Review: Creion de ochi Pastel (albastru metalic)

După cum am promis când v-am arătat favoritele lunii februarie, am revenit cu părerea mea despre creionul de ochi Pastel. Am observat că multe nu au auzit de această firmă și este păcat pentru că au niște produse foarte bune. Nu știu dacă se găsesc în toate orașele magazine cu aceste produse, știu doar că în București magazinele se găsesc în mall-urile Platza și Băneasa. Să trecem la subiectul postării de azi:


Nuanța este un albastru metalic absolut superb, din punctul meu de vedere. În lumina soarelui se vede cel mai frumos, dar la o lumină mai slabă pare mai de grabă mat, dar tot este frumoasă nuanța. Ca în acest swach:


Am făcut o poză cu bliț pentru a se vedea mai bine faptul că este metalizat:



Este destul de puternic pigmentat și cremos. Mina seamănă destul de mult cu cea a creioanelor gel, foarte fină și moale, ceea ce face aplicarea mai plăcută și ușoară. Deși are mina moale, nu se consumă la fel de repede cum se întâmplă la creioanele gel. Se ascute frumos și rapid.

Rezistența este foarte bună, după cum e de așteptat, fiind waterproof. Nu se întinde, nu se transferă, nu își pierde deloc din intensitatea culorii pe parcursul zilei. M-a prins într-o zi viscolul cu acest creion la ochi și deși tot machiajul meu arăta dezastruos (de așteptat la câtă zăpadă s-a lipit de fața mea), conturul ochilor făcut cu acest creion era la locul lui, se transferase foarte puțin doar la colțul interior al ochilor.

În ciuda rezistenței foarte bune, se demachiază ușor cu orice tip de demachiant. Cu demachiantul bifazic se îndepărtează din două mișcări, dar nici cu alte tipuri de demachiante n-am avut probleme, chiar și cu șervețele umede se șterge destul de repede.

Nu-mi mai amintesc prețul exact, dar știu că era puțin peste 20 lei. Nu are o nuanță trecută pe el, doar un număr și presupun că acesta corespunde nuanței: 329.

În concluzie, mie îmi place foarte mult acest creion de ochi, este unul din preferatele mele și nu pot decât să vi le recomand, găsiți o varietate destul de mare de nuanțe.

Ați încercat produse de la Pastel? Cum vi s-au părut?



10 comentarii

  1. Hmm, sincer nu am auzit de acest nume pana acum, dar pretul spune car ar trebui incercat, cel putin o data produse de la Pastel. :)
    Imi place ideea de swatch . <3
    Kisses! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu auzisem de ele până acum un an. :D
      Mă bucur că îți place! Pupici :*

      Ștergere
  2. Ce frumoasa este nuanta. Nu auzisem de produsele Pastel, dar par a fi interesante. Pupici <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place! Sunt interesante și chiar bune. Eu sunt mulțumită de tot ce am încercat de la ei, păcat că n-am drumuri prea des pe lângă magazinele lor (sau norocul meu :D ).
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Nu am incercat nici un produs de machiaj de la Pastel. Ma tentau intr-un timp ojele pentru ca sunt ieftine, dar nu mi-am cumpara nici una. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt mulțumită de ele și vreau să mai încerc și altele. :)
      Am încercat și ojele de la ei și sunt foarte bune și acelea, merită luate în calcul.
      Pupici :*

      Ștergere
  4. Chiar arata foarte bine, de ceva timp mi s-a pus si mie pata pe creioanele albastre, trebuie sa-mi cumpar neaparat unul :P
    Sa-l folosesti cu placere in continuare! pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt fană a creioanelor de ochi și în special a celor albastre și aurii. :D Trebuie, trebuie.. ia măsuri! :D
      Mulțumesc frumos!
      Pupici :*

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Hihi. :D Sper să-ți placă la fel de mult ca și mie dacă îl achiziționezi!
      Pupici :*

      Ștergere