Review & Swach: 3 produse de makeup Yves Rocher

Primul meu contact cu Yves Rocher l-am avut în liceu, iar primul produs încercat a fost un fond de ten care atât de mult mi-a plăcut încât l-am cumpărat o a doua oară. Era destul de scump dar am considerat că îşi merită fiecare bănuţ! De atunci am mai încercat câteva produse de la ei, iar anul acesta a devenit chiar unul din brandurile mele preferate. Azi vreau să vă vorbesc despre trei produse Yves Rocher - un blush, un ruj şi un fard de ochi:


Am decis să vă vorbesc despre cele trei în acelaşi articol deoarece foarte multe de spus despre ele nu sunt, dar pentru că îmi plac mult am vrut totuşi să vă vorbesc puţin despre fiecare şi să vă arăt nişte swach-uri. O să le iau pe rând, într-o ordine aleatorie...

Ruj Absolut


Este un ruj cremos, hidratant şi miroase foarte bine, seamănă cu aroma gumelor de mestecat Hubba Bubba - îmi trezeşte plăcute amintiri din copilărie. Nuanţa pe care o deţin eu este roz pudrat şi deşi iniţial nu m-a impresionat prea mult, acum ador nuanţa aceasta, de două săptămâni este rujul către care întind cel mai des mâna! Nu este foarte puternic pigmentat, dar se aplică extrem de frumos pe buze şi se poate insista mai mult pentru o nuanţă mai intensă, fără să arate încărcat sau neuniform.

Aşa arată aplicată pe mână:


Şi aşa arată pe buzele mele (fără prea multe insistenţe):


Ţineţi cont că nuanţa unui ruj arată puţin diferit de la o persoană la alta.

Cel mai mult m-a impresionat rezistenţa acestui ruj, care deşi nu e rezistent la transfer rămâne totuşi pe buze chiar şi după ce mânănc (vorbesc de masă copioasă, nu de un biscuite). Cu metoda: aplicat un strad de ruj, tapotat buzele cu un şerveţel, aplicat puţină pudră şi apoi reaplicat rujul deja îmi iau de grija rujului aproape întreaga zi.

E de la sine înţeles că îmi place foarte mult şi îl recomand, mie chiar mi-a părut rău că nu am mai achiziţionat şi o altă nuanţă la ultima comandă pe site. Îl găsiţi aici la preţul de 29 lei (este redus în prezent).


Natural Blush


Are o textură fină, uşor prăfoasă şi este într-adevăr un blush natural, aşa cum spune şi numele lui. Eu am nuanţa piersică şi este destul de slăbuţ pigmentat, am nevoie de o cantitate puţin mai mare de produs, dar tind să cred că nuanţele precum roz sau roşu sunt mai puternic pigmentare decât acesta. Pentru mine oricum nu este un inconvenient, abia că am şanse să termin pentru prima oară în viaţă un blush!

Din păcate acest produs n-a vrut sub nicio formă să-şi arate în poze adevărata nuanţă, dar vă las totuşi cu un swach ca idee:


Nuanţa blush-ului aplicat pe piele se vede oricum diferit în funcţie de nuanţa tenului (sau a fondului de ten, mai bine zis). Eu l-aş recomanda tenurilor deschise, chiar celor de "Albă ca zăpada".

Mie nu îmi pare rău că l-am achiziţionat, îl folosesc foarte des în machiajele makeup no-makeup. Îl puteţi achiziţiona de aici la preţul de 35 lei.


Fard de pleoape


Pe acesta îl aveam de pe la începutul anului dar nu ştiu din ce motive l-am ignorat total! Abia acum vreo 2 luni l-am încercat pentru prima oară şi de atunci îl includ în machiaje destul de des! Este un fard puternic pigmentat, sidefat (deşi în unele lumini îmi pare mai de grabă metalizat cu irizaţii de sclipici auriu în conţinut) şi e uşor prăfos, dar nu exagerat. Nuanţa pe care o deţin este piersică naturală. Mi se pare superbă, n-am niciun fard identic în vreo altă paletă.

Swach cu blitz:


Swach în lumina naturală:


La capitolul rezistenţă nu am nimic de reproşat, ca majoritatea fardurilor rezistă eroic dacă folosesc înainte primer (cel de la Elf îl folosesc eu). Îmi place foarte mult şi acesta şi chiar mă tentează să mai încerc şi alte nuanţe. Îl puteţi achiziţiona de aici la preţul de 22 lei.


În concluzie, recomand toate cele trei produse, dar în mod deosebit rujul care dintre cele prezentate azi este favoritul meu! Nu uitaţi de oferta foarte tentantă din luna decembrie pe care o puteţi consulta aici.

Vă tentează? Aţi încercat vreunul din aceste produse? Cum vi se par? Vă atrage ideea de a mai face pe viitor astfel de review-uri colective?

12 comentarii

  1. Ce bine arată fardul, am să-mi comand și eu unul din această gamă. Caut un fard mono, acesta are și un preț bun și cum spui și tu, uneori e imposibil să găsești într-o trusă o nuanță pe care ți-o dorești. Mi-am propus să nu-mi mai iau truse, dacă folosesc 2-3 nuanțe dintr-una e bine, dar de regulă expiră fără să mă ating de mai mult de nuanță.
    Aștept o comandă de la YR. Am luat o pudră, geluri de duș. Sora mea și-a luat rujuri, îi plac foarte mult, tot din cauza aspectului uniform, a mirosului și a rezistenței. Eu nu le-am folosit pe cele nou apărute, am avut unul maroniu acum câțiva ani.
    Mie îmi plac recenziile colective, mai ales dacă produsele aparțin aceluiași brand sau fac parte din aceeași categorie: produse de machiaj, pentru îngriirea părului, creme de față, etc. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult că îţi place şi că ţi-a fost de folos articolul! Exact, iar atunci când descopăr într-o trusă un anumit fard care-mi lipseşte şi mi-l doresc, se întâmplă ca restul fardurilor să le am deja sau să fie din cele care sunt conştientă că nu le-aş folosi niciodată. Eu rămân totuşi fană a truselor, dar au şi mono-urile avantajul lor! :D
      Hehe, şi eu aştept o comandă cu geluri de duş, creme de mâini şi diverse cadouri. Mă bucur mult că şi ei îi plac, am văzut că are şi un rimel favorit de la YR (pe care tocmai l-am încercat şi eu şi-mi place mult!).
      Mulţumesc pentru opinie,mă bucur să aflu asta! Aşa intenţionez să mai fac, review colectiv la produse care au o legătură între ele (sunt de la acelaşi brand, din aceeaşi categorie, etc).
      Te pup, draga mea!

      Ștergere
  2. Fardul este minunat, nu am nimic asemănător în colecție! :X Cum de l-ai ținut pe tușă?? :D
    Și rujul îmi place. Dacă e roz, nu are cum să nu-mi placă. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel îl consider şi eu! Hehe, să ştii că nici nu am văzu în altă parte unul exact la fel - probabil mai există pe la vreo firmă, dar cu siguranţă nu pe toate drumurile. :)) Habar n-am cum de am fost aşa de nedreaptă cu el, dar recuperez acum timpul irosit. :))
      Şi eu sunt cu rozul la rujuri, dar acesta mi s-a părut cam roşiat prima oară, dar era doar lumina proastă. :D

      Ștergere
  3. Si eu folosesc rujul Absolut aproape in fiecare zi de cand am primit comanda :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu blush-ul, dar in altra nuanta si e unul din preferate. Fardul arata tare bine, e o nuanta superba.
    Te pup!
    Andreea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că și ție îți place! Mă tentează să-l iau și eu într-o altă nuanță. :D
      Hehe, mă bucur că nu sunt singura care îl consideră superb!
      Pupici

      Ștergere
  5. Nuanta rujului e foarte frumoasa. <3 Dar fardul mi se pare bestial, pe langa faptul ca imi place super mult nuanta se vede ca e foarte pigmentat! Mi-am propus sa-mi comand mai multe de la Yves Rocher dupa sarbatori deci cred ca imi voi comanda si acest fard, si mi se pare chiar ieftin, la cat de pigmentat pare. ;)) :* :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place rujul și fardul! Așa e, chiar este foarte pigmentat și de faptul că e superbă nuanța nu cred că ne poate contrazice nimeni. :D Eu zic că merită să-l achiziționezi, chiar nu e scump. Să vedem acum ce oferte vor fi în ianuarie, și eu mai plănuiesc o comandă.
      Pupici

      Ștergere
  6. Mulțumesc pentru review! ♥ Căutam câteva păreri despre ruj, mi se pare foarte tentant.

    Te aștept și pe la mine!

    Kisses,
    www.gabriela-popescu.com

    RăspundețiȘtergere