Week in photos #56

Postarea de duminica asta o să fie mai scurtă, fiindcă n-am foarte multe poze să vă arăt. Am avut o săptămână puțin mai liniștită față de anterioarele, am amânat să fac unele lucruri și n-am ajuns peste tot pe unde aveam în plan (am ratat și vreo două evenimente, dar asta pentru că nici nu-mi doream atât de mult să ajung).


Nu mai comandasem ceva de la Avon de destul de mult timp, dintre cosmeticele lor sunt puține care mă mai atrag, dar de data asta am pus ochii pe o brățară și am comandat-o fără să stau pe gânduri. Nu e chiar cum mă așteptam eu, dar e simpatică. 


Încă mă țin de planul de a mânca mai sănătos și sunt bucuroasă că săptămâna asta n-am mâncat nimic prăjit, în afară de niște pâine. O combinație nouă și interesantă pe care am încercat-o au fost ouăle umplute cu ton, au ieșit foarte bune chiar dacă n-am respectat întocmai rețeta (n-am pus maioneză).


De la dulciuri nu pot însă să mă abțin și nici nu mi-am propus asta, e plăcerea mea vinovată la care deocamdată nu vreau să renunț!

Poză mai veche, din postarea de aici.

Săptămâna asta m-am tot jucat cu aparatului de fotografiat, încerc treptat să mă folosesc de cât mai multe din funcțiile lui pentru a scoate niște poze tot mai bune pentru blog. În ce măsură o să-mi și iasă o să aflăm împreună treptat, deocamdată doar în ultima postare, cea de aici, am o tentativă de fotografii puțin îmbunătățite (dată fiind lumina foarte proastă în care am făcut pozele, eu zic că au ieșit bine). 


Azi m-a apucat o nebunie să urmăresc filmulețe pe youtube cu colecții de makeup, n-o mai făcusem de foarte mult timp. Am început cu cele „lumești”, iar apoi am ajuns la fete ca Laurent Curtis, care m-au făcut să realizez că eu stau bine, măcar ajung să folosesc tot ceea ce am, nu le strâng doar ca să am de pe ce șterge praf. Puteți să vedeți aici filmul despre care vorbesc, dacă nu-l știți. Nu știu voi, dar eu nu o invidiez chiar deloc pentru cantitate, ba chiar mi-e milă de toate produsele care zac nefolosite.

Atât pe săptămâna asta, v-am zis că va fi o postare scurtă!

Săptămâna voastră cum a fost? Ce planuri aveți pe următoarea?
Vă doresc o nouă săptămână cât mai bună!

25 de comentarii

  1. Imi place bratara, cu poza cu prajiturile m-ai facut sa sufar (ma duc la frigider dupa ce scriu si caut un iaurt, ceva), iar legat de colectiile gigantice de make-up sunt de aceeasi parere cu tine. Nici mie nu-mi place risipa, nu as aduna mii de produse doar ca sa le am, mai ales ca se invechesc in 1-2 ani si sunt bune de aruncat.
    Te pup, sa fie frumoasa saptamana ce vine si sa reusesti tot ce iti vei propune!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți place brățara și îmi cer scuze că te-am făcut să suferi! :)) Am tot zis că ar trebui să public mai devreme postarea asta, atunci când am și dulciuri prin poze. :))
      Exact, mă bucur că suntem de aceeași părere și-n privința asta! Să zicem că sunt unele produse care pot fi folosite ceva mai mult de 1-2 ani (de exemplu eu rujurile le arunc doar atunci când își schimbă oricât de puțin mirosul sau consistența), dacă sunt păstrate cum trebuie, dar unele fete au colecții care nu pot fi folosite nici într-o viață de o singură persoană. Acum, fiecare cu propriile plăceri, dar a mea e să mă bucur de ceea ce am, nu să le colecționez ca pe șervețele. :))

      Mulțumesc frumos, la fel îți doresc și eu! Te pup!

      Ștergere
  2. Ce frumoasa e bratara aceea! Sa o porti cu placere!
    Si eu ma mai uit din cand in cand la colectiile de makeup ale unora si imi dau seama ca sunt fooarte cuminte. Zau ca ma bucur si oricum seszez ca am produse care expira degaba si e pacat...
    Pupici si o saptamana frumosa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mă bucur că-ți place!
      Adevărul e că e mișto să vezi așa multe produse la un loc, dacă ar avea termen nelimitat altfel ar sta treaba, dar așa... cred că puțină limitare nu strică. :D
      Săptămână frumoasă și ție! Pupici

      Ștergere
  3. Pupicei....ouăle umplute ... awwww fac si eu curand 💖💖💖

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost mai bune decât m-aș fi așteptat, o să mai fac! :D

      Ștergere
  4. Bratara arata bine. Eu am profitat de soare si m-am plimbat, am fost la McDonald`s, mi-am cumparat cartea Traieste senzational de la Targul de carte Bookland.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e simpatică, dar parcă mai bine arăta în catalog. :)
      Mă bucur dacă te-ai simțit bine, de vremea plăcută din perioada asta profit și eu cât pot de mult.

      Ștergere
  5. ce frumoasa e bratara aia :). si prajiturile sunt frumoase :)))).

    ieri am reusit si eu sa mai stau putin pe youtube si sa-mi elimin stresul :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prăjiturile parcă și mai frumoase ca brățara, nu? :))
      E bun ca remediu anto-stres... mai un filmuleț cu makeup, mai unul cu faze amuzante etc. :))

      Ștergere
  6. Prajitura arata delicios :)
    Eu folosesc toate produsele cosmetice pe care le am :) Saptamana trecuta am terminat un ruj . Acum am 7 :) Incerc sa nu mai cumpar pana nu mai termin cel putin unu :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost bună! :)
      Foarte bine faci! Asta încerc și eu, tot se mai adună produse care stau nefolosite, dar și pe alea încerc să le ofer altcuiva în timp util, măcar cineva să se bucure de ele, să nu stea nefolosite.
      La capitolul rujuri recunosc că sunt și eu cam obsedată, dar totuși... nu am chiar cu sutele, ca fetele astea. Și chiar apuc să le folosesc pe toate.
      Pupici

      Ștergere
  7. Sa stii ca am observat si eu aceasta bratara in catalog si a fost pe placul meu. Sa o folosesti cu bucurie, arata foarte bine.
    Niciodata nu m-as fi gandit sa umplu ouale cu ton. Foarte buna ideea! O sa incerc si eu!
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur dacă și ție ți-a atras atenția și mulțumesc frumos!
      Nici eu, prietenul meu a venit cu ideea. :))
      Te pup!

      Ștergere
  8. Frumoasa bratara. ♥ Sa o porti sanatoasa.
    Moa, ce idee buna mi-ai dat cu oua umplute. Nu am mai facut de ceva timp.
    Intr-un weekend, sigur ma apuc de ele. :D
    Saptamana mea a fost ok. Cu activitatile de zi cu zi. ☺
    Pupicei draga mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea!
      Hehe, mă bucur mult dacă te-am inspirat. :D
      Sunt bune și astfel de săptămâni!
      Pupicei!

      Ștergere
  9. Să ști ca e chiar interesantă brățară, eu cu Avon m_am cam lecuit...am dat de o mulțime de produse prostesc în ultima vreme..ai ai ai...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este simpatică, chiar am purtat-o deja de vreo două ori. :D
      Eu deja cam știu ce merită și ce nu merită de la ei, din experiențele anterioare, așa că mai rar îmi iau „țeapă”. Cu alte cuvinte, sunt și eu lecuită. :))

      Ștergere
  10. Mie mi se pare penibila cantitatea de make-up pe care o detine Lauren Curtis. Dar crede-ma, nu a atins apogeul. Uite-te la Dulce Candy, si vei fi socata! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-aș zice că e chiar penibilă, fiecare om cu pasiunile lui. Iar dacă unora le place să colecționeze produse de makeup ca pe timbre sau mai știu eu ce... treaba lor.
      A, știu că nu are cea mai mare colecție, am văzut și eu și mult mai mari. Cred că o știu și pe a lu Dulce Candy, dar o să intru să verific, de curiozitate. :))

      Ștergere
  11. Dacă te consolează cu ceva... a fost bună, dar am mâncat și mai bune! :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Ouăle alea n-arată rău deloc! Eu am stagnat pe partea de omletă cu de toate :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sunt foarte bune! Nu prea am mai mâncat omlete în ultima vreme, sunt cam sătulă. :D

      Ștergere
  13. Răspunsuri
    1. Sunt foarte bune, merită încercate dacă-ți place tonul!

      Ștergere