Week in photos #119

Știu că e deja miercuri, începutul ăsta de săptămână n-a fost cel mai minunat și din motivul ăsta n-am reușit să public postarea asta luni, dar ce mai contează când am să vă arăt atâtea chestii drăguțe, se primește oricând, sper. Am sentimentul că niciodată nu m-am bucurat de primăvară și de toată frumusețea acestui anotimp cum am făcut-o anul ăsta - și continui s-o fac, chiar dacă zilele astea a fost mai urâțică vremea - așa că o să tot vedeți prin postările astea și pe contul meu de Instagram multă culoare.


Ce putea să fie mai reprezentativ pentru săptămâna trecută decât poza asta de început, cu copacii înfloriți? Continui să-i admir în fiecare zi, continuă să-mi facă și cele mai proaste zile mai frumoase și nu mă pot abține să nu-i imortalizez în fotografii - nici nu vă puteți imagina câte poze am făcut, mă abțin cu greu să nu le fac pe toate publice.


Marți pe seară am fost la evenimentul Beauty Swap, despre care o să scriu mai multe într-o postare separată, iar pe lângă admosfera foarte faină, ca de fiecare dată, acum m-am bucurat și să descopăr Ceainăria Infinitea pe timp de zi (până acum am fost doar seara) și mi-a plăcut la nebunie în special terasa cu decor vintage. O să public mai multe poze cu locația și cu ce m-am întors de la schimbul de cosmetice în postarea dedicată.


Însă până să ajung la eveniment, m-am bucurat de zona în care se află ceainăria, unde casele sunt foarte frumoase și multe aveau în curte fie pomi înfloriți, fie magnolii superbe. Eram împreună cu Ira și deja ne gândeam că n-o să mai ajungem la eveniment, dacă o să ne oprim la fiecare casă pentru a o fotografia.


Am zis să vă arăt totuși o mică părtăcică din produsele pe care le-am luat la swap. Se putea să mă abțin de la rujuri? Nu se putea, dar na că nici n-am regrete, că la câte rujuri am deja, mare diferență nu mai fac două în plus. :))


Într-una din zile am ajuns prin parcul de la Unirii și deși nu era în plan, atmosfera veselă m-a făcut să mă trântesc pe iarbă și să mă relaxez pentru scurt timp. Copii care se jucau, câini care alergau fericiți, oameni stând la povești sau cititnd o carte și mulți pomi înfloriți în jur... cum puteam să rezist?


Întâmplător aveam și cartea cu mine, așa că am profitat să citesc și câteva pagini la umbra unui pom, chestie pe care am tot făcut-o în ultima vreme. Alesesem săptămâna trecută cartea asta crezând că va fi o lectură lejeră, așa a și fost scriitura, însă subiectul a fost trist și profund, m-a surprins plăcut Musso, cred că e cea mai bună carte a lui, din ce am citit eu până acum. O să revin cu o impresia mai detaliată despre titlul ăsta și alte câteva cărți în postarea cu lecturile lunii martie, sper eu cât de curând.


Iar dacă tot veni vorba... iar am aterizat prin librăria asta superbă, Cărturești Carusel. Ca să fiu sinceră, de câte ori trec prin fața ei sunt atrasă să intru și de decorul foarte frumos, iar dacă nu mă grăbesc profit să mai arunc un ochi pe noile apariții sau pe titluri de-ale vreunui autor proaspăt descoperit. M-am abținut să nu cumpăr nimic, totuși, că nu erau oferte prea bune la ceva din ce m-ar fi interesat.


Magnoliile astea minunate mi-au ieșit în cale zi de zi, peste tot pe unde am fost și ca un om întreg la cap ce sunt m-am apucat și să mă cațăr pe gardurile oamenilor pentru a le admira și fotografia mai bine. N-am deranjat totuși nimic, pe cuvânt.


Deși sâmbătă m-am bucurat de soare și de o plimbare relaxantă prin Cișmigiu, m-am convins că de acum încolo n-o să mai găsesc liniște și pace în parcuri decât în cursul săptămânii, așa că o să le ocolesc în weekend. Străzile erau în schimb pustii, dar nici nu știu de ce mai precizez asta, așa-i în fiecare weekend de primăvară-vară prin București.


La părinți am fost de asemenea întâmpinată de floricele în toate părțile, așa că închei postarea cum am început-o, deși intenționam să vi-l arăt pe blănosul de Rocky, că nu am mai pus o poză cu el de mult, iar duminică ne-am tot jucat, dar n-am nicio poză reușită, că nu stă locului o clipă. 

Cum a fost săptămâna trecută pentru voi? Ați profitat de vremea frumoasă?

10 comentarii

  1. Frumoase poze, pupicei, ma bucur ca ne-am vazut <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! M-am bucurat și eu să ne revedem, poate reușim mai des pe viitor... :D

      Ștergere
  2. Pozele din articolele tale sunt superbe ca de obicei, te invidiez pentru ca eu nu pot sa fac o poza reusita. Natura ne ofera lucruri foarte frumoase, trebuie doar sa ne facem timp sa le privim pe indelete.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult pentru apreciere! Cu un aparat bunicel și pasiune pentru fotografie, nu e chiar atât de greu, înveți din mers - sunt și eu departe de a face niște poze fabuloase, dar sunt instinctiv tot mai atentă la încadrare și alte detalii care fac diferența.
      Așa este, sunt fix de aceeași părere!

      Ștergere
  3. si eu m-am bucurat mult de natura zilele trecute, pacat acum ca vremea s-a stricat si parca nimic nu mai are farmec.

    oricum, magnoliile sunt minunate :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu știu cum pot unii să ignore total așa frumusețe... :D Într-adevăr, săptămâna asta au fost cam multe zile ploioase și reci, dar a venit înapoi primăvara și să avem parte de cât mai multe zile însorite de acum în colo.
      Așa e, sunt minunate, primăvara asta m-am îndrăgostit total de ele.

      Ștergere
  4. Magnoliile sunt superbe!
    Am bucuria sa vad acest minunat copac in fiecare zi, in drum spre serviciu.
    Pupici si o saptamana la fel de reusita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e și ești norocoasă că-ți ies în cale zi de zi.
      Pupici

      Ștergere
  5. Imi plac mult florile din acest sezon...si natura, in general! Superbe magnoliile, imi plac si mie mult! E una in Cismigiu...imensa!
    Cat despre parcurile pline in weekend...peste tot e la fel!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E minunat când natura prinde viață. Am văzut-o și pe cea din Cișmigiu, de fapt nu cred că mai e vreun colțișor sau petic de pământ din parcul ăsta pe care să nu-l fi văzut în toate sezoanele, inclusiv primăvara asta.
      Da, știu și de acum va fi așa în fiecare weekend.

      Ștergere