Oferte DM de sărbători 2014

Ţineţi-vă bine, urmează să vă prezint cele mai tentante oferte din noul catalog de de la DM! Nu glumesc, chiar sunt foarte tentante! Oferta a început de azi şi va ţine până la finalul lunii, deci e un bun prilej să mai facem nişte cumpărături isteţe pentru cadourile de Crăciun şi desigur, să ne mai cadorisim puţin şi pe noi, că doar am fost cuminţi şi merităm! Cele mai interesante oferte mi se par cele de la produsele de makeup şi de la seturi:


Ojele Maybelline Colorama au un super preţ şi chiar îl merită, sunt foarte bune! Se aplică frumos, se usucă repede şi majoritatea sunt opace din două straturi. Cred că singura care face excepţie este cea roz deschis (nuanţa #26) care necesită trei straturi pentru o acoperire perfectă.

Despre rujurile Maybelline am citit numai de bine şi le am pe wishlist de mult timp. Cred că e un bun prilej să le încerc, preţul e foarte prietenos faţă de cel care se practică de obicei.

Fondul de ten Whipped Creme de la Max Factor a fost lăudat iar şi iar la mine pe blog, aşa că nu pot decât să vi-l recomand, merită încercat! Puteţi citi aici review pentru el.

Nici Pudra Match Perfection nu îmi e chiar indiferentă. Fondul de ten din aceeaşi gamă îmi place, poate mi s-ar potrivi şi aceasta (nu că aş avea nevoie de încă o pudră, doar curiozitatea mă face să o iau în calcul).

Blush-ul L'oreal mă atrage foarte tare dar încerc să rezist atracţiei, vreau să mă mai bucur de ce am deja, iar rimelul Max Factor nici nu-l bag în seamă, intenţionez să nu mai cumpăr niciunul câteva luni bune (s-au adunat prea multe şi sunt destul de strictă în privinţa termenelor de la rimeluri). Şi fardurile Astor îmi fac cu ochiul dar încerc să la ignor, din acelaşi motiv: vreau să mă bucur mai mult de ce am deja. Dar nu mă înţelegeţi greşit, sunt toate oferte bune de la luat în calcul, dar nu de mine. :))


Trebuie neapărat să încerc şi eu produsele de makeup de la Aura, sunt foarte curioasă cum sunt, am citit câteva păreri bune. Am de la ei doar o ojă şi îmi place. Din tot ce e acum la ofertă cele mai tentante şi convenabile mi se par paletele de farduri! Am căutat nişte recenzii pentru ele dar n-am găsit nimic, aşa că dacă ştiţi cum sunt nu ezitaţi să ne spuneţi şi nouă! :D


Îmi place titlul acestei pagini din catalog, în primul rând! Despre pachetele de la Dove sigur aţi citit prin blogosferă şi într-adevăr sunt convenabile şi numai bune pentru cadourile de sărbători, mai ales dacă n-aveţi un buget prea mare de alocat cadourilor. Gelurile de duş Dove sunt printre favoritele mele, iar săpunul lor solid e singurul de acest tip care-mi place. Cred că cei de la DM au cele mai bune preţuri la aceste pachete, din ce am văzut eu prin alte magazine (mai ales dacă mai luăm în calcul şi oferta cu reducerea de 7 lei).


Nici pachetele de la Nivea nu sunt de ignorat, deşi eu speram să fie şi un pachet cu gel de duş şi loţiune de corp (din aia normală, nu din cea sub duş care pe pielea mea nu funcţionează). Aşa, din ce văd eu aici, cel mai interesant mi se pare pachetul cu crema de faţă şi demachiantul dintre cele pentru femei, dar şi cel pentru bărbaţi e de luat în calcul.


Şi ar mai fi fost ceva produse atractive şi din cele pentru îngrijirea părului sau a tenului, dar vă las să le descoperiţi singure aici. Eu v-am scris doar despre ce m-a atras pe mine şi ce mi se pare mai interesant.

Pe voi ce oferte vă atrag? Ce produse recomandaţi din cele care se află la ofertă?

18 comentarii

  1. M.am tot uitat la produsele Aura...dar nu imi inspira incredere. De exemplu am vazut o oja sclipicioasa...un glitter care arata foarte bine...dar era separat glitterul in sine de lacul transparent. Mi se pare ciudat...ar trebui sa se intsmple asa?(eu nu am patit nici cu alea de la gabrini asa)
    In rest magazinul e plin de oferte...chiar azi am fost si mi.am cumparat una alta. 😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am o ojă de la ei de pe la începutul anului şi e încă bună, ca nouă. Dar ştiu ce zici, am văzut şi eu câteva aşa - de la Aura dar şi de la alte firme la fel (Gabrini şi Orkide îmi amintesc sigur acum). Dar asta doar în magazine! Probabil au fost desfăcute şi stau aşa de mult timp în condiţii nu tocmai ok (căldură prea mare). Altă explicaţie nu găsesc că nici eu n-am păţit asta cu nicio ojă, nici cu alea no-name.
      Off, nu mă mai tenta că dacă mai păcătuiesc mult nu mai pup laptop de la Moş Crăciun. :)))
      Pupici

      Ștergere
  2. Da, da, tentatii, tentatii... :))) Incercam sa fim cuminti, poate-poate mosul da o tura si pe la cosmetice si ne aduce una-alta. <3 :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu pot să mai am aşa multe pretenţii de la Moş, aşa că va trebui să fac eu pe Moşul pentru mine. :))

      Ștergere
  3. Trebuie neaparat sa fac o vizita in DM. Fondul de ten de la Max Factor este pe lista si unul din pachetele Dove. ♥ Si sper sa reusesc sa ma limitez doar la acestea. Cam greu, dar incerc. :D
    Puup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, la fel de greu e şi la mine cu limitarea. :)) Mă gândesc acum că pentru mine o să iau doar un ruj de la Maybelline şi poate şi încă o ojă. Dar nu ştiu dacă-mi iese. :))
      Sper să-ţi placă şi ţie fondul de ten, eu îi duc destul de tare dorul! Mă cam tentează să-l recumpăr, dar aş vrea să mă abţin de la fonduri de ten o perioadă, am destule (full size, mini şi mostre) de consumat/încercat.
      Pupici

      Ștergere
  4. trebuie sa-i spun mamei de oferta la ruj. Cu toate ca nu se mai dezlipeste de rujul de la tine. :)) Si mie imi sta bine cu el, dar pe ea o schimba total. N-am putut sa nu i-l cedez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că îi place mamei tale atât de mult! Important e că cineva se bucură de el!!
      Pupici

      Ștergere
  5. Da trebuie sa mai fac si eu o vizita pe la DM......nu ca n-as fi fost sapt trecuta :))))).Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi eu tot săptămâna trecută am fost! :)) O să mă duc săptămâna viitoare, să las pauză mai mare. :))
      Spor la shopping, să ne arăţi ce ţi-ai luat!
      Pupici

      Ștergere
  6. Sunt super tentante ofertele !
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. genele false Aura mi-au atras atentia :)
    de asemenea, pudra aceea imi cam face cu ochiul..
    te pup

    http://behindthelinesfs.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arată interesant și genele false, dar eu nu folosesc... încă.
      Pudra mă tentează și pe mine foarte mult.
      Pupici

      Ștergere
  8. O multime de tentatii!
    Ojele Colorama imi fac cu ochiul. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, așa e!
      Merită încercate, mai ales la bănuții ăștia, mie îmi plac!
      Pupici

      Ștergere
  9. Ha,DM-ul e la 80 de km de mine,deci am putut sa citesc aceasta postare in liniste si pace pentru bugetul meu :)).
    Uneori ma gandesc ca e chiar foarte bine ca nu am magazine din astea pline de tentatii prin preajma :)).Mi-ar trebui oje,farduri,fond de ten,pudra,chiar si rimeluri si pensule :)).Nu mai vorbesc de geluri de dus si creme :D,daaaaaar sunt cuminte si gata :D ( bine,nu sunt chiar foarte cuminte,am dat ieri comanda de cate ceva :D ).
    Te puuup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, ce noroc pe tine. :)) Eu trec pe lângă el săptămânal, deci e cam greu cu reyistatul la tentații. :))
      Atâta timp cât folosim ceea ce cumpărăm eu zic că nu trebuie să ne stresăm chiar atât de tare... sunt până la urmă lucruri care nouă ne aduc o mică bucurie.
      Te pup!

      Ștergere