Produse favorite: Februarie 2014

A venit timpul să trag linia pentru luna ce tocmai s-a încheiat și în materie de produse favorite. Nu sunt multe și pur întâmplător sunt mai multe produse Avon, dar toate merită menționate!


  • Ruj Luxe pink satin – luna trecută am avut o mai mare atracție către rujurile roz, acesta fiind favoritul și cel mai des utilizat. Îi voi dedica o postare detaliată în curând.
  • Lapte demachiant Balea – mă bucur că am început să-l refolosesc pentru că am descoperit o nouă relație de iubire. Da, îl iubesc! Părerea mea completă despre acesta o puteți citi aici (click).
  • Cremă de mâini cu unt de cacao Avon – deși nu este cea mai hidratantă cremă de mâini pe care am încercat-o, ador mirosul ei și ținând cont că gerul ne-a părăsit, nici n-am mai simțit nevoia de o hidratare prea intensă, a fost mai mult decât suficientă hidratarea pe care mi-a oferit-o. Review aici (click).
  • Lapte de corp  cu cacao și zmeură Yves Rocher – iubesc mirosul acestui lapte de corp, dar și produsul în sine îmi place mult. Părerea mea completă despre acesta o găsiți aici (click).
  • Tratament leave-in cu ulei de argan Avon – de pe la începutul lunii trecute am început să văd efectele acestui produs asupra părului meu și a intrat rapid pe lista produselor favorite. Un review complet găsiți aici (click).
  • Creion de ochi Pastel waterproof 329 – o firmă mai puțin cunoscută dar cu niște produse excepționale. Am iubit acest creion de ochi de când l-am descoperit, iar luna trecută l-am folosit destul de des. Este un albastru metalizat foarte frumos. Promit să-i dedic și acestuia o postare cât mai curând.


Acestea sunt favoritele mele din luna februarie.
Ați încercat vreunul din cele menționate mai sus? Cum vi se par?
Aștept să-mi spuneți și voi ce produse ați mai descoperit. 

6 comentarii

  1. Uite ca eu nu am incercat nici pana la ora actuala niciun produs de la Balea :D, iar de la Yves Rocher ca produs destinat ingrijirii corpului nu am folosit acest lapte de corp, doar gelul de dus. Kisses! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie să le încerci cândva, au mai multe produse foarte bune și sunt și super ieftine.
      Eu geluri de duș n-am încercat de la ei de teama că dau dependență la cât de lăudate le-am văzut. :D Dar le am pe listă, nu le las să-mi scape.
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Tratamentul cu ulei de argan chiar e minunat, la fel si crema cu cacao <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Grlul de dus YR si tratamentul de par Avon ma atrag, sper sa pun mana pe ele. :D
    Eu niciodata nu reusesc sa postez preferatele. :))
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merită încercate! :*
      Să iei măsuri! Mie îmi plac mult aceste postări, de multe ori am descoperit produse bune din postările cu favorite ale altor fete. :D
      Pupici :*

      Ștergere