Produse consumate - Februarie 2018

M-am grăbit să cred și să spun în postarea anterioară că o să adun multe ambalaje goale în febraurie, având foarte multe produse pe terminate la momentul respectiv, doar că am făcut cum am făcut și n-am reușit să termin decât o mică parte dintre ele. Restul încă stau prin casă aproape goale, dar zilele astea chiar intenționez să le golosesc și pe acelea, fiincă deja încep să mă streseze. Dacă am tot amânat postarea asta din cauza imposibilității de a face niște poze ok, mă gândeam să le adun pe două luni, dar până la urmă n-am mai rezistat, am vrut să scap de gunoiul cosmetic adunat luna trecută.


Am o mulțime de oje și de produse de makeup pe terminate de ceva vreme, dar tot ce am reușit să termin luna trecută e o ojă Miss Sport Crush on you, o gamă de texturate care mie-mi place mult. Când au apărut am luat toate nuanțele și le-am folosit dese ori, în special pe asta neagră (#062). Nu pare, dar chiar am terminat-o, mai avea doar puțin produs pe pereții sticluței. Deși nu e foarte pigmentată la primul strat, totuși două straturi sunt suficiente pentru un rezultat opac și frumos, mi-a plăcut chiar mult - o puteți vedea mai bine aici, într-o postare tocmai din 2014, când purtam unghii de vrăjitoare.

Am mai dat gata un balsam de buze Flormar, de data asta cu o aromă delicioasă de măr (Bite me apple), iar în trecut am mai consumat și o variantă cu caramel. Cred că cealaltă mi-a plăcut puțin mai mult, dar tot ce au în gama asta sunt de luat în calcul pentru miros, deși sunt cam scumpicele pentru ce oferă în rest - pe mine m-a mulțumit, dar eficiența e cam medie, mai mult de întreținere, în niciun caz pentru a repara niște buze foarte uscate.


Am adunat cam mulți exfolianți chimici și mă bucur că în sfârșit am mai terminat unul, mai exact Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA. A fost primul tip de exfoliant chimic încercat de mine, ăsta e al doilea sau chiar al treilea tub mini folosit și încă îmi place, dar am început să-i prefer pe cei cu textură de gel, ăsta fiind lichid. Încă mai am un tub neînceput, o să-l folosesc și pe acela după ce mai termin din ce mai am și o să mă gândesc apoi dacă-l mai iau în varianta asta sau nu. Despre preferatul meu vă vorbesc mai multe într-o postare viitoare, iar toți exfolianții PC îi găsiți aici

S-a întâmplat să termin mai multe produse Nivea, culmea totuși că niciunul dintre ele nu e chiar vreun preferat. Antiperspirantul Nivea invisible l-am mai avut și credeam că mă mulțumise, dar se pare că m-am înșelat, fiindcă pentru mine - care transpir destul de mult chiar și iarna - a fost insuficient, mergea doar pentru reîmprospătare. Mi-a plăcut ceva mai mult antiperspirantul protect & care, a fost ok pentru temperaturi scăzute, n-ar fi însă și vara. 

Balsamul de păr Nivea Hairmilk e genul ăla de produs pe care dacă-l am în casă îl folosesc, e foarte ok, dar eu dacă am de ales de la raft, de la ei m-aș îndrepta către balsamul din gama repair & targeted hair.


Încă un ulei de duș L'Occitane cu migdale a fost dat gata, nu știu câte sticluțe de diferite mărimi am terminat până acum, dar au fost câteva și nu-mi lipsește nici acum din casă. Eu nu-l folosesc neapărat pentru spălare, ci ca pe un răsfăț datorită aromei, dar și ca pe un produs de îngrijire, fiindcă-mi lasă pielea catifelată cum n-o face nicio cremă de duș. Îl folosesc mai rar doar ca să nu mă plictisesc de el.

Săpunul lichid Yves Rocher cu vanilie albă a făcut parte din ultima gamă de sărbători lansată, mi-a plăcut aroma, și-a făcut treaba, dar tot la iubitele mele Balea rămân - pe lângă aromele delicioase și intense, precum și prețul foarte mic, mai sunt și singurele care nu-mi usucă absolut deloc mâinile (la cele cremoase mă refer).


Am dat gata și al doilea tub de cremă de mâini Avon Treasures of the desert, cred că cea mai bună cremă de mâini a lor - nu am experimentat eu cu multe, dar orice altceva am mai încercat de la Avon în trecut nu m-a încântat prea tare. Îmi place mult și mirosul, iar faptul că e ușor de strecurat în geantă e un mare plus și e posibil s-o mai recumpăr și pe viitor. 

Aș vrea să vă laud crema de mâini Ziaja cu lapte de capră, fiindcă e bună, dar eu nu pot trece peste mirosul gamei, altora le place, mie nu prea și recunosc că e un criteriu destul de important când vine vorba de produse pentru corp. În plus, pelicula uleioasă pe care o lasă pe piele, chiar dacă nu persistă mult timp, senzația ușor lipicioasă a produsului, sunt și ele minusuri. Cred că pur și simplu sunt altele care-mi plac mai mult, e cea mai simplă explicație. 

Nu sunt multe, dar cred că zilele astea o să pun în punguța dedicată mai multe ambalaje goale decât toate de aici, așa că... sper să compensez cu ce adun în martie, că tare mi-ar plăcea să mai fac niște spațiu. Am impresia că zic asta de un an, că-n timpul ăsta am cumpărat și primit relativ puține, am consumat constant (dar probabil tot prea puține?) și că totuși nimic nu s-a schimbat...

Ați încercat vreunul dintre produse? Voi ce ați mai consumat în ultima perioadă?

6 comentarii

  1. O parte le-am folosit si eu si mi-au placut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie crema de maini de la Ziaja si gama cu lapte de capra mi se pare cea mai misto din ce am incercat. Crema de maini am consumat-o si eu...nu imi amintesc exact cand :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o gamă bună, produsele își fac treaba, dar eu nu mă omor după miros, nici nu știu ce anume nu-mi place la el... Iar creme de mâini mai bune am tot descoperit de-a lungul timpul, de aceea nu prea am motive s-o aleg pe aceasta a doua oară.

      Ștergere
  3. balsam cu mere? ce bine suna!

    sapunul ala lichid de la yr a fost minunat. ieri am terminat si balsamul de buze din gama :((.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar miroase suuuper...
      Eu abia dacă am folosit balsamul de buze pe care-l am din gama de sărbători, doar că am varianta cealaltă, fructată, care-mi place mai puțin. Cred că dacă aveam cu vanilie era mai des băgat în seamă. :D

      Ștergere