Week in photos #118

Săptămâna trecută a fost despre primăvară, despre toate micele bucurii pe care le aduce anotimpul ăsta și de care m-am bucurat din plin - soare și temperaturi plăcute, floricele colorate peste tot, ciripitul păsărelelor, iarba de un verde crud și nu puteam să ratez nici virozele. Ok, de viroza care m-a prins nu m-am bucurat deloc, dar m-am amuzat că m-a luat fix în ziua în care urma să merg oricum la medic pentru altceva - o inflamație la un genunchi, fiindcă eu din nicio călătorie nu mă întorc întreagă - așa că măcar am putut să intru imediat pe tratament. Deși am fost amețită de la răceală, iar genunchiul mă durea foarte tare, m-am încăpățânat să nu bolesc, să profit de vremea frumoasă cât pot de mult, iar asta cred că mi-a făcut mai bine decât dacă aș fi zăcut zile la rând.


Am început de luni, cu o scurtă plimbare prin Cișmigiu, care arată mai frumos ca niciodată, cu floricele colorate de tot felul, cu iarba proaspătă și toate miresmele plăcute de... primăvară. Iar în fiecare zi am profitat de orice moment pentru a mă așeza pe o bancă la soare, ca să admir natura și să ascult ciripitul păsărelelor.


Uitați cât de frumoase și delicate sunt! Niciodată nu mi-a plăcut în mod deosebit să primesc flori, iar asta nu pentru că nu mi-ar plăcea florile, ba din contră, mi-e milă de ele că mor prea repede în vază, prefer să le admir plantate în grădini sau parcuri, unde pot trăi mult mai mult.


În cale mi-au ieșit în fiecare zi pomi înfloriți, care mai de care mai superbi și mai frumos mirositori (dacă și eu, care nu prea am avut miros, le simțeam unora mireasma imediat), sunt prin centrul orașului peste tot, prin parcuri și părculețe, grădinițe din fața bloculurilor sau caselor, iar eu m-am bucurat de frumusețea lor zi de zi și continui s-o fac. Nu ingorați astfel de frumuseți, de lucruri simple care pot aduce bucurie!


Profitând de natura care prinde viață, am reînceput să citesc afară, în scurte pauze, chiar dacă tot în casă, seara înainte de culcare, îmi găsesc cel mai mult timp pentru citit - deși în ultima perioadă mi-am făcut cam puțin timp pentru asta, dar o să recuperez.


Iar dacă tot a venit vorba de citit... săptămâna trecută mi-a mai ajuns o nouă comandă de cărți de la Elefant, care poate părea că e de la Polirom de fapt, dar a fost pe de-o parte coincidență, pe de altă parte fiindcă în colecția Top 10+ au o grămadă de titluri foarte bune. Am profitat de niște reduceri frumușele și de transport gratuit, iar toate au fost doar vreo 65 lei. Iată de ce Elefant rămâne principalul site de pe care prefer să cumpăr cărți (azi au, de exemplu, reducere de 50%).


Din păcate în weekend n-a mai fost chiar atât de frumos ca în cursul săptămânii, dar și așa am ieșit la o plimbare și am ajuns într-un loc unde amânam de mult timp să merg - pe insula de pe Lacul Morii. E foarte drăguț locul, dar din păcate nu se ocupă nimeni de el, iar pentru a ajunge acolo am trecut printr-o zonă plină de gunoaie și mirosuri... „de primăvară”, cu ghilimelele de rigoare. Păcat!


Am lăsat la final câteva dintre lucrurile primite când am mers la un workshop despre Instagram joi, împreună cu Camelia, de la care am primit o ojă Pupa (iubesc ojele lor, au o formulă minunată) și o oglindă suuuuper simpatică, pe care mi-e milă s-o folosesc ca să n-o stric. De la eveniment m-am întors cu câteva informații interesante despre Instagram, pe care încerc să le și aplic, dar și cu diverse produse primite de la sponsori, dintre care am pozat doar câteva. Serumul Kiehl's tocmai l-am dat, nici nu știu de ce l-am pozat, dar top coat-ul ăla de la CND îmi place foarte mult, am apucat să-l încerc, mai că aș spune că-i la fel de bun ca Sally Hansen Insta-dri, dar trebuie să-l mai testez.

Cam atât, în linii mari, așa cum spuneam încă de la început a fost mai mult despre primăvară, iar în postare am pus doar câteva dintre pozele realizate, mai multe puteți vedea aici,  pe Instagram.

Cum ați profitat de vremea asta frumoasă? V-ați bucurat de toate frumusețile de primăvară?

15 comentarii

  1. Chiar au fost zile minunate de plimbare, totul e inflorit si miroase divin, te pup <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este și așteptam de atâta timp vremea asta frumoasă încât nu știu cum să profit mai mult de ea. :D
      Pupici

      Ștergere
  2. Ce poze frumoase ai facut, acum ca ti-am citit postarea ma gandesc daca nu cumva mi-ai pasat viroza. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Ai văzut ce ai ratat cât timp nu mi-ai văzut pozele pe Insta? :)) Dacă nu te-a luat imediat după ce ne-am văzut joi eu nu mă fac responsabilă. :))

      Ștergere
  3. Eu inca n-am apucat sa ma bucur 100% de vremea de afara dar in weekend, oh in weekend o sa ma "destrabalez"! ;))
    Imi plac foarte mult fotografiile tale si am fix aceeasi parere vis-a-vis de frumusetea florilor.
    Sa ai parte de zile frumoase si insorite!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Destrăbălare plăcută, în cazul ăsta! :))
      Mulțumesc mult, mă bucur că-ți plac și că împărtășim impresia cu privire la frumusețea florilor.
      Mulțumesc, asemenea! Pupici

      Ștergere
  4. Ma bucura enorm perioada asta, cand totul infloreste! Imi plac copacii astia colorati si sper sa vad si magnolii - sunt superbe! :)
    Take care!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel și pe mine! N-ai văzut încă? E plin de magnolii printr-o mulțime de zone, azi am văzut și pe Calea Victoriei, prin Cotroceni e plin de ele și prin multe alte zone.

      Ștergere
  5. Deci n-am fost singura racita. :D
    Imi pare rau sa aud ca ai probleme cu genunchiul, dar sper sa te faci bine cat mai repede.
    Florile si peisajele frumoase am avut ocazia sa le urmaresc pe Insta si am zambit cand am vazut ca ai ajuns pe Lacul Morii. :D
    Sa te bucuri de noile achizitii si sa ne mai arati si noua unghiile tale frumoase. Ca a trecut ceva timp de la ultima mani prezentata pe blog. :D
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, cu siguranță nu, știu destui care au fost prinși de virozele astea de primăvară. :( Sper că ești bine acum!
      Sunt mai bine și cu genunchiul, mulțumesc!
      Sper că ți-au plăcut pozele, iar Lacul Morii e o zonă care-mi place mult, sunt superbe apusurile acolo, doar pe insuliță nu mai fusesem încă și mereu mă uitam la ea din depărtare și mă-ntrebam cum se ajunge. :))
      Oho, cred că a trebut vreun an. Din păcate nu prea mi-am mai făcut timp pentru realizat modele, iar când am făcut-o nu mi s-a părut că perită postate, ori erau mult prea simple, ori modele similare cu ce mai postasem deja, dar poate că o să mă revanșez...
      Pupici!

      Ștergere
  6. O postare cu aer de primavara. Superbe sunt fotografiile!

    RăspundețiȘtergere
  7. pff, partea cu viroza e cea mai rea :(.

    si eu am admirat zilele astea natura si mai toti copacii au inflorit :). incerc sa nu ma gandesc prea tare ca in curand va incepe rinita alergica :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine a fost mai rea partea cu genunchiul. :)) De viroză am scăpat mai repede și am ignorat neplăcerile cauzate mai ușor, mi-a prins bine că am petrecut mai mult timp la aer.
      E superb totul, e imposibil să nu te oprești să admiri pomii înfloriți. Oh, nu știu cum e, dar presupun că nu prea plăcut. :(

      Ștergere
  8. Pozele pe care le-ai facut in natura sunt minunate! Am profitat si eu cat de mult am putut de vremea frumoasa si m-am plimbat, am stat la soare sau la terasa, chiar daca saptamana asta am avut un program extrem de aglomerat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mă bucur că-ți plac! Foarte bine, trebuie să ne facem timp pentru noi și pentru plăceri mărunte, chiar și-n perioadele mai aglomerate.

      Ștergere