Produsul lunii - SVR Sun Secure Blur SPF 50

În rubrica „Produsul lunii” o să scriu mai detaliat despre câte un produs care îmi place foarte mult și pe care vreau să-l recomand în mod special. Uneori o să scriu despre un produs pe care îl folosesc și îmi place de ani, dar care nu are încă un articol pe blog, alte ori despre o descoperire mai recentă, dar întotdeauna doar despre acelea pe care le consider foarte bune, cel puțin raportat la nevoile și așteptările mele.

De când a început să mă pasioneze îngrijirea pielii - și sunt niște ani - am încercat multe produse cu protecție solară pentru față, am descoperit câteva care sunt foarte aproape de ce-mi doresc și am revenit la ele frecvent, însă perfecțiunea încă n-am găsit-o. Crema SVR Sun Secure Blur SPF 50, cea mai nouă descoperire, este ca textură și efect idealul meu în viață, ceea ce căutam de mult, dar tot are un mic inconvenient - conține parfum, e ultimul pe listă, nu simt că mă deranjează pe piele, dar tot aș fi preferat să nu fie. E însă atât de genială încât am decis să-mi încalc ideile și trec cu vederea aspectul ăsta.
 

Eu am luat-o de la Farmaci Tei și cred că acolo are cel mai bun preț, iar din magazinele online de pe care cumpăr AICI am mai văzut-o. Conține filtre chimice care oferă protecție UVB și UVA, este rezistentă la apă, iar în afară de prezența acelui parfum n-am observat nimic altceva îngrijorător pentru mine în compoziție, conține inclusiv niacinamide, un ingredient pe care caut să-l am în cât mai multe produse, așa că mă bucură prezența și în acesta.

Textura cremei e spumoasă, deloc uleioasă și pe lângă faptul că e foarte plăcută la aplicare, e și ușor să folosesc o cantitate generoasă (așa cum e necesar în cazul oricărei protecții solare) și mai e și o extraordinară bază de machiaj. Se aplică foarte frumos peste ea orice fond de ten sau cremă colorată, dar îmi place cum lasă tenul și fără machiaj - mat și catifelat în același timp, ba chiar pare să aibă un oarecare efect de „blurare” a porilor dilatați.


Nu am simțit-o deloc deranjantă pe piele pe parcursul zilei, menține sebumul sub control binișor, atât cât se poate la un ten gras și mă bucură că intră în piele imediat. Nici nu mi-a făcut probleme cu alte produse aplicate înaintea ei - unele creme cu protecție solară se așează foarte urât peste diverse serumuri/tratamente, dar asta pare să meargă bine peste orice.

Un lucru care mă face să cred că ne-am înțelege bine și iarna e că nu pare să scoată în evidență zone uscate/descuamate, chiar se așează superb pe ten, cum nu știu dacă am mai întâlnit la vreo cremă, nici măcar la unele de 3-4 ori mai scumpe.

Mi s-a părut amuzant atunci când am purtat-o fără machiaj că mi-a colorat în portocaliu discheta cu micelară seara, când am îndepărtat-o, dar pielea n-o colorează în portocaliu, deci nu îl consider un minus. Pentru mine unicul inconvenient e parfumul, în rest mi se pare un produs atât de bun încât sunt curioasă și de varianta pentru corp din aceeași gamă.

Ați încercat-o? Ce cremă cu SPF vă placă cel mai mult?

2 comentarii

  1. am mai citit despre ea, dar nu am folosit-o. vara asta mi-a atras atentia vichy ideal soleil, m-am inteles tare bine cu ea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ocolesc Vichy, n-am avut experiențe prea bune cu produsele lor în general prost formulate, însă nici nu am mai studiat ce au nou de multicel timp.

      Ștergere