3 favorite noi pe final de 2021

În ultima perioadă am făcut câteva descoperiri interesante pe partea de produse de machiaj sau de îngrijire, parcă pentru a mai compensa puțin un an în care n-am excelat la capitolul ăsta. Mă uitam recent pe poze și prin articole de pe blog în care am vorbit despre noutăți încercate și am ajuns la concluzia că nu s-au remarcat prea multe produse noi anul ăsta, majoritatea au rămas la categoria de mediocre pentru mine, cu prea puține excepții. Câteva dintre excepțiile astea sunt descoperiri recente, dintre care m-am gândit să aduc trei în atenție azi, cu mențiunea că rămâne de văzut cum o să mi se pară și vara cele două pentru față, însă deocamdată îmi plac mult la temperaturile joase din ultima vreme.



Garnier Anti-age super UV SPF 50


Știam că a fost un mare succes gama asta nouă de la Garnier - parcă prin vară au lansat-o - și în special crema aici de față am văzut-o foarte lăudată și am pus-o pe wishlist de mult, numai că am amânat achiziția până spre final de toamnă. Deocamdată îmi place mult, are o formulă foarte reușită pentru un produs atât de ieftin, la ambalaj e cu o cantitate redusă de plastic, iar în practică se comportă foarte bine pe tenul meu gras acum, abia aștept să văd și la temperaturi ridicate.

E o cremă mai densă care la prima vedere m-a făcut să cred că o să se simtă cam „grea” pe ten, însă intră foarte bine în piele, n-o simt deranjant, nu lucesc excesiv și îmi place cum se așează machiajul peste ea. Rămâne doar de testat și la vară, dar momentan mă bucur de ea și rar am mai folosit altceva de când am luat-o. Dacă trece și testul căldurii sigur o să mă mai vedeți vorbind despre ea pe viitor. Am luat-o de aici la un preț mai bun decât din magazinele fizice.


Fond de ten Bourjois Health Mixt


Mai nou a apărut un nou criteriu de testare la produsele de machiaj - testul măștii. Din păcate multe produse au picat cu notă mică testul ăsta și cea mai mare problemă mi se pare la fondul de ten. În alte perioade ale anului aveam o cremă colorată care nu se transferă rău, însă acum nu-mi place aceea, așa că mă bucur că am descoperit fondul ăsta de ten de la Bourjois, deocamdată sunt foarte entuziasmată de el.

Are o acoperire mică, ceea ce e suficient pentru mine - la nevoie se mai poate construi până spre o acoperire medie - și un aspect foarte natural, e genul care se face una cu pielea și în același timp stă binișor la capitolul rezistență, nu lucesc decât după multe ore de purtare, nu mi-a oxidat și din fericre nu rămâne tot pe mască sau pe palton, deși puțin transfer există clar, însă mie mi se pare rezonabil în comparație cu altele. Merge bine și cu crema menționată mai sus, iar în rest o să mai testez pe viitor alte combinații și la alte temperaturi. Pe el de aici l-am luat mult mai ieftin decât din alte părți.


Cremă de mâini Neutrogena


În cazul de aici nu e o descoperire complet nouă fiindcă am mai încercat diverse creme de mâini și loțiuni de corp de la Neutrogena, însă abia din toamna asta am început să le apreciez. În trecut le-am respins direct pentru că sunt puțin mai unsuroase, cea pe care o vedeți în poză cred că lasă cel mai mult filtru, însă în același timp e atât de eficientă încât am început să trec cu vedere alte detalii, înainte de culcare merge foarte bine.

Eu am avut întotdeauna pielea de pe mâini uscată, dar parcă în ultima perioadă e și mai rău, nu știu dacă e de la înaintatul în vârstă sau de la frecvența mai mare cu care folosesc dezinfectant, însă cu crema asta țin lucrurile sub control. Tot online am luat-o și pe ea - de aici - însă se găsește la preț ok și în magazine. Sunt bune și alte creme de mâini/corp de la Neutrogena, cred totuși că varianta asta e cea mai intens hidratantă.


Nu știu dacă o să mai fac pe anul 2021 vreo listă cu descoperiri, parcă sunt prea puține și cred că majoritatea au fost deja menționate prin alte părți, așa că măcar cu recomandările astea să vă las de final de an.

4 comentarii

  1. Health Mix-ul l-am avut in cos de foarte multe ori, dar nu m-am incumetat pana acum. desi are multe review-uri pozitive, tot nu-mi dau seama cum s-ar comporta pe tenul meu atat de uscat. totusi, ma tenteaza si la rastimpuri ma gandesc sa-l incerc :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot garanta pentru un ten uscat, dar cred că e posibil să se așeze bine pe piele, fiindcă eu mai am iarna pielea din jurul gurii mai uscată și nu mi-a scos deloc în evidență „uscăciunea” când l-am purtat, spre deosebire de altele.

      Ștergere
  2. la capitolul fond de ten, am descoperit anul trecut unul de la ddell cosmetics si mi s-a parut super, ma impac bine cu el

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-mi sună cunoscut firma asta, mă uit dacă dau de produsele lor prin vreun magazin.

      Ștergere