Week in photos #116

Am așteptat cu atât nerăbdare primăvara încât nici nu mai contează că habar n-am unde a zburat luna februarie, mă bucură prea mult zilele calde și însorite de care am avut parte în ultima perioadă și de care o să tot avem parte de acum în colo. Oricât am încercat să nu mai las vremea să-mi strice buna dispoziție, adevărul e că nu prea mi-a ieșit întotdeauna, mai ales spre final de iarnă, când eram deja sătulă până peste cap de frig și zăpadă. Da, iată-mă revenind pe blog după o bună perioadă de absență și altceva mai bun nu găsesc să spun în introducere... Mai bine să vă povestesc puțin despre săptămâna trecută.


Bucuroasă că vremea e tot mai frumoasă, mi-am scos rapid la înaintare oje și rujuri colorate, dar și alte produse potrivită ca aromă pentru perioada asta din an, iar cât mai curând sper să pot scoate la plimbare și rochii, fuste și bluzițe vaporoase și colorate. Mda, sunt grăbită să pot reduce cât mai mult straturile de haine.


Pe începutul săptămânii trecute v-am mai zăpăcit puțin pe Instagram cu poze din weekend-ul precedent, în care am pornit pe o zi ploioasă într-o scurtă escapadă prin Târgoviște. Am fost în special pentru a vizita Curtea Domnească și am rămas surprinsă de cât de mare e, îmi imaginam un spațiu mai micuț. Mi-a plăcut mult priveliștea din turn, dar și ruinele care formau pe alocuri un fel de labirint, încăperile subterane, parcul de alături... așa că nu mai conta că era frig și ploua, am petrecut o zi foarte faină acolo. Ne-am mai plimbat și prin oraș, am fost și la câteva muzee, dintre care cel mai interesant mi s-a părut Muzeul de Poliției, singurul de genul ăsta din țară.

Mai multe poze puteți vedea pe contul meu de Instagram - aici.


Că au fost zile însorite sau ploioase, în fiecare seară din ultimele două săptămâni am petrecut mai mult sau mai puțin timp citind Shogun-ul, o carte despre care nu știu cum îmi voi aduna gândurile în doar câteva rânduri pentru a vă scrie despre ea la lecturile lunii, pentru că mi-a plăcut foarte mult, am citit-o pe nerăsuflate.


Una dintre plăcerile unei noi călătorii e pentru mine partea de documentare și planificare de dinainte, lucru de care m-am ocupat săptămâna trecută cu drag și spor, umplând paginile cu o mulțime de locuri în care vreau să ajungem în cele două mari orașe ale Germaniei. De fapt aveam de multă vreme aproape totul în minte, că de mult voiam să ajung în orașele astea, acum doar am pus totul pe hârtie și am verificat puțin hărțile. Nu ne-am ales cea mai caldă perioadă dar nu contează, când e vorba de hoinărit prin locuri noi puțin mai îmi pasă dacă e soare, plouă sau ninge...


N-ar fi de mirare dacă am dat în diabet, la cât zahăr am consumat săptămâna trecută, dar ce aș putea să fac când sunt sărbătoriți grămadă și toți te ademenesc cu chestii dulci? Te conformezi, că-ți place (logic că da!!) sau nu.


Ghemotocul ăsta de blană m-a dat gata, era așa de micuț, pufos și cumințel încât m-a cucerit total, nu-mi venea să-l mai las să plece înapoi la casa lui. Iar ochii... vaaai, uitați-vă ce privire are, dragul de el!


Închei postarea cu câteva floricele colorate și cu urările clasice, dar sincere... să aveți o primăvară cât mai frumoasă și însorită! Eu am de gând să mă bucur din plin de următoare perioadă și sper să găsesc cât mai mult timp de petrecut în natură, ceea ce vă doresc și vouă să faceți.

Săptămâna voastră cum a fost? Ați întâmpinat primăvara cu același entuziasm ca mine?

10 comentarii

  1. Pupici draga mea, bine ai revenit, sa speram ca nu mai pleaca primavara :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Oana! Așa sper și eu, zilele astea n-a mai fost așa cald, dar sigur va fi tot mai frumos de acum în colo.
      Pupici!

      Ștergere
  2. Ce saptamana frumoasa ai avut!
    La mine totul a fost val-vartej si n-am mai apucat sa fac nimic. :))))
    Ai reusit sa-mi faci pofta de dulciuri si de calatorii, bineinteles.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar a fost, nu mă pot plânge. :D
      Te înțeleg, știu cum, la fel au fost și la mine precedentele.
      Mă bucur dacă am reușit asta! Pupici

      Ștergere
  3. Cu cel mai mare entuziasm am intampinat primavara!!!! Inca nu e foarte cald, dar e ok, pentru ca nu suport caldura excesiva oricum! E placut afara si lumina si soarele imi aduc bucurie! :)
    Te pup si o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie-mi place căldura, dar e oricum destul de plcăt și-n perioada asta, măcar nu mai trebuie să ne înfofolim exagerat de mult.
      O săptămână frumoasă și ție! :*

      Ștergere
  4. Hei, cum de ai fost la Târgovişte şi eu n-am ştiut? Mi-ar fi plăcut să ne vedem, eu locuiesc foarte aproape de acest oraş. Chiar azi am ieşit în zona Chindiei la o plimbare.
    În decembrie am luat bilete pentru Berlin dar ne-a fost teamă să mai mergem acolo de sărbători după atentat, aşa că am pierdut banii. Acum m-aş duce fără să stau pe gânduri în Germania, dar în perioada respectivă mi-a fost frică să nu fie stare de asediu ca în Nisa. Vacanţă frumoasă să ai, aştept cu mare interes impresiile tale despre sejur!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios? N-am știut că locuiești aproape de Târgoviște, nici nu mi-a dat prin cap. Adevărul e că a fost oricum o escapadă destul de spontană, am mai stat și pe gânduri dacă să mai plecăm sau nu, din cauza vremii. Mi-ar fi plăcut și mie să ne vedem, sper să mai avem și alte ocazii.
      Ah, ce păcat. :( Nu cred că ar fi fost probleme, dar te înțeleg, nu știu nici eu ce aș fi făcut în locul tău. Acum nu-mi fac nicio grijă, ba chiar am luat biletele la scurt timp după atac, dar știam că se vor calma apele.
      Mulțumesc, sper să revin cu impresii cât mai curând după ce mă întorc.

      Ștergere
  5. Daaaa! La multi ani si o primavara cu mult soare in suflet iti doresc! Si eu sunt foarte entuziasmata de vremea de afara pentru ca imi plac plimbarile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mulți ani! Mulțumesc, asemenea. La cât mai multe plimbări! :D

      Ștergere