Câteva cumpărături și o surpriză

În ultima perioadă s-au mai adunat câteva cumpărături cosmetice, atât noutăți cât și produse care mi-au plăcut și le-am recumpărat. Azi am decis să vi le prezint împreună cu câteva impresii:


Începem cu noutățile:


Rimmel London Scandaleyes extreme black - l-am achiziționat relativ recent pentru că m-a atras prețul său foarte mic din DM. Încă îl mai găsiți la preț redus, în caz că vă tentează! Prima impresie a fost una destul de bună, are într-adevăr un negru intens dar la capitolul volum consider că se putea mai bine. Rămâne totuși de văzut cum se va comporta după o perioadă mai lungă de testare, o să revin cu părerea mea finală și swach-uri într-un articol dedicat.

Ojă nail inc. London - este prima mea ojă de la această firmă. Îmi este foarte dragă sticluța pentru că e micuță și sunt super curioasă de cum se comportă la aplicare, încă n-am reușit să o folosesc.

Oje Golden Rose Jolly Jewels 115# și 110# - fără îndoială această gamă de la GR este una din cele mai reușite, toate ojele sunt absolut superbe! Abia aștept să vi le arăt pe unghiuțe. 

Ojă Avon Gel Finish candy apple - este cea mai frumoasă ojă roșie pe care o dețin (poza mea nu-i face dreptate și nici cea din catalog, adevărata nuanță este cu mult mai frumoasă), iar de faptul că gama de oje Gel Finish este genială v-am mai spus, nu mai insist!

Lac de unghii Leydi - l-am încercat de la mama mea și mi-a plăcut mult, se usucă rapid, are un luciu frumos și costă doar 3 lei! Trebuia să-l am!

Ruj Avon Ultra Color Bold peony pop - este un ruj nou apărut, iar nuanța aleasă de mine este superbă! Deși e o nuanță îndrăzneață, departe de ceea ce port în mod normal, m-a cucerit de la prima aplicare. N-am reușit să surprind nuanța în poze, dar după ce îmi formez o părere completă despre el o să revin cu swach. Momentan mi-a plăcut că este puternic pigmentat și pare să reziste destul de bine pe buze.

Baby lips Maybelline - bine cunoscutele și totodată mult lăudatele balsamuri de buze, nu puteam să ratez ocazia de a le încerca acum că se găsesc la preț redus în DM. Îmi place, hidratează bine buzele și nu le lasă lipicioase. Nu mai vorbesc de ambalaj, e atât de simpatic!

Rimel Big&Daring Avon - tocmai a apărut în noua campanie, probabil ați văzut deja reclamele în care se laudă cu multe, însă eu n-aveam nicio așteptare de la el. Prima impresie a fost „wow!”. La prima aplicare m-a dat pe spate negrul intens, felul în care separă genele și volumul impresionant pentru genele mele firave. Sper din suflet să rămân cu aceeași impresie și după mai multe utilizări. Promit să revin cu un review cât mai curând!

Cremă pentru mâini, coate și călcâie cu unt de shea - are o aromă delicioasă, intră repede în piele și hidratează foarte bine pielea. Îmi place, îmi place!


Să vă arăt acum și ce produse am mai recumpărat în ultima vreme:


Loțiune micelară Garnier - v-am plictisit cu ea de câte ori am menționat-o în diverse postări, dar iată încă o confirmare că n-am glumit, este un produs foarte bun pe care l-am reachiziționat din timp, să mă asigur că nu rămân fără. 

Gel de curățare PureActive Garnier - varianta Pure de la Garnier (review aici) este pentru mine cel mai bun gel de curățare încercat în ultimi ani și cum pe acela nu l-am găsit m-am reorientat către acesta care pare a fi același lucru, la fel de bun deci! Îl recomand cu ochii închiși persoanelor cu tenul gras!

Demachiant bifazic Balea - cel mai bun bifazic pentru mine, nu mai știu a câta oară e când îl recumpăr. Acesta l-am luat recent, deși mai am destul din cel vechi, dar nu vreau să-mi mai lipsească din casă!

Dizolvant de unghii Cien - a fost the best pentru mine multă vreme și încă se menține pe podium, este un produs ieftin și bun!

Placentă Kallos - această variantă nu am mai avut-o de mult și deși am înțeles că i s-ar fi făcut niște schimbări și că acum ar usca părul... mie mi s-a părut ok la primele utilizări. Dacă-mi schimb părerea pe parcurs vă anunț!

Rimel transparent Essence - fixează rapid și natural firele rebele din sprâncene, este ieftin, se consumă greu, îmi place!


Cam atât cu micile mele cumpărături din ultima perioadă. Pe final vreau să anunț că după o lungă perioadă în care m-am tot gândit și răzgândit, am decis că cititoarea fidelă către care va merge un mic cadou din partea mea este Alexandra Ioana! Draga mea, îți mulțumesc pentru că mă citești, pentru că îmi lași dese ori câte un gând sau o părere la postările de pe blog, la cele de pe facebook și nu în ultimul rând... mulțumesc pentru ajutorul acordat în competiția Orkestra, n-am uitat de el, la fel cum n-am uitat nici de celelalte fete care m-au susținut! Mulțumesc tuturor! Te aștept cu un mesaj privat pe facebook sau cu un e-mail în care să-mi comunici datele la care să-ți trimit cadoul. Nu o să-l fac public, vreau să rămână surpriză! :p


Revenind la cumpărături... aștept să-mi spuneți despre care produs vă tentează cel mai mult să aflați opinia mea completă! 
Voi ce produse ați mai achiziționat în ultima perioadă? Ați încercat vreunul din cele menționate mai sus?

35 de comentarii

  1. Ce plăcere îmi face să te citesc...Întotdeauna e la fel.
    În sfârşit am pus mâna pe micelara de la Garnier şi o iubesc. Şi mie îmi place crema de la Planet Spa.
    Ce mă tentează e gelul de curățare şi ojele Avon Gel Finish.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur enorm de mult să „aud” asta!!
      Să o folosești cu plăcere în continuare, mă bucur că îți este și ție pe plac! Am văzut că și ție îți place crema! :D
      Gelul ți-l recomand dacă ai tenul gras sau mixt, iar ojele le recomand oricui, merită încercată măcar una.
      Te pup!

      Ștergere
  2. Frumoase produse, sa le folosesti sanatoasa! De mai sus am folosit doar oja si rujul de la Avon. Felicitari Alexandrei! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Mă bucur că avem câteva produse în comun. :D
      Te pup!

      Ștergere
  3. Cate bunatati <3.Sa le folosesti sanatoasa :).
    In ultimul timp nu am mai cumparat mare lucru (iar bugetul meu nu a avut de suferit :D ),incerc sa fiu cumpatata,chiar daca nu-mi reuseste mereu :D.De la tine ma tenteaza rau micelara,pe care trebuie sa mi-o achizitionez :D.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos!
      Te invidiez pentru asta, tot încerc să fiu și eu mai cumpătată dar nu prea-mi iese, mai ales la oje. :)) La restul m-am mai abținut din tentații de care n-am de fapt nevoie, dar la oje nu-mi iese deloc, ziceam că intru „la regim” și se vede cât de bine mi-a ieșit. :))
      Merită încercată micelara, nu prea am văzut fete care să nu fie încântate de ea. :D
      Pupicei!

      Ștergere
  4. Rimelul l-am avut si eu, dar nu mi-a placut deloc, l-am aruncat dupa cateva folosiri, desi nu prea obisnuiesc sa fac asta cu rimelurile, le consum eu cumva :P
    Gelul fixator pentru sprancene imi trebuie si mie neaparat, nu stiam ca se gaseste la essence, chiar cautam unul, cat a costat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bănuiesc că te referi la cel de la Rimmel London. Îmi pare rău că ți-a displăcut atât de tare :( , mie mi se pare bunicel momentan, dar nici pe mine nu m-a impresionat prea tare.
      Puțin peste 10 lei la standul de unde l-am luat eu, parcă vreo 12 lei.

      Ștergere
  5. Pe mine mă tentează crema de la Planet Spa și rimelul transparent de la Essence. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie-mi plac mult amândouă, sunt produse ieftine și bune. Dacă le încerci, te aștept cu impresii! :D

      Ștergere
  6. Whaaattt?? No waaaay!!!! M-am topit de tot am si uitat ce-ai scris ca ai cumparat. :)) Multumesc muuult. Nu stiu ce sa mai zic. :)) In primul rand, am dat clickuri pt ca mi se pare atat de simplu sa ajuti pe cine va cu un click, un vot. Si asa dau 150000, daca unele le dai cu folos, de ce sa n-o faci?
    Apoi am inceput sa te citesc pt ca am descoperit ca avem gusturi comune, imi plac cam aceleasi produse si mi-a placut relatia calda pe care o ai cu cititorii.
    Dar ti-am zis, momentul in care m-ai castigat 100% a fost momentul in care am descoperit samponul. Eram resemnata ca mor cu H&S, de 10 ma mega saturasem si pam!!! Minunea s-a intamplat. :)) A functionat. Si am zis ca si numai pt asta voi ramane pe blog. Si mi-am luat sampoane, sa fie!!!! :))) Poa' sa vina al treilea Razboi ca eu sunt blindata cu sampoane. :)) Atata sampon nu cred ca am mai avut. :)) Am luat initial 2 si dupa am prins o reducere si am mai luat 3!! :)) Ca doar n-o sa platertesc curierul pt unul.
    Asa si dincolo de asta, ti-am descoperit recent manichiurile care sunt geniale!! They're killing me softly. Cum a facut-o de altfel si surpriza ta. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, ce haioasă ești! Mă bucur mult că am reușit să te surprind plăcut! Wow, dar ți-ai făcut stoc de șampoane, nu glumă. :)) Eu abia dacă am consumat 1/4 din primul, dar cu prima ocazie îmi fac și eu stoc, să fie. Tu sigur nu mai ai nevoie de șampon vreo 2 ani. :))
      Îți mulțumesc mult pentru cuvintele frumoase și pentru aprecieri! Cadoul ți-l ofer cu drag, așa am simțit, mi-ai înveselit de multe ori ziua cu comentariile tale și pentru asta cred că meriți să-ți înveselesc și eu puțin ziua (sau seara, mai bine zis).

      Ștergere
  7. Asa, acum ca mi-am revenit pot sa revin la comentarii :))) Si cu atatea reveniri sa-ti spun ca ador si eu colectia Golden Rose Jolly Jewels, Am prins la un moment dat un blog sale de la o alta blogarita pe care o ador, Miu Miu si era oja asta la un pret f mic pt ca era inceputa, dar e geniala. Tot de la ea am mai luat atunci niste oje foartee misto Opi, A New England si Rimmel London, tot asa la niste preturi geniale. Ea si Iulia Badita (ea nu stiu daca mai are blog) sunt singurele de la care am putut sa iau oje "second hand". :)) Apoi am castigat la un concurs organizat de Miss Happy and her nails 3 Golden Rose Jolly Jewels Carnival galben, verde si albastru. Iti spun sincer ca si la mine, care sunt anti talent si care nu fac altceva decat sa le aplic peste alta oja arata genial, Sunt curioasa cum le vei folosi tu. In rest nu am decat baby lips din ce ai tu, dar toate cred ca mi s-ar potrivi. Mai putin masca cu placenta, care, desi stiu ca e buna si stiu ma ma repet nu vreau sa stiu ca ma spal cu ceva care contine placenta!! :)) Campanie de schimbare a numelui ii trebuie. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că și ție îți place această colecție! La fel sunt luate și ale mele, de la un fel de blog sale, dar arată ca noi, nici nu par a fi folosite și bineînțeles, prețul a fost mult mai mic decât în magazine. Eu am încredere în colegele mele din grupul cu pasionate de oje, chiar acum urmează să mai primesc câteva oje de la o altă fată, mi-am luat primele mele oje China Glaze la niște super prețuri, abia aștept să sosească. Deci te înțeleg, nu văd nicio problemă în a achiziționa oje „second hand”. :D Te cred, cu astfel de oje nici nu e nevoie de talent pentru a face o manichiură deosebită, fac ele toată treaba! :D
      Ah, da, mi-ai mai zis că ai o problemă cu numele măștii. :))
      Te pup!

      Ștergere
    2. Poate imi lasi si mie niste linkuri, Aici sau pe privat, poate mai ochesc ceva. :D

      Ștergere
    3. Scumpa, ți-aș lăsa cu drag, dar ojele sunt puse pe un grup privat cu bloggerițe pasionate de nail art. :( O să mă uit pe blogurile fetelor și dacă le au postate și acolo îți las link-urile.

      Ștergere
    4. Am inteles. Daca sunt vreunele cu link nu ma supar daca imi lasi, daca nu, nicio pb:*

      Ștergere
  8. He, he, ce tare că am avut același gen de postare!! Ojele arată mi-nu-nat!! Să le folosești pe toate cu plăcere :*

    P.S. Nu știu de ce niciodată nu pot să-ți accesez articolele direct de pe fb...Îmi dă eroare. Numai cu tine mi se întâmplă asta. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa am zis și eu când ți-am văzut postarea în blogroll. :)) Mulțumesc frumos! :*

      Intri cumva de pe telefon sau tabletă? De acolo știu că nu merge, cel puțin nici mie nu mi-a mers. Cum am zis de multe ori: „facebook mă urăște”. :( Nu știu ce are cu blogul meu, zice că ar putea să fie spam, din cauza asta dă erori de pe android. Sper să se rezolve după ce o să schimb numele și să nu mai pățesc așa că mă scoate din sărite. :(

      Ștergere
  9. Ai cumparat destule produse, care mai de care mai dragute! :) Ma bucur ca iti place si tie balsamul de buze de la Maybelline, am vazut ca mai exista o varianta nou in strainatate, arata de stul d ebine, sper sa apara cat mai curand si pe la noi! Micelare am si eu destule de la Garnier, am cumparat vreo 2 and au avut cei de la DM reduceri si este si apa mea preferata momentan, dizolvantul de unghii nu l-am incercat dar sa stii ca m-ai facut tare curioasa. Pe mine ma intereseaza pareri despre ojele GR si rimelul Rimel Big&Daring Avon .
    Cat despre surpriza facuta Alexandrei ma bucur tare, este o prietena virtuala supar de treaba si e o draguta, ma bucur ca ai facut-o fericita! :*
    Cat despre cumparaturile mele recente as putea spune ca nu am cumparat mare lucru, doar chestii pentru confort, insa ma bate gandul sa imi cumpar BB creamul Skin 79 dar pana nu aflu mai multe despre el ma abtin si costa destul de multicel, vreo 98 ron..:(
    Sa folosesti cu drag produsele achizitionate si te astept cu noi postari! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, și eu mă bucur, oficial am intrat „în rândul lumii” cu baby lips-urile. :)) Eu n-am fost inspirată să iau două, dar adevărul e că la mine abia se consumă micelara asta, cu siguranță m-a ținut mai mult de 200 utilizări, cât zic producătorii că are. Deci poate mai prind o altă promoție până reușesc să o consum eu și pe a doua. :)) Cele două oje GR sper că le vei vedea cât de curând pe unghiuțele mele, iar despre rimel abia aștept și eu să scriu, adică sunt curioasă cu ce părere o să rămân după o perioadă mai lungă, pentru că prima impresie a fost total neașteptată.
      Am văzut că sunteți prietene, știu și că ea te-a corupt cu șamponul Anian :)) și nu pot decât să mă bucur pentru voi, e frumos să vezi că se mai pot lega prietenii și în online!
      Eu sunt zgârcită rău la astfel de produse, după ce am descoperit un CC Cream fain la doar 15 lei (Elmiplant), cum să mai dau eu 100 pe un astfel de produs? :))
      Mulțumesc mult, draga mea! Te pup!

      Ștergere
  10. Mi-am luat si eu de curand lotiunea micelara, imi place :) acum parca as vrea sa incerc si gelul de curatare.
    De acord cu tine, ojele GR JJ sunt super faine <3
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun venit în fan club! :)) Eu zic că merită încercat și gelul de curățare, doar dacă nu ai probleme cu produsele mentolate pentru ten (știu că nu oricine le suportă aroma).
      Hehe, mă bucur că și ție îți plac!
      Pupicei!

      Ștergere
  11. Cateva din noile tale achizitii, le-am incercat si eu. :D
    De ceva timp, tot zic sa cumpar bifazicul Balea si mereu uit.
    Frumoase cumparaturi (mai ales ojele). :D Sunt curioasa de oja nail inc. London.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că avem produse în comun! :D
      Crede-mă că eu nu știu cum trăiesc alte fete fără bifazic de când l-am descoperit. :)) Exagerez puțin, dar chiar consider că e cea mai rapidă și blândă metodă de îndepărtat machiajul ochilor. Eu zic că merită încercat cel de la Balea, costă doar vreo 7-8 lei, deci nici nu e mare investiție.
      Hehe :D, mulțumesc! Și eu sunt curioasă tare cum se aplică, cum se usucă, etc. Revin cu impresii!
      Pupicei!

      Ștergere
  12. Cate bunatati :) Sa le folosesti cu drag !
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  13. ce de bunatati, sa le folosesti cu placere si asteptam impresii despre noutati :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Desigur, cât de curând o să revin cu mai multe impresii despre fiecare. :D
      Te pup!

      Ștergere
  14. Lotiunea micelara nu am incercat-o, produsul de curatare da, ma inteleg bine in general cu aceasta marca. zimi plac ojele rosii, unul classic, celalalt mai ciresica, sunt super! pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu mă înțeleg în general foarte bine cu produsele Garnier! Mă bucur mult că și ție-ți place gelul de curățare!
      Și eu sunt super încântată de ojele roșii, chiar dacă nu e neapărat culoarea mea favorită la oje!
      Te pup!

      Ștergere
  15. Sa le folosesti cu drag! Am si eu cateva din bunatatile astea..,

    RăspundețiȘtergere
  16. Draga mea...daca astea sunt "ceva cumparaturi" sunt curioasa sa vad ce inseamna "multe cumparaturi".
    Imi place foarte mult la tine ca ai .."curajul" sa incerci produse noi. Eu sunt foarte sceptica in ceea ce priveste produsele noi... Daca imi place un anumit rimel..apai pe ala il cumpar pana se desfiinteaza firma :))

    Probabil ca nu e tocmai o idee buna..dar sunt mai tipicara, sa zic asa.

    In ceea ce priveste cumparaturile facute in ultimul timp...: mi-am luat un ulei de bebe de la Johnson's Baby, Keratina lichida de la Byphase si o pasta de dinti de la DM (ceva cu miere...care uimitor nu ma deranjeaza)

    Sa folosesti toate produsele, nu le lasa sa ajung intr-un colt uitate! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohoo, nici nu vreau să mai intru pe postările cu multe cumpărături!! :)) Găsești prin arhivă, de prin primele 3-4 luni de bloguială. Între timp am devenit mai cumpătată, cumpărat mai mult din ce am într-adevăr nevoie și mai puțin de moft (ojele atârnă mult aici :)) ).
      Am și eu câteva produse pe care le tot recumpăr (cum sunt exemplele de mai sus - micelara, bifazicul, etc), dar unde n-am găsit încă un produs care să mă cucerească total... experimentez noutăți în speranța că o să găsesc „alesul”. :))

      Sunt suuuuper curioasă de cum te vei înțelege cu keratina lichidă de la Byphase, eu mă înțeleg foarte bine cu cea de la Anian, dar mă tentează să o încerc și pe aceasta în viitor. :D

      Mulțumesc frumos, draga mea! Haha, ce haioasă ai fost! :)) Nu le las, promit!
      Te pup!

      Ștergere