Marie Claire Beauty Kit de mai - merită?

Marie Claire Beauty Kit e un concept care mi s-a părut interesant încă de la prima ediție, chiar dacă atunci nu am comandat (nu m-au atras suficient de multe dintre produse), însă am luat a doua cutiuță și când am văzut acum câteva zile că urmează să fie lansată o a treia (și ediție specială) am stat cu ochii pe pagina lor de facebook pentru a afla treptat ce va conține. Ieri au fost anunțate și ultimele două produse, per total mi se pare cea mai interesantă de până acum, dar tot am vrut să aflu cam în ce măsură merită după valoarea produsele, așa că azi m-am pus pe făcut calcule și am zis să nu le țin doar pentru mine.

Beauty kit-ul se va putea comanda de aici abia din data de 4 mai, începând cu ora 9 dimineața și costă 79 lei.


Să vedem cam cât valorează fiecare produs din conținut:

Șampon L'Oreal Professionel Absolut Repair Lipidium (travel size - 100 ml) - prețul cel mai mic pe care l-am găsit e de 33 lei pentru 250 ml, deci la cantitatea celui din kit ar ieși cam la 12 lei

Rimel L'Oreal Volume Million Lashes Feline (full size - 9,2 ml) - prețul standard e de 60 lei, dar l-am găsit aici la 45 lei.

Matrix Volume Booster (full size - 30 ml) - în afară l-am văzut la reducere la 10$ în Ulta (în mod normal 20$), dar în magazinele de la noi poate ajunge și la 70 lei, însă cel mai mic preț găsit e de 48 lei.

Ojă Maybelline Colorama (full size - 7 ml) - vreo 7 lei.

Apă de parfum Yves Saint Laurent Black Opium (travel size - 7,5 ml) - cel mai bun preț pe care l-am găsit pentru varianta de 30 ml e de 230 lei, ceea ce ar însemna 57 lei pentru varianta din kit. 

Cremă hidratantă Vichy Aqualia Thermal (travel size - 15 ml) - în jur de 70 lei e varianta de 50 ml, deci cam 22 lei pentru cea din kit. 

Apă de parfum Lancome La Vie Est Belle (travel size - 4 ml)  - am găsit-o la 200 lei pentru 30 ml, ceea ce însemnă aproximativ 27 lei pentru cei 4 ml. 

Spumă de apă micelară pentru curățare La Roche Posay (travel size - 50 ml) - mai ieftină de 50 lei pentru 150 ml n-am găsit-o, deci iese la 17 lei pentru travel size. 


Avem deci 3 produse full size și 5 produse travel size, la o valoare totală de 235 lei! Kit-ul costă doar 79 lei și mai include și trei reviste Marie Claire (prima trimisă odată cu produsele, următoarele două separat, prin curier atunci când apar pe piață). Deci eu zic că merită, se super merită chiar!

Evident, mai depinde și de câte dintre produse interesează pe fiecare, eu de exemplu nu sunt interesată absolut deloc de crema Vichy, iar oja dacă e nuanța din imagine deja o am, însă și dacă scad cele două produse, tot rămâne o valoare de 206 lei, mult peste cât valorează cutia. Așa că nici nu mă gândesc să n-o iau, sper să apuc doar.

În plus, parfumurile mini sunt niște mici bijuterii și nu se găsesc pe toate drumurile, mai mult de ele sunt atrasă, însă și șamponul îl aveam pe wishlist, de Matrix sunt curioasă ca brand, iar rimelul și spuma de curățare par interesante și mă atrag de asemenea. Ca să nu mai vorbim de cât de utile sunt în general variantele astea travel size, pentru... travel, dar și pentru a ne forma o părere despre produse.

Prețurile cele mai bune la full size-uri le-am găsit pe Emag și unele în Farmacia Tei, iar pentru rimel v-am lăsat și link mai sus (unde am ochit de asemenea Telescopic la un super preț). 

Vă atrage ediția asta a Beauty Kit-ului? Dacă da, pentru care dintre produse? Ce nu vi se pare atractiv?

28 de comentarii

  1. Foarte bun articolul! M-ar tenta si pe mine produsul Matrix, dar am deja parfumurile, rimelul si crema Vichy, asa ca o sa zic pas acestei editii. Mi se pare interesant faptul ca fiecare cutie e oarecum centrata pe un brand, acum toate produsele fac parte din grupul L'Oreal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mă bucur dacă ți-a fost util!
      Uite că de produsul Matrix am uitat să zic că sunt curioasă, o să fac o adăugare acum. Dacă ai deja cam toate produsele, atunci nu se merită decât poate dacă ai vrea și travel size parfumurile.
      De data asta da, e o ediție specială, doar cu produse de la L'Oreal și a fost o idee super, adică au și ales niște produse super de-ale lor, în mare parte.

      Ștergere
  2. Kit-ul asta e interesant, trebuie sa recunosc... singurul lucru care nu ma intereseaza deloc e oja, pentru ca personal nu imi plac ojele din linia aia, cred ca am avut culoarea respectiva candva oricum... insa crema de la Vichy, parfumurile (Back Opium e genial de-a dreptul <3), samponul si de fapt restul de produs... oh, I'm in!

    Kisses

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oja oricum e cel mai puțin valoroasă din cutie, dar dacă te atrag celelalte atunci chiar merită. Nici eu nu leșin după gama asta de oje, dar sigur găsim cuiva s-o oferim.
      E genial și Black Opium, dar și La vie est belle îmi place foarte mult și sigur m-ar însoți în multe călătorii mititelele astea. :D
      Pupici!

      Ștergere
  3. Oferta e foarte buna, miniaturile daca le iei de pe ebay costa intre 10 si 15 euro, la noi stii bine ce greu gasim miniaturi si doar daca facem cumparaturi consistente in vreo parfumerie....si daca avem noroc sa fie miniaturi la capitolul esantioane, asa ca mi se pare o super cutie. Sper sa prind stoc sa o comand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel cred și eu! Exact, chiar am vrut să precizez că eu am făcut calculul orientativ după prețul la full size, dar parfumurile mini se găsesc de cumpărat mai scumpe de fapt... și nu de la noi.
      Îți țin pumnii, și eu sper să pot intra în primele ore ca să comand, am un feeling că de data asta se va epuiza rapid stocul.

      Ștergere
  4. Pe mine ma atrage rimelul si parfumurile, dar cred ca o sa zic pas si de data asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am ratat-o si-mi pare asa rau :(. Chiar mi-au placut cutiutele Marie Claire de pana acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi asta încă nu e disponibilă, abia de pe 4 mai se poate achiziționa. :D

      Ștergere
  6. Eu l-as lua mai ales pentru parfumuri.. <3 Adaug si produsul de volum, dar restul probabil le-as pasa mai departe..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că majoritatea o vrem mai ales pentru parfumuri și se merită chiar și numai pentru ele.

      Ștergere
  7. Foarte frumos articolul.
    Ma bucur ca ideea mea de a calcula pretul produselor din beauty kit-ul Marie Claire din Martie a prins asa bine.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc!
      Din câte știu eu ideea a pornit de la o altă fată, de la prima cutiuță. :) Nu știu dacă ai făcut și prima oară, eu am văzut atunci la alte fete. Dacă împrumutam ideea de la cineva anume menționam, dar am văzut că e deja „trend” și am făcut calculele publice pentru că sunt entuziasmată.

      Ștergere
  8. Mulțumim pentru articol! Mă interesează și pe mine această cutie, și cred că am să o cumpăr pentru parfumuri și pentru produsul Lancome. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu drag! Cred că majoritatea o vrem în special pentru parfumuri, sper să facă un obicei din a include în ele astfel de miniaturi.
      Te pup!

      Ștergere
  9. Si eu imi fac mereu calcule cand apar cutiute Beauty Box, cu siguranta o iau si pe asta, te pup, multumim <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu știu că nu ratezi nicio cutiuță de la noi! :)) Cu drag!
      Te pup!

      Ștergere
  10. Cred că o să o cumpăr și eu. Pe mine cel mai mult mă tentează Matrix Volume Booster.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pare interesant și acel booster, sunt curioasă și eu de el.

      Ștergere
  11. Merita, clar!! Si primele 2 au fost misto!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost și primele două, dar ăsta le cam depășește.

      Ștergere
  12. Miercuri la 9 fara 10 o sa fiu cu laptopul pornit, logata si cu mana pe mouse, asteptand sa fie disponibil.
    Iubesc L'Oréal si mi se pare minunata cutia. Si asa voiam sa imi cumpar Black Opium si Aqualia Thermal. Oja o am, dar e genul de nuanta care nu strica niciodata, ar fi a treia oara cand o am.
    Miniaturile vor fi perfecte pentru concedii, ca si asa rupeam spatele iubitului meu cu bagajul gigantic. Numai parfumul (La vie est belle) are o sticla destul de grea, daca mai pun sampon full size, demachiant la 400 ml, borcanase cu crema si alte nebunii, se fac cateva kilograme inutile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aolo, sper să nu fie multe ca tine, că atunci eu nu mai apuc. :)) Nu cred că o să pot intra chiar cum apare, dar poate nu se epuizează din prima oră.
      Eu nu sunt o mare fană L'Oreal, dar sunt și anumite produse de-ale lor care-mi plac mult, iar în cutia asta s-au nimerit cele mai interesante dintre favorite (parfumurile) și dintre curiozități (șamponul, rimelul, spuma micelară etc).
      Eu am renunțat de mult să mai iau prea multe full size-uri cu mine în vacanțe. Miniaturile sunt baza, uneori și mostrele. Makeup mai iau full size, că alea sunt mici și ușoare, merg.

      Ștergere
  13. Eu as achizitiona acest kit pentru mascara L'oreal, pentru produsul Matrix (pentru ca ma tenteaza de ceva vreme produsele lor), pentru spuma de la LRP, dar si pentru cele doua mini variante de parfum. Asa ca...poate ma voi incumeta si o voi comanda! Ma gandesc pana maine! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ținând cont de câte te atrag din cutiuță, nici nu știu de ce te mai gândești. :))

      Ștergere
  14. Răspunsuri
    1. Merita din plin, cred că am fost toate de acord. Păcat doar că s-au terminat prea repede. :))

      Ștergere