Week in photos #84

Cu speranța că toată lumea a avut un weekend frumos, indiferent unde și cum a ales fiecare să-l petreacă, încep prin a vă ura un Paște fericit în continuare, să petreceți cât mai frumos și zilele următoare! Exceptând vreo două nopți pierdute total inutil, după care încă nu m-am recuperat în totalitate, în rest n-am de ce să mă plâng, am avut o săptămână chiar foarte bună, cu multe lucruri mărunte care mi-au adus bucurie, dintre care împărtășesc câteva și cu voi, ca în fiecare duminică...


Mi-a sosit comanda de la Makeup Shop pe care o așteptam cu nerăbdare, încă n-am apucat să și folosesc produsele, dar săptămâna viitoare cred că îmi pun noile jucării la treabă, deocamdată m-am limitat la a admira în fiecare zi superbul pigment de la Glazel, arată fenomenal din recipient și abia aștept să-l văd și pus la treabă.


De la Melkior am primit un pachet surpriză care m-a făcut să sar în sus de bucurie - spray-ul de fixare mi-l doream mult, mi-a atras atenția de când a fost lansat, dar abia de curând mi se pusese rău pata pe el. Celelalte produse probabil că o să facă alte fete fericite, că eu deja le am.


Mi-am luat de la Avon brățara Hello Green Tomorrow, mi-a plăcut și ca simbol - „din grijă pentru natură” - dar mi se și pare foarte drăguță ca model, am purtat-o deja de vreo două ori. Profitul obţinut în urma vânzării ei este direcţionat în proporţie de 100% către Fondul Global Avon Hello Green Tomorrow, destinat plantării de copaci în zonele critice din America de Sud şi Indonezia.


O mică dorință mai veche a fost îndeplinită, am în sfârșit un blush Hourglass cu care să mă joc, dar deocamdată sunt și cu el la faza în care-l tot admir, îl swatch-uiesc pe mână, dar încă nu l-am folosit. Și brusc sunt sceptică în privința lui, dar vedem cum o să ne înțelegem, mâine cred că-l inaugurez.


Pe finalul ăsta de săptămână am purtat pe unghii oja Kiko în nuanța #335, am ales-o pentru că nu am avut pe ce să mă joc cu vreun model tematic (deși aș fi vrut, am chef), fiindcă mi-am scurtat iar drastic unghiuțele, de două ori la rând. Oja e superbă ca nuanță, însă formula nu m-a uluit, mi se pare cam lichidă (mult mai reușite mi se par cele din gama Quick dry de la Kiko).


Azi am petrecut o bună parte din zi în familie, iar apoi am ieșit la o scurtă plimbare prin parc. Aveam chef de o plimbare relaxantă și totodată îmi era dor de parcul Carol, n-am mai fost de mult în el. Deși e un parc micuț și în care știu perfect fiecare colțișor, tot e loc de găsit lucruri mărunte care să-mi fure un zâmbet, precum o țestoasă simpatică...


Sau floricelele vesel colorate...


Lucruri frumoase sunt peste tot în jurul nostru, trebuie doar să vrem să le vedem. Deși n-am ales să mergem la mare azi, de 1 mai, am petrecut o zi faină, am început luna asta bine și sper s-o țină tot așa, chiar am un feeling că o să fie o lună frumoasă, ceea ce vă doresc și vouă! Pentru săptămâna viitoare am multe planuri, iar singurul lucru pe care mi-l doresc e să fie vremea mai frumoasă, măcar să nu plouă. De restul mă ocup singură.

Cum a fost săptămâna voastră? Dar ziua de azi?

20 de comentarii

  1. Ai avut o saptamana tare frumoasa!
    Blush-ul acela de la Hourglass arata divin. <3
    Si eu presimt ca vom avea parte de o luna frumoasa. Pe cuvant!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot să te contrazic, chiar a fost! :D
      Arată dar și este, m-a convins de la prima probă.
      Așa să fie! Pupici!

      Ștergere
  2. Pupicei scumpa, ce de bunatati pe acolo <3, si eu am avut zile frumoase, am si trebalui, m-am si relaxat. Te pup <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur, sper că și săptămâna asta a fost frumoasă și la tine!
      Te pup!

      Ștergere
  3. Cum e albastrul ala!!! Paste fericit!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne... ce oja faina e! Imi place nuanta enorm, iar unghiutele tale o sa creasca. :D
    Paste fericit! Te pup!
    beautybysunshine.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți place! Clar, îmi cresc unghiile foarte repede, nu-mi fac griji. :D

      Ștergere
  5. fug sa-mi fac unghiile albastre :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am avut o saptamana buna, relaxanta si asa cred ca vor fi si urmatoarele zile pe care am de gand sa le petrec in familie. Azi planific impreuna cu iubitul meu o vacanta la mare, in iulie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur pentru tine, să tot fie așa! Planificatul vacanței (sau vacanțelor) de vară cred că e în programul multora în perioada asta. :D

      Ștergere
  7. ce postare faina! :)

    mute tentatii cosmetice, broasca testoasa e adorabila si oja kiko magnifica :).

    Paste fericit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc!
      Mă bucur că te-au „cucerit” și pe tine țestoasa și oja. :))

      Ștergere
  8. Paste fericit !
    Foarte frumoase pozele din parc, tare imi este dor si mie de o plimbare:) Blush-ul este fenomenal, il am si eu, o sa te indragostesti de el :)) Pigmentul acela arata super, dar eu sunt si mai curioasa in legatura cu acel ruj stick pentru buze !
    Sper sa ai parte de o saptamana minunata, te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi ce mai aștepți? Ploaia de acum e numai bună pentru o plimbare. :)) Fac eu haz de necaz, dar cred că tocmai faptul că avem parte de o vremea capricioasă, ar trebui să ne motiveze să profităm mai mult de zilele alea mai plăcute.
      Chiar m-a cucerit blush-ul de la prima probă, iar rujul l-am folosit între timp și chiar îmi place mult.
      Mulțumesc, până acum a fost faină, sper că și la tine! :*

      Ștergere
  9. Ce faina e nuanta asta de oja!!! Da, ti-ai taiat unghiile foarte mult!
    Spor la testat!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar e specială! Nu le tai, le scurtez din pilă. :D Și nu-i problemă, cresc imediat la loc.
      Mulțumesc! Te pup!

      Ștergere
  10. Sa le folosesti pe toate cuy drag! Imi place albastrul ojei aceleia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! E o nuanță specială, mă bucur să văd că a atras atâtea priviri.

      Ștergere