sunt superbe! Dupa vacanta iti tin pumnii sa le bifezi pe toate, mai ales pe cele mai accesibile :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fardurile albastre și verdele cred că le-aș folosi și eu ceva mai rar, dar pe restul cel mai probabil le-aș folosi intens, mai ales pe cele de pe rândul de sus! :D
      Mulțumesc, draga mea! Primerul cred că o să-l bifez chiar înainte de vacanță, dar restul sigur rămân după! :D
      Pupici

      Ștergere
  3. Ce interesant arată primerul! Nu știu de ce am impresia că totuși se consumă foarte repede, mai repede decât unul obișnuit. Toate produsele pe care le-ai arătat sunt foarte drăguțe și mi le-aș dori, dar pot să spun că sunt mulțumită cu ceea ce am. De mult visez la o comandă pe elf, aoro sau 1001, dar am să las comanda aia pe mai încolo că doar nu am nevoie de nimic neapărat.Nu am cine știe ce lucruri pe care trebuie să le iau,dar fac cu fac și sfârșesc cu wishlist-ul plin. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, te invit să citești postarea către care am făcut trimitere, chiar menționează Teo că din contră... se consumă foarte greu! :D Te înțeleg, știu cum e și e bine să mai spunem și „stop” din când în când, că e păcat de produsele care se tot adună. Doar că... teoria e mai simplă decât practica. :))

      Ștergere
  4. Gimme gimme! Pensulele Zoeva sunt si pe lista mea de ceva vreme si sper sa reusesc pana la urma sa pun mana pe vreo doua din ele macar. Eu vreau Guerlain Meteorites pudra, de vreo cativa ani ma obsedeaza. Paleta aia e tare frumoasa, dar eu nu stiu cat as folosi-o. Cat despre masuta de toaleta....YES PLEASE YES!:)) Ce sa zic, sa iti indeplinesti dorintele cat mai curand, God knows, lista e fara sfarsit la noi, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu aș lua doar 2-3 să văd mai întâi cum ne înțelegem dacă aș ajunge prin Germania. Altfel, ori dau comandă pentru un set cel puțin, ori numai dau deloc. :)) De asta zic că vreau să mă mai interesez, să mai citesc despre ele sau chiar să le pipăi puțin înainte să cumpăr. :))
      Și pudra e tentată, întreaga gamă arată într-un mare fel!
      Nu crezi că ai folosi-o? Mie mi se par foarte purtabile majoritatea fardurilor din ea.
      Mulțumesc, așa să fie! Clar e fără sfârșit! :))

      Ștergere
  5. Teo nu-i cuminte! Acum sunt si eu curioasa ce e cu baza Melkior!
    Stii cum poti sa nu mai visezi la nicio paleta? Nu mai folosesti nimic din ce ai (pentru ca nu ai timp dimineata, pentru ca vara fardul tine de cald :)) ) si din pricina asta nu mai ai voie sa mai cumperi altceva - de vreme ce ai si nu folosesti, la ce bun noi achizitii! Zic si eu, facand haz de necaz!
    Masuta aceea de toaleta... mmhhmmm, da!

    Pupicei pentru o fata visatoare! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, merită certată, nu? :))
      Nu e bine nici așa, că după zic că am dat banii degeaba pe toate celelalte farduri pe care le am deja. :)) Oricum o dai, tot nu e bine!
      Cred că la o astfel de măsuță visează toate fetele... care nu au deja!

      Pupicei înapoi!

      Ștergere
  6. Si eu imi doresc multe farduri pentru ca nu prea am, dar deocamdata ma abtin pentru ca vreau sa merg in concediu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Măcar ai o scuză, eu am suficiente și tot mai vreau mereu altele și altele. Concediu plăcut și sigur vei bifa cândva și fardurile pe care ți le dorești!

      Ștergere
  7. Visele noastre nu pot sa aiba limite, si este foarte bine astfel! Cred ca fiecare femeie doreste sa aiba un coltisor cu o masuta de toaleta. Eu iti urez sa iti indeplinesti aceste vise si toate celelalte pe care le vei mai avea! O zi buna iti doresc. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Câtă dreptate ai, draga mea! La fel cred și eu legat de măsuța de toaletă!
      Mulțumesc frumos, la fel îți doresc și eu ție!
      Pupici!

      Ștergere
  8. Pfu, in momentul asta am doar nevoi, dorintele momentan sunt pe zero. Am cam tot ce mi-am dorit in ultima vreme. :D
    Dar apar ele si dorintele, ca doar femeie mi-s! Foarte faine ale tale, sper sa pui mana pe ele curand!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum chiar mă simt ofticată! Cum ai făcut? Zi-mi și mie secretul! :)) Eu sunt la polul opus... nevoi zero, vise multe! :))
      Mulțumesc, mulțumesc!

      Ștergere
  9. Frumoase visuri, te inteleg :). Eu mai mereu visez la parfumuri sunt o impatimita, mai nou visez sa imi cumpar un parfum Guerlain Aqua Allegoria Flora Nymphea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur, știam eu că voi o să mă înțelegeți perfect!
      Oh, de parfumuri nici nu mai zic! Aș putea să fac o postare doar cu vise legate de parfumuri! :)) Îți doresc să-l bifezi cât mai curând pe cel dorit!

      Ștergere
  10. Si eu visez de mult timp la o masuta de machiaj. Insa si in cazul meu se pune problema spatiului.
    Primer-ul arata foarte bine.. Nici eu n-as avea nevoie de el, dar l-as vrea :)))
    Pupici !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne consolăm reciproc, în cazul ăsta! :)) Cândva poate o să ne îndeplinim și dorința asta!
      Te înțeleg perfect, arată genial și nu doar arată...
      Pupici!

      Ștergere
  11. Primerul Guerlain arata minunat iar la o masuta de toaleta visez si eu de mult timp :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Observ că primerul a atras cel mai mult atenția, iar o astfel de măsuță e cea mai dorită! E bine de știut, mă simt mai bine acum! :))
      Pupici

      Ștergere
  12. Primerul Guerlain arată super interesant :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu vreau o masuta de toaleta alba, cu scaunel cu spatar, dar mult mai mare decat ce ai tu in poza si cu mai multe sertare :))) Paleta Naked vreau si eu, dar doar de dragul de a o avea, de mai mult de o luna de zile folosesc o singura culoare pe pleaoap :)) roz, simplu, fara umbre, fara efecte :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, atâtea pretenții! :)) Un scaun cu spătar aș prefera și eu și nici n-aș spune „nu” la un model cu mai multe sertare, dacă e la fel de frumoasă! Dar îmi pare oricum destul de încăpătoare și cea din poză.
      În cazul tău chiar nu s-ar justifica, la câte farduri ai și stau degeaba - poate te ajută asta ca o consolare! :)) Eu măcar chiar le-aș folosi! :D

      Ștergere
  14. Doamne cum arata masa aia...am salvat-o si eu pentru inspiratie...chiar weekendul trecut am fost la IKEA si am plans dupa masa lor superba alba de 800 de ron :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu o am salvată ca inspirație! Mă bucur că ți-a fost cumva de folos postarea! :D
      Off, eu nici nu mă mai uit în magazine după așa ceva, că doar îmi fac sânge rău. :( Nu e chiar mult 800 lei, m-ai făcut curioasă de model.

      Ștergere
  15. Hai ca n-ai vise mari...un salariu iti ajunge pentru toate! :)))
    Paleta aia de la Sleek are un burgundy / marsala misto rau...si champagne...mmmm imi place si mie! :)))
    Si pensule....pai sa fie pensule MULTE! :)))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam așa ceva. :))
      Da, da... chiar e superbă nuanța aia, dar toate mi se par deosebite!
      Niciodată nu putem avea prea multe pensule! :D
      Te pup!

      Ștergere
  16. Am eu palete Storm, e superba , mai ales cu o baza sub farduri! Insa daca ai pleoapele uleioase te atentionez ca vor rezista doar cateva ore, nu se compara nici pe departe cu paleta nude tude de la the balm!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc de info, dar nu e prima paletă Sleek pe care aș avea-o, știu că nu rezistă mult fără primer. Oricum, mie nu-mi rezistă niciun fard prea mult fără un primer și de aceea folosesc mereu, fără excepție. Nu mi se pare totuși că ar fi vreo mare diferență la capitolul rezistență între Sleek și The balm.

      Ștergere
    2. http://elizabethhsideas.blogspot.ro/2015/07/review-paleta-de-farduri-sleek-storm.html aiciam spus mai multe despre ea.

      Ștergere
    3. Mulțumesc pentru link, o să arunc un ochi. :)

      Ștergere