Pan that palette 2016 - update 1

La începutul anului m-am băgat în proiectul Pan that palette, cu inteția să consum paleta Sleek Oh so special până la finalul lui 2016. Introducerea e aici, iar acolo am prezentat și motivele pentru care am vrut să fac asta, iar azi vă prezint primul update și primele concluzii, după aproape trei luni - așa am promis, că fac update la trei luni, dar acum îl fac puțin mai devreme pentru că în următoarea perioadă n-o s-o folosesc oricum, am decis că nu are sens s-o car cu mine în bagaj și oricum simțeam nevoia de o pauză totală de la ea pentru o scurtă perioadă. Dar să revenim la paletă...


Trebuie să precizez, înainte să vă prezint progresul făcut, că în astea trei luni am folosit mult și din alte farduri pe care le am, așa cum am zis de la început că am de gând să fac, fiindcă nu văd rostul să le abandonez pe toate din obsesia de a vede-o pe asta consumată, nu are sens și s-ar pierde plăcerea pe care o am pentru a mă machia.

Revenind, de aici am pornit la începutul anului:


Iar acum draga de Oh so special arată așa:


Destul de bine, nu? „I hit the pan” sau, pe românește, am ajuns la tăbliță (că altfel nu știu cum să zic) la încă trei farduri, am făcut un progres mărișor cu alte trei din cele care erau zdravăn găurite de la începutul anului și chiar dacă nu se vede, am folosit mai mult sau mai puțin și din celalte, până și cu negru a început să-mi placă să mă joc mai mult.

Totuși, eu sunt destul de mândră de un cu totul alt lucru - faptul că mi-am atins obiectivul principal, acela de a ieși mai des din zona de confort cu machiajul ochilor, de a mă juca mai mult și cu nuanțe mai închise și chiar am făcut asta des, ironic că mai mult cu farduri din alte palete, dar mă bucur că am descoperit farduri bestiale care zăceau degeaba pentru că... nu știu de ce, pentru că e mai comod să faci în fiecare zi acele combinații simple și sigure.



Revenind la progresul făcut în astea trei luni, să vă și povestesc puțin ce și cum, iar în scopul ăsta am marcat în poza de mai jos paleta, ca să știți despre cine vorbesc...

Surprinzător, Bow tot consumat a rămas, n-a reapărut fard pe acolo, pe Pamper l-am folosit de 2-3 ori și chiar mă mir că se vede și la el un mic progres, cu Organza sunt aproape de final și nici Gateau nu e departe (nici nu știu când le-am folosit atât, că m-am tot jucat cu alte farduri roz mai mult, dar adevărul e că rozul e „de bază” în machiajele mele), iar cu Boxed am făcut un progres frumușel, dar totuși mic pentru cât de des îl folosesc.


Din cele la care am ajuns la tăbliță acum, singurul la care mă așteptam e The mail, pentru că deși nu părea din poze, era mult consumat pe o suprafață mare, nu doar dintr-un loc, așa că de cum am atins tăblița s-a și „găurit” imediat. Pe Gif basket aveam pata pusă de pe finalul anului trecut, îmi place că-mi scoate în evidență partea albastră a irisului, așa că l-am tot folosit, dar tot am fost surprinsă când am văzut o „luminiță” acolo. Wrapped up e cea mai recentă obsesie a mea, alături de alte farduri mov mate, din alte palete (pentru că da, pe piele e mov, deși nu asta pare din pastilă) și e amuzant că i-am dat găurica aia mică zilele trecute, când l-am folosit ultima oară (a fost total neașteptat).

Dintre celelalte, am folosit mult din Ribon, chiar dacă pare la fel ca acum trei luni, dar adevărul e că folosesc foarte puțin din el, de obicei. Glitz și Celebrate au început să-mi placă multicel, mai ales primul, dar fiind foarte pigmentate și folosind puțin din ele, nu prea se vede și oricum, oricât aș vrea, nu sunt farduri pe care să le pot folosi chiar zilnic. Iar cu negru e cam aceeași poveste...

Gata, m-am destănuit cu toate, nu știu cui îi pasă de toate detaliile date de mine mai sus, dar poate vă inspir sau motivez în vreun fel, cine știe. Nu-mi propun neapărat vreun „obiectiv” până la următorul update, o să folosesc ce și când am chef din ea, dar o să încerc ca de câte ori am ocazia să mă joc cu fardurile mai închise, din paleta asta dar și din altele.

Cum vi se pare progresul făcut? Am consumat mult? Am consumat puțin? Vi se pare realizabil să o consum până la finalul anului? 

Eu am încetat să-mi pun întrebările astea, văd eu pe parcurs, dar tot sunt curioasă de părerile voastre!

22 de comentarii

  1. Wow ce tare, eu nu ma indur sa folosesc doar o singura paleta de machiaj...am vreo 7 din care ma machiez zilnic :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi nici eu n-o folosesc doar pe ea, am precizat în articol. Cred că am și mai multe, nici nu vreau să știu.

      Ștergere
  2. Felicitari!
    Ai reusit sa o consumi binisor.
    Si eu ma gandeam sa fac aceeasi postare dar mi-e team sa dau click pe postarea initiala a acestei provocari pentru ca mi-e teama ca diferentele nu vor fi "observabile". ;))
    Oricum, felicitari din nou!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc!
      Sunt sigură că există diferențe vizibile și la tine, așa că accesează cu încredere, abia aștept să văd ce progres ai făcut și tu cu paleta pe care ți-ai propus s-o consumi! :D
      Pupici

      Ștergere
  3. Chiar se vede diferenta,un fard nu se consuma asa usor,deci ai "muncit" ceva :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se consumă ușor fardurile, dar la mine nici chiar atât de greu, cel puțin cele mai „practice” dintre ele. :D

      Ștergere
  4. Eu spun ca poti sa termini si alte farduri pana la sfarsitul acestui an, nu doar aceasta paleta. Depinde doar de tine.

    Multumesc ca mi-ai dat o idee numai buna de postare pentru o zi de duminica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cu siguranță se va întâmpla, că mai am unele pe terminate. :)) Adevărata provocare e să le consum pe cele mai închise dintre ele, din care folosesc puțin, dar nici nu obișnuiesc să întind așa de des mâna spre ele.
      Mă bucur că ți-am dat o idee de postare!

      Ștergere
  5. "Surprinzător, Bow tot consumat a rămas, n-a reapărut fard pe acolo"

    :))))))))))))) ce tare ai fost!


    se vad progresele :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi nu? :)) Dar chiar nu m-aș fi supărat să reapară, că mi-a plăcut mult rău fardul ăla.

      Ștergere
  6. eu consum tare greu o paleta, nu prea ma dau decat cu iluminator si rimel zilnic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta face diferența, depinde și cât folosim zilnic, iar eu mă joc multicel cu fardurile. :D

      Ștergere
  7. Ce tare! Harnicuta, harnicuta. :D
    Este printre preferatele mele paletuta aceasta.
    Noir, Glitz si Wrapped up m-am atins foarte rar de ele. :)) Dar Celebrate l-am folosit mai mult. :D :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc! :D
      Este și printre preferatele mele, deja mă gândesc dacă o s-o recumpăr după ce mai consum din ele. :))
      Nu știu ce am cu Celebrate, parcă trag mai mult către movuri mate, poate din cauza asta nu prea l-am folosit.

      Ștergere
  8. Bravo, e impresionant! Daca o tii tot asa cu siguranta dai gata tot ce ti-a ramas pana in decembrie. Eu n-am reusit decat farduri duo sau single sa consum :)
    Te pup, weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Așa mă gândesc și eu, dar nu sunt chiar sigură, sunt curioasă rău cum o să mai arate și peste încă vreo trei luni. :))
      La fel și eu până acum sau câte un fard de printr-o paletă, dar niciodată una întreagă. :D
      Te pup!

      Ștergere
  9. nu cred ca termin intro viata o paleta, imi plac multe si incerc sa le folosesc pe toate. asta nu mi-a placut, am dat-o.pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa ziceam și eu cândva, dar am ajuns la concluzia că depinde cât mă machiez, iar de vreun an folosesc multicele farduri zilnic. Și eu variez multe, dar tot ajung să termin din ele - am multe darduri „găurite”, nu doar cele din paleta asta. :D
      Îmi pare rău că nu ți-a plăcut, e preferata mea de la Sleek.
      Pupici

      Ștergere
  10. Eu iti doresc spor la treaba!
    N-am curaj sa ma apuc de asa ceva! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Eh, nu se știe niciodată ce idei îți vin, iar ăsta mi se pare un „experiment” chiar interessant... :)

      Ștergere
  11. Damn you made progress. Eu paleta asta, dupa ce am folosit-o bine, am renuntat la ea.. pentru ca imi luasem altele si simteam nevoia sa ma joc cu ele mai mult.
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu cum e, de câte ori iau o paletă nouă, pentru o vreme o folosesc cel mai des pe ea, dar nu le abandonez pentru mult timp nici pe restul, cel puțin nu dacă-mi plac mult. :D
      Pupici

      Ștergere