Oferte Yves Rocher - Decembrie 2014

Am aşteptat cu nerăbdare oferta Yves Rocher pentru decembrie şi nu am fost deloc dezamăgită de ce am găsit în ea! Dacă încă n-aţi pregătit toate cadourile pentru cei dragi sau dacă vă gândiţi să vă faceţi chiar vouă un cadou de sărbători, e momentul perfect să profitaţi! Vă invit să studiem împreună oferta de decembrie (mai multe detalii aici) şi apoi o să vă mai spun câte ceva şi despre alte oferte disponibile în prezent pe site!

http://ttap.co/1zPMvms

Eu am deja coşul parţial pregătit cu mai multe produse pe care o să le fac cadou, dar şi cu câteva pentru mine, iar dintre surprizele oferite la comanda de 39 şi cele de la comanda de 99 lei m-am decis rapid ce o să aleg: Mascara Volum Vertiginos şi So Elixir Purple! Şi poate o să strecor şi acel set de căni decorate festiv, că la 15 lei sunt foarte convenabile şi ştiu că sunt şi de calitate. La cadoul surpriză nu mă risc, presimt că va fi din nou vorba de o cremă de faţă şi chiar nu am nevoie, prefer cu siguranţă rimelul despre care am citit multe păreri bune - iar prima impresie despre Sexy Pulp recent desigilat şi încercat a fost foarte bună şi încep să cred că nu degeaba au preţuri mai măricele la rimeluri.

Printre produsele pe care le voi comanda se vor regăsi mai mlte produse din colecţia de iarnă (aici le găsiţi) şi încă mă mai gândesc dacă să strecor în coş şi ceva din colecţia pere-caramel (aici o găsiţi). Foarte tentante sunt şi reducerile de la parfumuri aici disponibile, dar şi câteva seturi şi oferte de aici.

Vă las şi o listă cu câteva produse de la YR care mie îmi plac şi care consider că ar putea fi foarte bune pentru cadouri (click pe nume pentru a ajunge la produse): Gel de duş cremă cu cafea, Parfum Moment de Bonheur, Rimel Sexy Pulp, Ruj Absolut şi Blush Naturel - toate produsele recomandate au şi reduceri bunicele în prezent.


Cam atât cu oferta de decembrie de la Yves Rocher! Zilele viitoare o să vă vorbesc mai în detaliu despre unele din produsele enumerate mai sus dar şi despre alte produse - poate vă va fi de folos în alegerea cadourilor!

Vă atrag ofertele de luna asta? Care cadouri le-aţi alege? Voi ce produse recomandaţi de la Yves Rocher?

14 comentarii

  1. Recond gama Pere Caramel, FRUITS noires si gelul de dus cu nuci de Macadamia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumim pentru recomandări! Şi mie îmi place gelul de duş cu nuci de Macadamia! Foarte tare mă tentezi cu gama pere-carmel. :D
      Pupici!

      Ștergere
  2. Rimelul ma tenteaza. :D Mai vreau si masca nutri-reparatoare pentru par si gelul de dus sidefat Fruit noirs, din colectia de Craciun. Sa fac concurenta bradului. :)))) ☺ Glumesc.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, şi eu tot de rimel sunt cel mai tentată! :D Hm, m-ai făcut curioasă, nu ştiu dacă am încercat vreodată ceva pentru păr de la ei. Ce haioasă ai fost cu gelul de duş sidefat. :)) Sigur o să-i faci concurenţă bradului! Dacă mai faci şi o mani cu sclipici o să pălească bradul în faţa ta. :))
      Te pup, drga mea!

      Ștergere
  3. Mamă, câte tentații!! Nu am văzut încă produse YR pe aici... chiar nu știu dacă sunt. Sau nu știu unde să caut..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aşa am zis şi eu. :)) Nici eu n-am idee dar mă gândesc că ar trebui să găseşti ceva info pe net.
      Pupici!

      Ștergere
  4. Canutele arata grozav! <3 Rimelul pare tentant, am unul dela YV dar nu mai stiu de el, cred ca e uitat pe undeva printre cosmetice, daca le tot alternez..mi-e teama sa nu fi expirat. :)
    Sunt curioasa si de restul comenzii tale, :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, sunt foarte frumoase! Hehe, din cauza asta eu încerc să nu ţin deschise mai mult de 3-4 rimeluri o dată, ca să am timp să le consum înainte să expire. :D
      O să vă arăt comanda când ajunge, în seara asta mă decis asupra ultimelor detalii şi o s-o plasez. :D
      Pupici!

      Ștergere
  5. Clar, o sa profit de aceasta oferta. Aproape lunar fac cate o comanda la Yves Rocher...ma declar addicted :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, dau dependenţă aceste oferte! :)) Eu n-am dat comandă chiar lunar, dar oricum destul de des în ultima perioadă.
      Pupici!

      Ștergere
  6. Nu stie nimeni ce este surpriza secreta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E cam devreme ca să ştie cineva, abia ieri a apărut oferta şi durează câteva zile până ajunge comanda la destinaţie. :D Când o să aflu fac un update la postare.

      Ștergere
  7. OMG!Tocmai scrisesem ca pana acum am rezistat eroic in fata tentantiilor YR,de ce a trebuit sa citesc articolul asta :))?
    Canile mi se par tare dragalase (dar mie asa mi se par toate canile cu design festiv :D ) si le-as alege pe ele si parfumul So Elixir Purple :).Am un tester/mostra de la el de 5 ml si miroase tare bine :).
    Pupicei si astept cu nerabdare sa ne arati ce ai comandat (sunt curioasa daca o sa ma pot abtine sa nu-mi fac un "mic" cadou YR :D ).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce haioasă ai fost! :))) O să scriu la începutul acestor articole "Dacă nu vreţi tentaţii, nu citiţi mai departe!!". :))
      Aşa sunt şi eu cănile! De fapt, orice cană cu design drăguţ mă atrage, dacă o ţin tot aşa n-o să mai am loc de căni în bucătărie. :)) Eu n-am avut ocazia să încerc parfumul nici măcar din mostră, dar am citit numai de bine despre el. Oricum, dacă nu e pe placul meu o să găsesc sigur cui să-l fac cadou! :D
      Eh, dar un mic răsfăţ din când în când nu omoară pe nimeni, din contră!
      Pupicei!

      Ștergere