Fashion: Descoperiri ebay

Zilele trecute m-am apucat să răsfoiesc secțiunea fashion de pe ebay și am găsit o mulțime de lucrușoare foarte frumoase dar și foarte ieftine. Pentru că mi-am făcut o listă pe o care o s-o mai analizez și probabil o să și cumpăr câteva din haine, m-am gândit să vă arăt și vouă ce „descoperiri” am făcut și poate veniți și voi cu ceva sugestii. :p Să începem (ordinea este aleatorie)..


Îmi place foarte mult acest cardigan pentru că este atât de colorat, cu siguranță ar înveseli orice ținută banală. Îl găsiți aici, la un preț foarte mic, mai puțin de 10$ și transport gratuit.


Simplă dar elegantă și feminină. Iubesc dantela, cam orice articol cu puțină dantelă mă atrage instant. Cel mai mult îmi place cea roz pal. Are un preț de nimic.. doar 12$ și transport gratuit. O găsiți aici.


Îmi place din start pentru că este asimetrică, am o slăbiciune pentru articolele de genul. Însă și în rest mi se pare superbă. Alb sau roșu? Nu reușesc să mă hotărăsc care îmi place mai mult, dar am o oarecare presimțire că cea pe roșu este o nuanță mai ștearsă decât pare în poze. O găsiți aici, la prețul de 8$ și transport 3$.


Îmi place detaliul de la spate, mi se pare foarte finuț. La acest model îmi place mai mult pe negru. O găsiți aici, costă aprox. 8$ și de asemenea ar transport gratuit.


Mi s-a părut tare simpatică jachetuța asta, îmi place imprimeul floral. Este și pe un roz pal dar mi se pare mai frumoasă pe negru. Costă doar 7$ și are transport gratuit. O găsiți aici.


Pe roz parcă e prea mult, dar pe negru mi se pare superbă. Totuși, face parte din categoria „îmi place mult dar nu mă văd purtând-o”. O găsiți aici, la aprox. 18$.


Îmi place, place, place! E atât de drăguț acel imprimeu cu păsărele! Și are un preț de nimic, doar 5$.. și transport gratuit. O găsiți aici


Ador nuanța asta de albastru! Îmi place mult partea de jos, dar și cum arată pe model. O găsiți aici, costă doar 11$ și are transport gratuit.


De mult vreau o jachetuță de genul ăsta. Cea pe albastru îmi place mult. O găsiți aici, la 10$ și transport 5$. Mi se pare foarte convenabil prețul chiar și cu transportul jumate din prețul ei.

După cum spuneam.. am o slăbiciune pentru articolele asimetrice. Tot partea de jos m-a atras și la aceasta, dar îmi place mult cu totul. O găsiți aici, are transport gratuit și costă 16$.


Dacă ar arăta atât de frumos și în realitate... n-aș mai sta pe gânduri. Dar sunt puțin reticentă în privința materialului când vine vorba de sacouri.. nu-mi place orice. Costă doar 10$, transport gratuit și o găsiți aici.

Ce părere aveți fetelor? Vă place ceva din ce am prezentat mai sus? 


6 comentarii

  1. Preturile intr-adevar sunt accesibile, transportul gratis, ce ne-am mai dori? :D
    Eu sunt reticenta in a-mi comanda online cand vine vorba de lucrusoare de purtat...poate nu imi place materialul, culoarea poate sa difere decat in poze, si daca este cu un nr mai mic sau mai mare ??:( Se mai intampla si din astea, in consecinta prefer sa probez, MEREU!
    Din ce ai prezentat mai sus, majoritatea imi plac, preferata mea esteeee......ah nu ma pot hotari......aleg 3:
    1-jachetuta
    2-bluza crem asimetrica
    3-rochita dantelata
    Am ales ca preferate pe astea 3, dar mai sunt care imi plac din cele enumerate.
    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu eram înainte reticentă când venea vorba de cumpărat haine din magazine online, dar până acum am fost mulțumită de tot ce mi-am luat... au corespuns mărimile, culorile și mi-au venit cum mă așteptam. Dar și eu le analizez destul de mult și de cele mai multe ori mă iau după măsurători (dacă există) ca să fiu sigură ce mărime mi se potrivește.
      Hehe, mă bucur că îți plac!
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Foarte, foarte faine recomandarile tale. De foarte mult timp nu m-am mai uitat e ebay la categoria fashion si rau am facut, din cate se pare :P Imi place mult jacheta aceea florala, m-am uitat mai bine pe site si se pare ca e din voal pe partea de maneci, cred ca e chiar interesanta. Si topul acela cu peplum albastru royal, mama-mama, o nebunie... :p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți plac! Nici eu nu mă mai uitasem de mult, am tot cotrobăit prin aproape toate secțiunile, mai puțin la fashion. :D Dar și când am intrat... nu-mi mai venea să ies. :))
      Și mie îmi place mult jacheta cu imprimeu floral și va fi sigur pe lista de achiziții. De top nu mai zic, și mie îmi place la nebunie.. dar încă mă mai gândesc dacă să îl iau sau nu. Nu sunt prea convinsă dacă m-ar avantaja.
      Pupici :*

      Ștergere
    2. Buna Ela,foarte tare articolul tau! Eu nu am mai luat pana acum de pe eBay..si as vrea sa te intreb: sunt seriosi vanzatorii(gen,daca scrie ca e free shipping...free sa fie?) si..au cum sa iti ia banii de pe card si sa nu iti trimita produsele?? sau cum merge? Cu cardul Visa se poate plati? am vazut ca cer PayPal..acesta tot la banca l-ai facut? Mersi si astept noi descoperiri de-ale tale pe ebay! Inspira-ne! :* Pupici

      Ștergere
    3. Bună! Mulțumesc frumos!
      Eu nu am avut până acum probleme cu ei, am fost mulțumită de tot ce am primit. Poți să vezi la profilul vânzătorului ce calificative are, ca să-ți faci o idee! Și da, când scrie că e free chiar așa e.
      În primul rând trebuie să îți faci un cont de PayPal ( intră pe paypal.com ), iar la acest cont „atașezi” cardul cu care vrei să faci cumpărăturile și nu au cum să-ți ia banii de pe card. Nu cred că se poate direct cu cardul și eu una nu m-aș complica nici dacă s-ar putea, e mult mai sigur prin PayPal.
      Hehe, momentan nu prea am mai hoinărit pe site, cel puțin nu pe la haine. :D
      Pupici!

      Ștergere