Produsul lunii - Melkior BLUE Lash mascara

În rubrica „Produsul lunii” o să scriu mai detaliat despre câte un produs care îmi place foarte mult și pe care vreau să-l recomand în mod special. Uneori o să scriu despre un produs pe care îl folosesc și îmi place de ani, dar care nu are încă un articol pe blog, alte ori despre o descoperire mai recentă, dar întotdeauna doar despre acelea pe care le consider foarte bune, cel puțin raportat la nevoile și așteptările mele.

În această primă lună de vară am decis rapid că trebuie să scriu despre un produs recent lansat, care se și încadrează destul de bine la produse de sezon și care mie-mi place mult mai mult decât m-aș fi așteptat înainte să-l încerc. A fost o vreme în care tot testam rimeluri colorate, însă puține au fost cele care să facă ceva cât de cât pe genele mele firave, așa că am abandonat de câțiva ani ideea de a folosi acest tip de produs. Din acest motiv nu m-ar fi interesat să încerc nici rimelul Melkior Blue Lash, dar mi-a fost servit sub nas și prea bine arăta nuanța intesă de pe perie...


Surpriza a fost să văd că și pe gene nuanța arată la fel de bine și cumva reușește să ofere și volum și definire, ba chiar și puțină alungire. Majoritatea rimelurilor albastre încercate de mine în trecut nu prea făceau altceva în afară de a colora genele, cel mult alungeau puțin, așa că deși efectul nu e la fel de pronunțat ca la un rimel negru de volum (unul bun, dintre preferate), totuși mi se pare destul de mult pentru unul colorat. 

Pentru mine e interesant să folosesc un astfel de produs, fiindcă am ochii într-o combinație de albastru și verde, iar punând un rimel albastru pe gene îi fac să pară mai mult verzi. Totuși, sunt convinsă că arată și mai bine pe ochii căprui sau negri. Demonstrația din pozele următoare nu e cea mai bună, promit că în realitate arată și mai bine, dar atât am reușit să surprind în imagini...


E de menționat că l-am aplicat doar într-un strat destul de subțire, aș fi putut să insist și mai mult pentru un efect mai pronunțat, dar mie mi se pare suficient, nu vreau să arate nici prea încărcat. L-am tot folosit în ultimele trei săptămâni și a atras atenția dese ori, e un mod foarte rapid și totodată discret de a pune o culoare intensă la ochi.

Nu mi-a făcut probleme nici pe parcursul zilei - nu s-a scurs și nici nu mi-a căzut sub ochi, doar de pe genele de jos se transferă foarte puțin pe piele după câteva ore de purtare, dar eu am genele de jos prea lungi și pățesc asta cu aproape orice rimel. Partea bună e că se șterge ușor de pe piele.

L-am demachiat fără probleme și doar cu apă micelară, îndepărtând cu mișcări ușoare, fără frecare. Periuța ați văzut mai sus că e clasică, identică cu Scandalash! de la Melkior, unul dintre rimelurile mele favorite, iar pe lângă faptul că își face bine treaba nici nu există prea mare risc să te accidentezi cu ea (sunt pățită cu unele mai întortochiate și prea voluminoase).

Din punctul meu de vedere e un produs foarte bun și nici nu are un preț deloc mare - aici îl găsiți online - așa că îl recomand dacă vă atrage genul ăsta de rimel.


Vă plac rimelurile colorate? Știți și altele care oferă rezultate bune?

2 comentarii

  1. Ce bine ti-au iesit pozele, eu nu am reusit sa il surprind asa de bine!
    Arata grozav si pe ochii tai, fixa ca si in cazul meu evidentiază pigmentul verde, dar ca si tine, consider ca la cei caprui se vede mult mai fain efectul!!
    Sa il purtam cu drag in continuare, zic! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum nu? Mie mi s-a părut că la tine se vede mai bine. :))
      Mulțumesc, asemenea!

      Ștergere