Cum să ne accesorizăm cu bani puțini


Cred că nu există fată sau femeie care să nu fie atrasă de tot ce înseamnă accesorii. De la genți, eșarfe, ceasuri și până la cercei, inele, brățări sau coliere, fie ele finuțe și discrete sau mari și colorate, oricare ne pot scoate din anonimat. Eu sunt atrasă de accesorii de tot felul și am momente când prefer bijuterii mai finuțe, indiferent că sunt din argint, aur, plastic, etc... și momente când prefer accesoriile tridimensionale și colorate sau acele momente când mi-aș pune câte un inel pe fiecare deget și brățări colorate până la coate.

Azi vreau să vă arăt câteva accesorii foarte frumoase și în același timp extrem de ieftine. Cred că toate ați auzit de Born Pretty Store. Eu la început credeam că este un site doar cu lucrușoare pentru nailart pentru că mai mult lucruri din acea categorie vedeam prin blogosferă. Ulterior, când m-am apucat să cotrobăi pe site, am descoperit că au și multe alte lucruri frumoase și că în toate secțiunile găsim adevărate comori la prețuri foarte mici.



Acest colier mie mi se pare superb și clar trebuie să fie al meu. Mai există și variantă pe negru și roz, dar cel mai mult îmi place acesta pe roșu. Costă doar 0,99 $ și îl găsiți aici.


La fel de frumos și simpatic mi se pare și inelul cu mustață, care costă de asemenea doar 0,99 $. Îl găsiți aici, pe mai multe culori.


Foarte finuț și frumos! Mie îmi place la nebunie exact modelul din poză. Dar există și modele cu fluturaș, stea de mare sau floricele în locul steluței și sunt toate și în variantă pe auriu. Îl găsiți aici, costă 1,99 $.


Alt inel foarte simpatic este și acesta cu frunzulițe. Îl găsiți aici, la 0,99 $.



Acești cercei mi-au atras privirea instant și m-au făcut să rămân cu ochii la ei câteva minute bune și cu gândul că trebuie să intru în posesia lor. Chiar dacă nu sunt genul de cercei pe care i-aș purta în orice zi, îmi plac enorm de mult, mai ales că i-am mai văzut și la unele fete și am văzut cât de frumos arată în urechi. Aceștia sunt puțin mai scumpi, dar nu exagerat: 3,66 $, dar eu zic că-și merită banii. Îi găsiți aici, mai sunt și alte variante acolo, dar mie îmi plac cel mai mult cei din imagine.


Am făcut o mică pasiune pentru accesoriile cu bufnițe, așa că inelul acesta m-a atras imediat. Este atât de cute! Și acesta are prețul de doar 0,99 $ și îl găsiți aici.


După cum spuneam... bufnițeee. Însă la această brățară m-a atras totul: bufnițele, culoarea, împletiturile. Se găsesc multe brățări de genul acesta pe site, însă unele sunt mai scumpe. Aceasta este în prezent doar 1,99 $. O găsiți aici.


Și acest accesoriu pentru cămașă mi se pare foarte interesant și frumos. Și cred că ar merge purtat și în alte modalități. Acesta are prețul de 4,36 $, însă se găsesc și altele similare la prețuri mai mici. Mie acesta mi-a plăcut cel mai mult. Îl găsiți aici.


Brățărele colorateee!! Perfecte pentru vară, acestea sunt genul de brățări pe cu care mi-aș umple mâinile. Le găsiți aici la prețul de 2,74 $.


Colorați, veseli, frumoși! Nu reflectă această poză prea bine realitatea, sunt alte poze mai bune aici. Costă doar 2,99 $.


Un colier destul de copilăros, dar atât de simpatic. Îl găsiți aici la prețul de 1,99 $.


Este atât de drăguț și finuț. N-am reușit să-mi dau seama sigur, dar cred că este cu totul din plastic, ceea ce ar fi un plus pentru mine, n-aș mai avea grija să nu se oxideze. Îi găsiți aici la prețul de 1,98 $ și există pe site și cercei pereche care costă doar 0,99$.


Și închei aici, chiar dacă aș putea să vă mai arăt muuulte lucrușoare frumoase.

Deci, se poate și cu bani puțini? :) Transportul este gratuit pentru orice comandă și coletul ajunge pentru București la poșta de care aparțineți sau chiar acasă (mie-mi vin de obicei acasă coletele din Asia) și pentru restul orașelor la poșta vamală. 
Știu că eu am mai inclus și lucruri puțin mai scumpe, dar pe site se găsesc nenumărate bijuterii cu doar 0,99$.
Aștept cu drag opinii. Vă atrage ceva din cele prezentate mai sus?

6 comentarii

  1. ....si preferatele mele sunt inelusul su frunzulite si cel su funduta, sunt atat de dragalase!!!!! <3 <3 <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate arata excelent.
    Vreau si eu! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce dragute sunt inelele si bratarile colorate :)

    RăspundețiȘtergere