Produse consumate: Ianuarie - Februarie

Pentru că mi-au mai rămas de încheiat vreo 2-3 socoteli cu iarna ce tocmai a trecut, încerc să le rezolv cât mai rapid și de aceea azi am decis că e cazul să scriu despre produsele pe care le-am consumat în ianuarie și februarie, nu enorm de multe, dar suficiente încât să dea pe afară din pungă și să vreau să scap de ele, nu înainte însă de a vă spune cum mi s-au părut. Pentru început o să vă anunț că se va lăsa cu multicele laude, pentru că am tot terminat produse dintre cele mai iubite.


Mai întâi, trebuie să mă laud că limitările mele la shopping încep să dea roade, în special pe la produsele de makeup, categorie la care e cel mai greu de evitat risipa, mai ales când ai adunate enorm de multe produse. Deocamdată am terminat doar câteva, dar s-au strâns multe produse pe terminate și încă de printre cele mai greu de consumat (fonduri de ten, concealere, pudre etc), așa că sper ca și-n lunile viitoare să tot am prin postările astea și produse de makeup. Iar dacă tot am pomenit de ele...


La rimelul mini Givenchy mi-a plăcut mult periuța, foarte asemănătoare cu cea de la Yves Rocher Sexy Pulp, însă efectul oferit nu m-a impresionat peste măsură, de fapt a dat rezultate mult mai slabe pe genele mele decât cel de la YR, care e cu mult mai ieftin. L-am folosit doar pentru că era mic și numai bun de strecurat în bagaj, însă a doua oară nu mi-l mai doresc.

Altfel stă treaba cu rimelul Maybelline Lash Sensational, pe care l-am consumat acum pentru a doua sau a treia oară, nu mai știu sigur, cert e că l-am mai avut, mi-a plăcut de la început și singurul motivul pentru care nu-l recumpăr imediat e că mai am mult prea multe altele în uz sau care-și așteaptă rândul. E printre favoritele mele și pe perioada iernii l-am folosit aproape numai pe el pentru rezistența foarte bună.

Balsamul de buze I love... Choca Moca lala e mâncabil, miroase delicios, dar și oferă o hidratare bună. L-am folosit însă doar seara înainte de culcare, pentru că lasă un filtru albicios pe buze, dar chiar și așa mi-a plăcut și e foarte posibil să mai revin la el.

Tot pentru hidratarea buzelor am folosit mult ceara de buze Max Factor, care a făcut parte din kit-ul Lipfinity. Din păcate rujul lichid nu-mi place la fel de mult, însă ceara asta de buze a făcut o treaba excelentă și doar pentru hidratare, dar și pentru a oferi luciu peste rujurile mate.


Împreună am cumpărat cele trei serumuri mini Paula's Choice, împreună le-am consumat, unul după altul. Dacă vă imaginați totuși că un tubuleț din ăsta de 5 ml ține de vreo 4-5 aplicări, cum credeam eu... vă înșelați. Am pierdut șirul aplicărilor din fiecare, tot ce știu e că am folosit foarte mult timp din fiecare în parte, fiindcă sunt foarte concentrate și e suficientă o cantitate micuță pentru fiecare aplicare. N-o să detaliez acum despre fiecare, poate o să scriu cu o altă ocazie separat, acum mă limitez la a spune că toate sunt foarte bune pentru ce sunt concepute.

Tot de la Paula's Choice am mai consumat și mini booster-ul cu acid hyaluronic, la care m-a enervat doar pipeta care abia funcționa (cele full size n-au problema asta), dar în rest mi-a plăcut, deși n-am apucat să văd prea bine efectele, fiindcă nu l-am folosit constant. Totuși, pentru tenul meu gres îmi place mai mult un alt booster al lor.

Apa micelară Garnier e o prietenă foarte veche, am consumat zeci de sticle până acum și o să continui s-o recumpăr, rămâne una dintre favoritele mele. Am făcut aici un top al micelarelor încercate, e de acum vreun an, dar prea mult nu s-a schimbat clasamentul meu.

Foarte mult mi-a plăcut și cleanserul Bioderma Sensibio, chiar mai mult decât varianta Sebium, pe care o recumpărasem de câteva ori în trecut. Varianta asta e la fel de eficientă, doar că îmi pare și mai blând, nu agresează deloc tenul, nu conține niciun iritant (nici măcar parfum - nu miroase nici urât, n-are miros) și e spornic. O să mai revin la el, ar fi cam pe locul doi în topul meu de cleansere, deși ca raport calitate/preț l-aș pune chiar pe podium. 


Șamponul mini Keune care line a fost bun de strecurat în bagaj, l-am luat în câteva călătorii cu mine și chiar îmi plăcea cum îmi lăsa părul, dar n-am apucat să mă lămuresc dacă se împacă și cu scalpul meu pretențios sau nu, pentru asta ar fi trebuit să-l folosesc constant. Oricum, nu exclud să-l iau și fulls size ca să mă lămuresc, deși sunt altele care îmi plac mai mult.

Despre șamponul Avon Hello Kitty nici nu știu ce să spun, am luat niște produse din gama asta doar pentru că mi-a plăcut cum miroase, însă doar asta e de ele - mirosul! Șamponul mi s-a părut groaznic, abia face spumă, îmi usca părul și îmi agresa scalpul. L-am terminat la spălat pensule și nici măcar pentru asta n-a fost strălucit, trebuia să torn mult ca să le curețe. Totuși, le-a lăsat atâââât de frumos parfumate, de nu-mi venea să le mai spăl vreodată.

Prin adolscență țin minte că-mi plăceau mult șampoanele Elseve, dar apoi nu le-am mai folosit câțiva ani, până când mi-au atras atenția pe raft și am luat unul de curiozitate. Nu pot spune că-mi mai place în mod special, dar nici rău n-a fost.

Balsamul de păr Garnier Goodbye Damage mi-a plăcut la nebunie și intenționez să-l iau iar. Miroase fenomenal și-mi lasă părul foarte fin și ușor de descurcat, iar asta în schimbul unui preț foarte mic. Am corupt-o și pe mama cu el, ea cred că a terminat între timp vreo 3-4 tuburi. Eu încă mai am și alte balsamuri care-mi plac, altfel aș fi consumat și eu mai multe până acum.


Gelul de duș Sephora Be Atomic a făcut parte din gama de Ziua îndrăgostiților de anul trecut, mirosea drăguț, a trandafir și avea niște inimioare în compoziție (total inutile), dar în rest e doar un gel de duș banal, cu nimic special.

Mult mai mult decât anteriorul mi-a plăcut gelul de duș Yves Rocher cu portocală și scorțișoară, a făcut parte din gama de sărbători de acum doi ani, cred, dar profit oricum să spun a mia oară că edițiile lor limitate sunt mereu minunate, și cele din gama de sărbători de anul trecut îmi plac foarte mult, poate și mai mult.

Și totuși... câștigătorul dintre geluri de duș consumate acum e Palmolive Chocolate Passion care e ge-ni-al! Miroase  atât de delicios încât am fost gata să-l torn pe gât în repetate rânduri. Singura parte proastă e că face poftă de ciocolată, dar mie-mi e oricum mereu poftă așa că nu mai contează. Nu l-am recumpărat încă doar pentru că am baia încă plină de geluri/creme/spume de duș (am făcut oricum progrese, s-au mai împuținat în ultimele luni), dar sigur va mai ajune prin baia mea... și nu doar o dată.

Săpunul lichid On Line cu magnolie mi-a plăcut și el mult, atât pentru aroma florală minunată, cât și pentru consistența cremoasă, blândă cu pielea.

Voi ce produse ați mai consumat? Ați încercat ceva din lista asta? Dacă da, vă aștept părerile!

12 comentarii

  1. Harnicia intruchipata! Momentan miros doar gelul de dus cu ciocolata, cred ca o sa il bag in toamna in seama!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-aș putea să stau cu el în casă și să nu-l folosesc, le-am lăsat pe multe începute deoparte de când l-am luat și până l-am consumat.

      Ștergere
  2. Nu avem nici un produs in comun dar imi plac si mie cateva dintre produsele tale.
    Eu am consumat un gel de dus de la Sephora cu ciocolata, care miroase senzational, un unt de corp de la SECOM cu cacao, cred ca ti-ai dat seama deja ca si eu sunt o iubitoare de ciocolata, un balsam de buze luat din Pepco, un deospray antiperspirant Balea cu grapefruit, crema de fata cu lapte de capra de la Lady s si acetona Cien.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm, m-ai făcut curioasă cu gelul de duș Sephora, dacă-i cu ciocolată trebuie să-l caut, să văd cum e. Scriu asta în timp ce devorez o ciocolată. :))

      Ștergere
  3. cred ca doar sapunul lichid l-am avut si in urma cu multi ani :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nici nu auzisem de brandul ăsta până anul trecut, dar adevărul e că nu-i un capitol la care să mă fi interesat vreodată să experimentez. :D

      Ștergere
  4. Mai, Ella....dar ai ceva produse consumate aici! :D
    Vad cateva din produsele astea care mi-au placut si mie mult: mascara Lash Sensational, micelara Garnier, gelul Sensibio de la Bioderma, gelul de dus cu ciocolata de la Palolive, sapunul lichid OnLine, dar si samponul Elseve, doar ca eu am avut parca o alta varianta!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt, sunt ceva, dar sunt adunate pe o perioadă de două luni totuși, cândva consumat tot cam atâtea lunar. :)) Mna, s-au adunat prea multe abia începute..
      Mă bucur că avem atâtea produse favorite în comun.
      Pupici

      Ștergere
  5. Eu ador rimelul Givency si il am si pe cel Sexy Pulp si desi periuta e asemanatoare, la mine functioneaza mai bine Givency :D
    Gelul de curatare de la Bioderma il ador si eu..inca putin si il consum si la fel ca si tine, imi place mai mult varianta asta, decat cea albatra.
    Din gama Hello Kitty de la Avon, am si eu spray-ul de descurcare a parului, care nu mi-a facut nici rau, nici bine. Un fel de apa de ploaie :)). Miroase bine, dar nu foarte tare si mirosul nu se pastreaza in par.
    Spor la consumat in continuare :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orice produs oferă rezultate diferite de la persoană la persoană, e normal. Într-un fel mă bucur că nu m-a dat pe spate, n-aș fi vrut să mai adaug la favorite un nou rimel scump. :))
      Chiar e mai reușit, mă bucur că și ție-ți place!
      Am și spray-ul ăla, nu l-am mai folosit de mult, e bun doar cât să te bucuri de miros o scurtă perioadă de timp...
      Mulțumesc, la fel!

      Ștergere
  6. waw, da ai avut ceva treaba! imi plac serumurile tare mult si mie, in general!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De fapt, eu nu m-am împăcat cu prea multe serumuri până acum, astea de la PC sunt primele care m-au convins cu adevărat.

      Ștergere