Produse consumate - Ianuarie 2018

Dacă e să mă iau după vizualizările acestora, concluzionez că vă plac și vouă postările din rubrica asta la fel de mult cât îmi place mie să le scriu sau să le citesc la alte fete. Consider mult mai util să aflu părerea finală a cuiva, decât prima impresie, care poate fi influențată de entuziasmul de moment. Iar de scris îmi place pentru că am astfel o evidență a tot ceea ce am consumat din zona de cosmeticale și așa pot să îmi amintesc de produse care mi-au plăcut cândva mult, dar de care am uitat între timp, lucru care se întâmplă dese ori - chiar de curând am aruncat un ochi peste postările astea scrise mai acum 1-2 ani și mi-am amintit de câteva produse pe care nu știu cum de am putut să le uit, la cât de mult mi-au plăcut. Să revenim însă la ambalajele goale adunate în ianuarie...


Nu e deloc rău, aș spune, s-au adunat multicele produse consumate și am așa o satisfacție să văd dat gata un produs vechi, care altfel n-ar mai fi avut viață lungă, precum și să mai restrâng rândurile pe la categoriile unde am mult prea multe, încât nici nu mai fac eforturi pentru a nu mai cumpăra prea multe, pur și simplu nu mai vreau decât rar lucruri noi. Sunt tot mai conștientă de inutilitatea de a aduna exagerat de multe lucruri și îmi oferă o mult mai mare bucurie să mă folosesc de ce am deja și-mi place, decât să adun altele și altele care să zacă prin casă. Dar iar am deviat...

Am terminat cel mai longeviv produs din „trusa” mea de makeup - pudra Max Factor Creme Puff, din care am deja alta începută în prezent. Mai era ceva pe margini, dar deja imposibil de luat pe pensulă în condiții normale, așa că-n punctul ăsta o consider terminată. E pudra mea preferată de vreo 4-5 ani, am consumat câteva până acum. Îmi oferă tot ce vreau de la un astfel de produs - matifiere, rezistență și puțină acoperire, fără să încarce. Doar ambalajul e cam prost, dar îi trec cu vederea acest neajuns.

Din păcate, de rimelul Melkior I feel pretty sunt puțin cam dezamăgită, după ce am fost foarte încântată de el la început. De cum l-am desfăcut mi-a oferit volum și un negru intens, însă în scurt timp a început să dea acel aspect încărcat de tipul „picioare de păianjen”. L-am terminat folosindu-l combinat cu altele prea lichide și chiar am găsit combinații care-mi plăceau mult, dar sunt totuși bucuroasă că am scăpat de el.


Deși nu mă așteptam la asta, am cam început să-i simt lipsa untului de buze Nivea cu vanilie și macadamia. Nu mă încânta deloc faptul că trebuia să-l aplic cu degetul, nu-i tocmai cea mai igienică metodă, dar mi-a plăcut foarte mult cum îmi lăsa buzele de moi după ce aplicam un strat generos înainte de culcare. Cred că o să-l recumpăr cândva, eventual într-o altă aromă, să mai variez, deși era delicios ăsta.

Da, da, da... am reușit să termin niște oje, atât cât s-a putut, deși chiar le-am aruncat aproape goale sticluțele, mai aveau un strop în ele, prea gros pentru a mai putea fi folosit. Oja L'Oreal Color Riche, nuanța Kimono empire e un mov închis frumos, cu niște subtile particule de sclipici în el, iar ojele astea chiar sunt foarte bune, se aplică frumos și se usucă repede, iar cantitatea micuță e încurajatoare pentru cineva cu o colecție mare de oje.

N-am nimic de reproșat nici la adresa ojei Rimmel London 60 seconds, era foarte pigmentată și se usca repede, chiar dacă nu pe cât de repede e lăudată pe ambalaj. Nuanța Stand to attention e un roșu clasic, dacă sunteți în căutarea unei oje ieftine și bune în nuanța asta o recomand, în caz că se mai găsește. Eu o aveam de vreo 5 ani și n-o s-o recumpăr doar pentru că mai am vreo 10 fix la fel.

Am mai terminat și o sticluță de top coat Sally Hansen Insta Dri, încă una, a treia cred. E preferatul meu de multă vreme, între timp am mai descoperit unul care-mi place la fel de mult, dar cred că tot la Sally mă reîntorc după ce termin ce mai am, fiindcă are un preț mai mic decât celălalt - aici sau aici la set.


Chiar dacă trecuse Crăciunul, am reușit să termin ultimul spumant de sărbătoare Avon, pe care-l aveam deja de cam mult timp desfăcut. Cum nu m-a mulțumit pe post de spumant, l-am terminat ca gel de duș, mi s-a părut foarte ok astfel, măcar mă puteam bucura de aroma plăcută. De dragul ambalajelor simpatice poate o să mai iau din spumanții lor de sărbătoare, chiar dacă nu prea merită mare atenție conținutul.

Din aceeași categoria e și gelul de duș exfoliant Yves Rocher cu clementină și scorțișoară, a făcut parte din ediția limitată de sărbători din 2016, dacă bine-mi amintesc. Mirosul mi-a plăcut mult, gelul de duș își face treaba, particulele exfoliante însă erau aproape degeaba acolo. Mă bucur totuși că mai am câte ceva din gama asta, mi-a plăcut mai mult decât ce au scos de sărbători în 2017.

La nebunie mi-a plăcut crema de picioare Gerovital Happiness cu caise, în general gama asta cu caise mi-a plăcut enorm de mult cum miroase, așa că mare mi-a fost dezamăgirea când am aflat că nu se mai produce gama Happiness. Sunt cu atât mai surprinsă fiindcă știu că era cea mai vândută gamă a lor, de ce or fi făcut prostia s-o scoată? Păcat, deocamdată mai am câte ceva din gamă, iar dacă le mai găsiți pe undeva nu le ratați, sunt ieftine și delicioase (vorbesc de cele pentru corp).

Un deliciu a fost și loțiunea de corp Ziaja cocoa butter, iar aroma gurmandă se menținea pe piele și pe haine mult timp, îmi plăcea s-o aplic seara iar dimineața să miros a prăjiturică, fără a fi totuși un miros grețos de dulce. Nu e exclus să mai ajungă în posesia mea, dar nu înainte să mai termin o parte din loțiunile/cremele de corp pe care le am.


Nu știu când și de unde m-am pricopsit cu anti perspirantul Avon on duty de bărbat, dar cum n-am avut cui să-l dau - nu știu niciun bărbat care să folosească deodorante spray - m-am sacrificat și l-am încercat eu. A fost ok, m-a protejat binișor pe vremea rece, dar am o bănuială că vara e apă de ploaie.

Ce o fi fost în capul meu când am luat șamponul Balea de volum (cică) nu știu, dar cu siguranță știu ce a fost pe capul meu după ce l-am folosit de 2-3 ori - mătreață, muuuultă mătreață. Adevărul e că m-a atras ambalajul colorat mai întâi și mai apoi mirosul. M-am gândit că-i bun la spălat pensule la 5-6 lei cât costă, doar că m-a mâncat apoi pielea să-l pun în cap. Sunt oricum predispusă la mătreață, poate pe un scalp fără probleme e ok. A fost consumat la spălat pensule, dar de vreo 2-3 ori și ca gel de duș, că prea-mi plăcea cum miroase.

Micuțul balsam de păr TRESemme youth boost a fost folosit prin călătorii și deși nu mi s-a părut cel mai eficient posibil, pentru părul meu nu foarte aspru a fost bun, iar mirosul m-a făcut să am sentimentul că mă spăl cu ceva de lux și mult mai scump decât a fost de fapt. Dacă o să mai dau de el vreodată o să-l mai iau, fie mic sau mare.

Foarte slăbuț ca eficiență a fost și balsamul de păr Jason, care avea și el un miros foarte drăguț, dar nu suficient de special cât să mă facă să-l vreau iar doar pentru asta, abia îmi lăsa părul mai ușor de descurcat, dar nu prea puteam să sar peste uleiul de păr, lucru care-l mai fac după alte balsamuri fără probleme, atunci când mi-e prea lene.

Asta a fost tot pentru prima lună de anul ăsta, dar cred că următoarea postare cu consumate va fi mult mai lungă, am multe pe terminate deja, inclusiv niște oje și mai multe produse de makeup. Probabil și ceva produse de îngrijire a tenului, am fost oricum surprinsă că luna trecută n-am terminat nimic tocmai de skincare.

Ați încercat vreunul dintre produsele prezentate? Cum vi s-a(u) părut?
Voi ce ați mai terminat în ultima vreme?

12 comentarii

  1. Wow, dar balasamul ala de buze e terminat in intregime!!!! Bravo!
    Am avut gelul de dus exfoliant de la YR dar nu m-a dat pe spate...mie imi place ca particuleele acelea sa fie mai abrazive...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-a fost deloc greu să scot totul din el. :D
      Eu l-am folosit ca pe un gel de duș obișnuit, într-un fel asta și este, nu scria că ar fi scrub. Și eu prefer ca exfolianții de corp să fie mai abrazivi.

      Ștergere
  2. gelul de dus exfoliant a fost si printre preferatele mele si Creme Puff!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie gama Youth Boost de la TRESemme imi place mult, am avut si eu samponul si balsamul in variante travel size si recent am terminat tot din gama asta un spray pentru volum la radacina care mi-a placut mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine de știut că și șamponul e promițător, n-o să-l ratez dacă dau vreodată de el. Spray-ul pentru volum știu că l-am tot văzut la tine, dar nu știu cât l-aș folosi, mai am produse de genul ăsta și uit mereu de ele.

      Ștergere
  4. nu se mai fabrica hapiness? si eu ma mir, am avut crema de picioare si mi s-a parut super buna :(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am crezut când am citit la cineva prima oară, dar am aflat și din alte surse și dacă stau bine să mă gândesc... nici nu-mi amintesc să le mai fi văzut la raft pe undeva. Păcat. :(

      Ștergere
  5. eu am o boala cu pudrele, le fac praf ambalajul inainte de a le consuma :( m-am puturosit in ultima vreme, nu mai am chef de oje, desi pot spune ca am inceput sa ma machiez mai des - ma tin de rezolutia de la inceputul anului. cu parul e mai complicat, incepe sa creasca si sa nu mai stea in nicio directie. cred ca ma duc sa-l tai iar, sa rezolv problema. am observat ca varfurile se tocesc ceva de speriat, si chiar ma intrb ce sa-i fac...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am și eu talent să le scap pe jos, era spart ambalajul și la asta, dar produsul a rămas întreg. Eu sunt la polul opus, am reînceput să-mi fac mai des manichiura în ultima vreme.
      Eu am părut de peste 1 metru, trebuie să-l tai de urgență. :)) Pe mine mă ajută mult uleiurile de păr, dar nici nu-l mai vopsesc de mult.

      Ștergere
  6. Nici eu n-am fost prea multumita de sampoanele Balea, dar bine ca echilibreaza balanta la alte capitole.
    Un Sally Hansen imi doresc de foarte mult timp si cred ca pana la urma o sa pun gheruta pe el.
    La untul pentru buze de la Nivea iti vand un pont: nu trebuie sa-l aplici cu degetele ci sa-l aplici ca si cand ai musca din el. Nu stiu daca m-am exprimat chiar clar dar, eu asa l-am folosit pe al meu si am scapat de griji. ;))
    Felicitari pentru prada si spor la consum in continuare!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este, pe alte categorii au produse foarte bune, dar la cele pentru păr nu excelează.
      E un top coat foarte bun, sigur ți-ar plăcea. Haha, am înțeles la ce te referi și chiar e o idee foarte bună, dar cred că funcționează doar la începutu, când e mai plin.
      Mulțumesc! :*

      Ștergere