What's in my bag

Fete dragi, azi vă prezint ce car eu după mine în geantă, sau mai precis... ce am avut azi în geantă, fiincă la mine conținutul diferă în funcție de activitățile zilei, de geanta pe care o port, de anotimp, de chef și diverse alte aspecte. Dacă vă încântă ideea articolului, vă rog să-mi spuneți și o să mai fac și cu alte ocazii - e și un bun prilej să vă mai arăt câte o geantă fiindcă am și pentru ele o mică pasiune. :)) Revenind la subiect, trebuie să vă spun că mă țin să fac o astfel de postare de câteva luni bune, dar am tot uitat. Ieri mi-a amintit Deena și n-am vrut să mai amân! Așaaa, haideți să vă arăt mai întâi geanta purtată azi:


O geantă neagră mare, model banal, un no-name, dar foarte rezistentă, atât la greutate cât și la târât cu ea pe jos! Numai bună de luat într-o zi plină! Ne-am lămurit cu geanta, să vedem și conținutul care n-a fost deloc mult de data asta (deși sunt sigură că un bărbat, oricare bărbat, ar fi de altă părere). Începem cu lucrurile mai puțin interesante și las pe final ce ne interesează de fapt. :))


Cheile, niște pixuri, un elastic și portofelul - chestii obișnuite, nimic prea interesant!


Niște „chiloței” plini cu hârțoage multe și grele, carnetul de student pe care-l port mereu cu mine doar când nu am nevoie de el și un carnețel cu notițe diverse (liste de cumpărături, adrese unde trebuie să ajung, programul zilei și alte lucruri de genul ăsta - știu că astea le pot nota și în telefon, dar nu are același farmec).


Mânușile pe care le-am plimbat degeaba cu mine azi, a fost destul de plăcut afară (scuzați firele de păr, nu le văzusem), o cremă de mâini nelipsită din geantă iarna, telefonul de asemenea nelipsit și portfardul al cărui conținut vi-l arăt imediat:


Înainte de toate, trebuie să vă spun că am avut o lungă perioadă în care căram după mine mormane de produse pe care niciodată nu le foloseam! Acum nu mai obișnuiesc să fac asta, de obicei îmi pun produsele în porfard înainte să plec de acasă și le aleg în funcție de ce consider că e posibil să am nevoie în ziua cu pricina. Iar azi am considerat necesar: oglinda, pudra Creme Puff, blush-ul YR, niște pensule pentru aplicat cele două produse, un ruj roz Maybelline, ruj nude Essence, Baby Lips Maybelline și un rimel pentru gene, în caz că mi se răzvrătesc pe parcursul zilei. La rujuri treaba stă așa: unul e cel folosit înainte să plec de acasă, iar celălalt e ceva discret și ușor de aplicat inclusiv fără o oglindă în față (și de obicei e un ruj nude).

Da, sunt și dăți în care iau cu mine fond de ten, corector, eye liner și diverse alte produse de makeup, dar nu era azi cazul! În schimb, mâine sigur o să am mai multe produse în portfard. :))

Și cam atât am avut azi, doar șervețelele am uitat să le trag în poze! 

Nu-i așa că nu sunt multe? Voi ce ați avut în geantă azi? Să mai fac astfel de postări pe viitor?

28 de comentarii

  1. Pentru inceput, trebuie sa-ti spun ca-mi place tare mult geanta!! :)
    Cam asa tin si eu in geanta mea, lucruri care sa-mi fie la indemana si mai ales sa fie folositoare. O crema de maini micuta, un balsam de buze, portofelul, manusile pe timp de iarna... si cheile de la masina! :))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult, și mie-mi place! :D
      Eu uneori port după mine muuult mai multe, dar doar uneori. În general conține ce apare în postarea asta. :D
      Te pup!

      Ștergere
  2. Wow! Mie mi se par multe produse la tine in geanta, mai ales cele de make-up. :D
    Pe langa chei, portofel, pix, carnetel de notite, acte (daca sunt necesare), servetele umede/normale si 2-3 produse, pe care le folosim in perioada aceea a lunii, car dupa mine un minim necesar: o oglinda, un ruj/balsam, o perie de par portabila, o cutiuta de crema Nivea si o pudra (cu buretel). Nu am luat niciodata pensule sau alte produse de make-up. Legat de genti, inainte obisnuiam sa imi cumpar una la 2-3 luni. De vreo 6 luni ma abtin de la achizitii noi, ca deja nu am unde sa le mai depozitez. :)) Am peste 15 + plicuri/posetute.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm, mie nu, după ce am văzut ce au alte fete. :)) Plus că fac comparație și cu ce purtam în geantă înainte: exagerat de multe!
      Păi nu e foarte mare diferență între ce ai enumerat și ce am prezentat eu. Adică mie nu mi se pare. :)) Pensule am început să iau cu mine fiindcă nu-mi place deloc să aplic pudra cu burețelul, blush nici atât.
      Ai ceva genți, nu glumă! Și la mine e o problemă cu spațiul de depozitare, gentuțele elegante, de seară, le țin la părinți acasă, le iau când am nevoie de ele.
      Pupici

      Ștergere
  3. Hai ma ca geanta ta e chiar decenta! Serios! La mine zici ca e geamantan. Mi-am amintiti de o perioada zbuciumata a vietii mele cand aveam si sosete in geanta. Si periuta de dinti. Oh God! Femeile astea!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa zic și eu, dar nu toată lumea e de acord cu mine! :))
      Dar tu ai și o scuză: cari după tine și chestii pentru pice, eu nici nu vreau să mă gândesc ce o să fie în geanta mea când o să am un copil. :)) Faza cu șosetele e tareee!! :)))

      Ștergere
  4. Vai, ce-mi place geanta! Neagră, elegantă, clasică, încăpătoare. Zău că dacă aş găsi ceva de genul, mi-aş lua şi eu una aşa pentru la liceu! :)
    La capitolul cosmeticale pot să zic cu siguranţă că porţi mai multe decât mine. Eu niciodată nu am avut mai mult de un rimel şi un luciu de buze/ruj(depinde) la mine :)) Momentan nu sunt foarte înnebunită după make-up...eu am ce am cu unghiile :))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult că îți place! Eu zic că ar trebui să găsești în bazare sau chiar la tot soiul de magazine. Într-un timp vedeam genți de genul ăsta peste tot. :))
      Hehe, ai timp să devi mai pasionată de makeup și să porți muuulte produse după tine! :))
      Te pup!

      Ștergere
  5. dar sa stii ca mie-mi place la nebunie geanta :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur, nu mă așteptam să primească atâtea aprecieri! :D Și mie îmi place, chiar dacă nu mi se pare cine știe ce ca model.

      Ștergere
  6. Cat de super e gentuta!! Continutul e suficient pentru toate nevoile , imi place.Eu am o gramada de prostioare in geanta, briceag,ata cu ac, oja ..nebunii :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! :D La fel consider și eu, mă bucur că mai sunt persoane care cred că am doar strictul necesare pentru o fomeie. :)) Vai, ce tare ești! Sunt curioasă ce faci cu ața și acul ăn geantă. :)) De briceag nu vreau să știu, dar e bine de știut că-l ai! :))

      Ștergere
  7. Incep comentariul meu cu o intrebare: de unde ai luat geanta si cat a costat? O ador! Si pe cea de aici la fel: http://www.ella-beautycorner.com/2015/01/tag-arome-de-iarna.html. Imi place foarte mult si mi-as dori(daca as gasi) sa am una la fel...
    Nu ai produse multe, putine chiar, produse faine si majoritatea le am si eu. Pensulicile par ca ar fi de la Flormar... :)
    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, geanta e luată dintr-un bazar și a costat foarte puțin... vreo 20-30 lei, nu mai știu exact. Cea din postarea cealaltă e de la Accesorize și dacă îi vizitezi curând cred că mai ai ceva șanse să o găsești, dar aceea e destul de scumpă (însă își merită din plin banii).
      Așa cred și eu, mă bucur că ești de acord! :D Nu, nu... sunt de la Elf, din gama Studio!
      Pupici

      Ștergere
  8. Nu sunt multe . Cam asa am si eu in geanta mea : chei , agenda , pix , portofel , ruj , balsam de buze , oglinda , telefon , sevetele si neaparat gel dezinfectant pentru maini :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc pentru confirmare, mă bucur când văd persoane de acord cu mine. :))
      Pupici

      Ștergere
  9. In afara de un ruj eu nu car produse pentru machiaj, mi-am luat cateva portofele de'a lungul timpului dar mi-am dat seama ca ocupa loc inutil, prefer buzunare interioare. Geanta e frumoasa, nu e de ignorat.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uneori și eu iau cu mine doar un ruj. Dacă ies doar la o plimbare scurtă prin parc, spre exemplu, n-are sens să iau mai mult de un ruj că sigur n-am nevoie de altceva, poate nici rujul nu apuc să-l retușez.
      Uneori mai folosesc și eu buzunarele interioare... dacă am loc, dar geanta asta are unul singur și acolo țin alte chestii (chei, telefon, pixuri, etc).
      Mă bucur mult că îți place!
      Pupici

      Ștergere
  10. In primul rand imi place mult de tot geanta ta!
    Da, sunt cam multe produse...mai ales farduri. Eu in afara de un balsam de buze nu port cu mine alte cosmetice. Am genti mari si incapatoare dar incerc sa nu le umplu cu multe lucruri: portofel, telefon, incarcator, batista de hartie, agenda mica cu pix si cateva bomboane mentolate...cam atat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur tare mult!
      Draga mea, dacă oricum nu îți retușezi machiajul pe parcursul zilei chiar nu are rost să le porți cu tine. Eu chiar le folosesc, nu mereu pe toate, dar nici nu le plimb degeaba. Și făcând o comparație cu ce am văzut la alte fete, eu n-am mai nimic acolo. :)))
      Pupici

      Ștergere
  11. Sa stii ca nu e banala geanta ta, chiar deloc! Imi place cum arata, e eleganta prin simplitatea ei.
    Eu din categoria cosmetice port doar un balsam de buze si pudra de la Oriflame, mai mult pentru oglinda, ca sa imi supraveghez din ora in ora machiajul la scoala si sa pudrez cand e nevoie zona T. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate am exagerat puțin, simplă e mai corect spus! :D Mă bucur că îți place!
      Dacă nu ai nevoie de mai mult... e perfect! Faptul că pudra asta de la Max Factor n-are o oglindă mă cam enervează și pe mine. :)) Mai iau uneori câte un blush sau bronzer cu oglindă ca să nu mai iau alta separat.
      Pupici

      Ștergere
  12. Ha, ha, se pare ca tu ai doar strictul necesar. Doar cand am vazut titlul articolului am inceput sa rad amintindu-mi cate porcarii tine mama in geanta. :)) E super draguta geanta ta, eu am una in acest gen, dar e mult mai mica. Am purtat-o vara, cel mai mult la mare cand ieseam seara pe afara, deabia imi incapea in ea portofelul, telefonul, cheile de la camera si ceva dulce(ca nu se putea fara). :)) Iar acum iarna port genti din cand in cand, depinde unde merg, cat stau si ce fac. ;)) :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, uite încă o persoană de acord cu mine!! Haha, ce haioasă ai fost! Acum că ai menționat tu, mi s-a făcut dor să văd ce mai ascunde geanta mamei. :))
      Mă bucur că îți place!
      Pupici

      Ștergere
  13. Geanta mea e o mare gaura neagra. Chiar acum sunt in cautarea alteia, mare si incapatoare, dar bine compartimentata. Sa vedem ce gasesc si cum ma mai organizez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe. :)) Am citit pe grup și am văzut că ai primit multe opțiuni drăguțe! :D Sper s-o găsești cât de curând așa cum ți-o dorești. Mi-ar trebui și mie genți mai bine compartimentate, ar ajuta să nu se mai transforme într-un mare dezastru.

      Ștergere
  14. Foarte draguta geanta si incapatoare :)
    Eu nu cred ca am nimic cosmetic, in afara de un balsam si o crema de maini, in schim e nebunie mare de pixuri, creioane si bonuri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place. Da, chiar e practică. :D
      Nici eu nu am mereu, doar rujul și un balsam de buze sunt nelipsite, la restul depinde de mai mulți factori. Am avut și eu o perioadă când aveam geanta plină de pixuri. Bonurile acum le țin în portofel, am o grămadă mai mereu. :))

      Ștergere