Ultimele noutăți în teste din 2014

În ultimele luni din an am cumpărat și primit destul de multe produse cosmetice și azi vreau să trag linia cu ultimele noutăți din acest an! Unele dintre acestea nu mai sunt chiar așa de noi, având mai bine de o lună de când sunt în posesia mea, dar pentru că nu am apucat să vi le prezint împreună cu câteva prime impresii o voi face astăzi! Am făcut abstracție de rujuri, oje, măști de față și alte „mărunțișuri”, vă arăt doar produsele care chiar sunt în teste și despre care vă voi scrie pe viitor mai multe în postări dedicate doar lor.

O să încep cu cea mai recentă noutate intrată în teste:


Vă mai amintiși această frumoasă cutiuță? V-am arătat-o într-o postare din secțiunea week in photos, fără să vă dezvălui conținutul acesteia! În interiorul cutiei se afla o altă cutie micuță cu un intensificator de gene Realash! În momentul în care am primit propunerea de a testa acest produs mi s-au aprins beculețele și după ce m-am informat puțin am acceptat încântată deoarece sunt posesoarea unor gene destul de rare, scurte, deschise la culoare (în special spre vârfuri) și foarte firave. Întotdeauna mi-am dorit să fi fost înzestrată cu niște gene mai frumoase și bogate, iar faptul că un tratament m-ar putea ajuta să obțin un astfel de rezultat m-a încântat! Dar să vedem mai exact cum arată și ce promite să facă...


Intensificatorul de gene Realash promite să facă genele mai lungi, mai groase și mai negre! Pentru a obține rezultatele cele mai bune acest tratament trebuie folosit într 8-12 săptămâni, iar după această perioadă poate fi folosit în continuare o dată sau de maxim două ori pe săptămână pentru menținerea rezultatelor. Tratamentul trebuie aplicat în fiecare seară pe pleoape, mai precis la baza genelor, la fel ca un tuș de ochi. Pensula cu care se aplică produsul este exact ca cea a tușurilor de ochi, poate doar o idee mai mare, iar aplicarea se face rapid și ușor! Este important de menționat că Realash este singurul intensificator de gene eficient pus în vânzare pe piața liberă și aprobat de FDA! Dacă vreți să aflați mai multe informații oficiale despre acest produs vă invit să aruncați un ochi pe pagina oficială - aici, dar și pe pagina de facebook - aici.

Ingredientele produsului: Aloe, D-Panthenol, Collagen, Collagen + Elastin, Hydrolysed Silk Protein, Hyaluronic Acid, Mango Extract, Bitter Orange Flowers Extract, Sabal Palm Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloproste - nolamide, Pomegranate Extract, Papaya Extract, Marigold Extract, Horsetail, Flax and Calamus Extract, Biotinoyl Tripeptide-1

Eu am început să folosesc tratamentul de două seri și sunt foarte curioasă de rezultatele pe care le voi obține cu acesta! Desigur, o să revin cu mai multe detalii după o perioadă mai lungă de tratament, dar momentan vreau să vedeți cum arătau genele mele înainte să încep să folosesc produsul:


Să trecem acum mai departe la câteva produse de makeup:


Paleta de farduri Marinnoud primită de la Darla îmi place foarte mult în special datorită nuanțelor foarte frumoase și a faptului că sunt foarte puternic pigmentate toate fardurile! Nu mă așteptam să fie așa de pigmentate inclusiv cele mate, m-au surprins plăcut! Singurul mic minus e că sunt puțin cam prăfoase. O să revin cu swach-uri și mai multe detalii la anu'!

Fondul de ten Lasting Performance Max Factor m-a surprins și el plăcut la primele probe! Acesta va mai fi testat o perioadă mai lungă, dar la primele încercări mi-a plăcut mult cum arată pe ten și nici la capitolul rezistență nu stă deloc rău. Despre rimelul Volum Vertiginos Yves Rocher nu vă pot spune nimic fiindcă este încă sigilat și va mai sta așa o perioadă, până mai consum din cele (cam multe) deja în uz, dar vă anunț de existența sa și cândva o să vă vorbesc mai multe și despre acesta (și nu uitați că îl puteți primi gratuit la o comandă de minim 39 lei - detalii aici)!


Comanda aceasta de la Makeup Shop este destul de veche dar vreau neapărat să vă spun mai multe despre pensule, în mod special! Paleta de farduri ați văzut-o și în favoritele anului 2014 și va beneficia și de review + swach, așa că nu mai insist și aici - părerile sunt clar conturate, e minunată, dar mai multe detalii vor sosi în curând!

De mult timp îmi doream să încerc pensulele Real Techniques și cele EcoTools, dar am tot amânat iar acum regret că am făcut asta! De la RT mi-am ales trei pensule pentru ten: Blush brush, Buffing brush și Stippling brush, iar de la ET am ales două pensule: Eye shading brush și Airbrush Concealer. Toate aceste pensule îmi plac în primul rând pentru că sunt fine și pentru nu s-au asprit și nu le-a căzut niciun fir de păr la spălare (și le-am spălat de câteva ori). Dar să le luăm pe rând...


RT Blush brush este cea mai stufoasă și pufoasă pensulă pe care am văzut-o vreodată, e mai mare dragul să o folosești! Este minunată atât pentru blush, cât și pentru bronzer și conturarea feței. Nu e rea nici pentru pudră, în cazuri de urgență.

RT Buffing brush e perfectă pentru aplicarea fondului de ten indiferent de textura acestuia (fluid, spumă etc) și mi se pare potrivită chiar și pentru blush-ul cremă. Eu o folosesc pentru fondul de ten și cu ea reușesc să obțin o acoperire foarte bună (depinde desigur și de fondul de ten, de cantitatea aplicată) și totodată un aspect natural, iar asta într-un timp record. O ador!

RT Sttipling brush e foarte bună și ea pentru aplicarea fondului de ten (la cel fluid îmi place cel mai mult), dar cu aceasta se obține un aspect mult mai natural dar și o acoperire mai mică. Mi se pare că durează și puțin mai mult aplicarea fondului de ten cu aceasta, dar nu exagerat de mult.

ET Eye Shading brush este perfectă pentru aplicarea fardului pe pleoapa mobilă și chiar pentru a ilumina arcada. Nu e rea nici la umbre sau pentru a aplica fardul în pliu. Îmi place, îmi place, chiar mi-aș mai lua încă una la fel.

ET Airbrush Concealer are o dimensiune numai bună pentru aplicarea concealer-ului pe zona de sub ochi și întinde bine concealerele, în special pe cele fluide. Mi-aș fi dorit să fie o idee mai pufoasă, dar este oricum foarte bună!

Concluzia e că îmi plac toate foarte mult, dar se văd totuși diferențele între EcoTools și Real Techniques. Cele din urmă sunt mai calitative, firele de păr aduc mult mai bine cu cele naturale, așa că eu le consider mult mai bune la pensulele pentru față. Totuși pentru ochi intenționez să-mi cumpăr mai multe tot de la ET fiindcă au prețuri mai bune și o prea mare diferență între ele nu se vede aici.


Fiindcă mi-au plăcut până acum toate produsele Anian încercate, am mai achiziționat două noutăți la ultimul BF:

Masca de păr Smooth & Silky este bună, lasă părul fin, ușor de descurcat, miroase bine, dar nu pot spune că până acum m-a dat pe spate (însă abia am început să o folosesc). În schimb, tratamentul bifazic Hidroreparator îmi place până acum la nebunie, dar e cam devreme să mă pronunț, o să revin cu un review după o perioadă mai lungă de utilizare. Momentan vă spun doar că miroase incredibil de bine și nu încarcă sau îngrașă părul! Ambele produse le puteți achiziționa de pa Triodeluxe.


Dacă ați ajuns până la finalul acestei lungi postări, nu pot decât să vă mulțumesc și sper că v-au fost cu ceva de folos informațiile! Acum sunt curioasă...

Despre care dintre produse sunteți curioase să citiți mai multe? Ați încercat vreunul? Cum vi s-a părut?

18 comentarii

  1. Am incercat, ambele produse Anian si imi plac mult; de asemenea, am un set de pensule RT, sunt grozave! Intr-o veme (sunt multi ani de-atunci) foloseam acel fdt MF - dar a trecut atat de mult timp incat nu mai pot spune nimic despre el. :))
    Sunt foarte-foarte curioasa in privinta tratamentului pentru gene!

    Puuup, Miha Ella!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, mă bucur foarte mult că îți plac cele două produse Anian! Așa este, nu încape îndoială că sunt grozave! :D
      Haha :)), știu că este un fond de ten foarte vechi de la Max Factor, dar acum am avut pentru prima oară ocazia să-l încerc și momentan îmi place.
      Mă bucur că ți-am stârnit curiozitatea, și eu sunt foarte curioasă de rezultate!
      Pupicei

      Ștergere
  2. Nu am probleme cu genele, dar sunt curioasa sa vad ce efect o sa aibe acest produs. Anul trecut, voiam sa cumpar un astfel de tratament de la o alta firma, dar pentru sprancene. Datorita pretului mare, am renuntat la achizitia lui. De la EcoTools am setul de pensule Starter Set.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, și eu sunt foarte curioasă, abia aștept să treacă o perioadă mai lungă să văd ce rezultate o să am. :D Știu că au și la Realash ceva pentru sprâncene și din câte am citit la alte fete este foarte bun. Aș vrea să-l încerc și pe acela, dar momentan vreau să văd cum o să mă înțeleg cu cel pentru gene.
      Să le folosești cu drag! Mă bate gândul să iau și eu tot un set, e mai convenabil. :D
      Pupici

      Ștergere
  3. Sunt curioasa de rezultatul intensificatorului de gene, chiar daca genele mele sunt ok, altcumva nu stiu cum sa le zic, mi-ar placea sa le am mai lungi. :3 As vrea sa incerc si cele doua palete, mai ales Oh so special si pensulele de la Real Techniques, toata lumea le lauda. Am incercat o singura data pensula pentru fond de ten la o prietena si m-am indragostit de ea la prima atingere. :)) <3 Pupici! :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-am stârnit interesul! Așa e, oricât de lungi și dese am avea genele... tot e loc de mai bine. :))
      Merită încercate paletele de farduri și să nu mai zic de pensule... fără discuții sunt de pus pe wishlist! Așa e, sunt foarte lăudate dar pe merit! Hehe, deci te-ai convins deja de calitatea lor. :D
      Pupici

      Ștergere
  4. Paletele sunt the best! Si pensulele! Deocamndata imi place mult fdt de la Rimmel 25 H Lasting, dar nu exclus Max Factor pe viitor.
    Indensicator de gene... n-am nevoie din fericire :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, bine zici! :)) Eu am renunțat la acel fond de ten pentru moment fiindcă am deja cam multe, nu l-aș fi luat nici pe acesta de la Max Factor dacă nu era așa de convenabil setul din Auchan. Dar e bine de știut că și ție îți place fondul de ten de la Rimmel. :D
      Ești o norocoasă, te invidiez! :p

      Ștergere
  5. nu am incercat nimic, si nu auzisem de Anian. pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Spor la testat!
    Toate produsele arata divin si sunt multe care ma tenteaza si pe mine! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc!
      Hehe, multe din ele cu siguranță merită încercate.
      Pupici

      Ștergere
  7. Intensificatorul de gene... suna super bine! nu am avut niciodata, dar chiar imi surade putin ideea, poate putin mai mult. Off, ce-mi faci tu mie, draga meaa!!! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și pentru mine a sunat tare bine, abia aștept să văd rezultatele. :D

      Ștergere
  8. Imi plac pensulele RT si Ecotools deopotriva. Pensula pentru blush de la RT am asteptat-o cu sufletul la gura, mi-o doream de cel putin un an, iar acum cand in sfarsit a fost sa fie a mea, prefer sa folosesc o alta pensula pentru blush, care este mult mai precisa. Continui sa iubesc pufosenia RT si cred ca o voi folosi pentru pudra, este incredibil de moale si faina, but well, o sa o folosesc numai la culori foarte discrete.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți plac! Cred că ține și de obișnuință și de preferințele fiecăreia. Și eu obișnuiam să folosesc pensule mai mici la blush, dar acum o ador pe aceasta de la RT, o folosesc cel mai des. :D E o idee foarte bună să o folosești la pudră, e păcat de ea să stea nefolosită.
      Pupici!

      Ștergere
  9. Hm, de tratament din acela nu cred ca am nevoie, dar as dori sa citesc mai multe despre ''dansul''...
    Cat despre produsele Anian am doar laude, am o multime de produse de la ei, am terminat vreo 2 sampoane, mai am nitel si termin si un balsam pentru descurcare... :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ești o norocoasă dacă nu ai nevoie și mă bucur că totuși ești curioasă de o părere despre el!
      Ce mă bucur că și ție-ți plac produsele Anian! Și wow... nu știu cum ai reușit să consumi deja două șamponae, eu încă mai am din primul. Și pe cuvânt că mă spăl des pe cap și nu mă zgârcesc deloc la cantitate. :))

      Ștergere