Week in photos #2

Săptămâna trecută a fost una nebună pentru mine, acesta fiind și motivul pentru care am cam dispărut de prin blogosferă. Știam încă de la început că mă așteaptă o săptămână plină dar nu mă așteptam să fie chiar așa, de aceea m-a prins cam nepregătită și acum am rămas în urmă cu o mulțime de articole... dar recuperez eu, n-au intrat zilele în sac!

Luni


Pentru a economisi timp și energie în următoarele zile în care aveam de mers dis de dimineață la niște controale medicale am decis ca timp de 2-3 nopți să stăm la părinții mei, iar asta a implicat mult timp pierdut cu făcutul de bagaje. E drept că nu stăm la o distanță uriașă de ei (vreo 30-40 minute cu mașina personală, depinde și cât de aglomerat e prin centru), dar știind că n-o să avem timp de pierdut să mai facem drumuri pe acasă... am preferat să mă asigur de zeci de ori că-mi iau tot ce am nevoie la mine. Am cărat după mine o mulțime de cosmetice, haine, oje și alte lucruri, dar nu degeaba pentru că în cele din urmă am ajuns să stăm la ei toată săptămâna!

Profitând de un scurt shopping pentru cadouri și flori am reușit să ajung printr-un DM de unde am făcut câteva mici cumpărături pentru mine. Am fost cuminte, am luat doar ce mi-am propus!

Am savurat o pizza delicioasă și imensă, dar nu m-am lăsat până n-am dat-o gata!

Marți


Am fost la spital pentru niște controale de rutină la care merg anual și am avut marea „bucurie” să-mi pierd toată ziua acolo. Mă așteptam să dureze doar vreo 2-3 ore, ca de obicei, dar din cauză că s-a schimbat doctorul s-a schimbat și tot sistemul, așa că am ajuns să-mi pierd „doar” vreo 8 ore pe acolo și foarte mulți nervi. Nici n-are sens să detaliez, ideea e că am ajuns acasă frântă, singurul lucru pe care am reușit să-l mai fac după ce m-am odihnit puțin a fost manichiura și pedichiura, iar pentru prima oară pe anul ăsta mi-am făcut unghiile simple-simple, doar cu oja din imagine. Aveam în plan un model drăguț, dar n-am mai fost în stare de nimic.

Miercuri


Am reușit în sfârșit să dau o fugă pe la poștă pentru a-mi ridica câteva oje drăgălașe achiziționate de la Kinga. Era coletul venit de aproape o săptămână, a trebuit să plătesc și taxă pentru întârziere, dar chiar n-am avut timp să-l ridic mai devreme (am mai fost o dată la poștă într-o altă zi dar era coada până la ușă, nu puteam să stau, de data asta am avut uriașul noroc să nu fie nimeni). Pe lângă ojele de care sunt foarte încântată și pe care abia aștept să le pun la treabă, am mai găsit în colet și o mulțime de accesorii pentru unghii cadou!

După ce am venit de la poștă m-am pus pe făcut machiaj, făcut păr, îmbrăcat, învârtit prin casă și apoi am plecat la cununia unei verișoare unde mi-am petrecut restul zilei. N-am momentan poze cu mine de pe acolo,  pe camera mea am făcut doar câteva și eu nu prea apar prin ele.

Joi


Din nou am ajuns pe la spital pentru control, mi-am pierdut iar mare parte din zi pe acolo, dar veștile au fost foarte bune... măcar atât! Am trecut apoi pe la sediul Avon pentru a-mi ridica o comandă din care doar cele trei produse au fost ale mele. Puține dar bune pentru că sunt îndrăgostită de toate, abia aștept să vă spun mai multe despre ele!

Vineri


Mi-ar fi plăcut să am timp de o manichiură mai complexă pentru colaborarea din ziua următoare, dar din lipsa lui am realizat modelul peste baza roz pe care o purtam încă de marți (da, era intactă).

Sâmbătă


Nu m-am simțit prea bine, oboseala acumulată și-a spus cuvântul, așa că mi-am scos de pe listă toate celelalte planuri și am profitat să mă odihnesc, iar pe seară, când deja mă simțeam mai bine, m-am jucat cu blănosul ăsta iubăreț.

Duminică


După puțină relaxare și timp petrecut în familie, ne-am pus pe făcut bagaje, pe despachetat bagaje, pe rearanjat totul la locul lui... m-am simțit de parcă am venit acasă dintr-o vacanță de vreo lună. :)) Apoi am avut chef să mă relaxez cu un poker și așa am ajuns să ies pe locul 4 din 1350 jucători înscriși la turneu.

Cam atât cu săptămâna mea nebună foarte pe scurt (deși n-ar părea), aceasta sper și presimt că va fi una mai normală și mai bună. La fel vă doresc și vouă, să aveți o săptămână cât mai bună și frumoasă, iar dacă printre voi sunt școlărițe vă doresc să aveți cel mai bun an școlar!

Săptămâna voastră cum a fost? Ce ați mai făcut?

14 comentarii

  1. Si mie mi-a placut mult saptamana trecuta. Am incercat sa ma bucur cat de tare pot de ultima saptamana din vacanta. :)) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că a fost o săptămână bună pentru tine și că ai reușit să te bucuri de ultima săptămână de vacanță. :D
      Te pup!

      Ștergere
  2. Ai avut o saptama plina, sper ca aceasta care vine sa iti fie mai usoara si vremea sa tina cu tine(la mine deja a inceput aiurea, ploua.....).
    Sper sa nu ai ceva probleme serioase de sanatate, te duci cam des pe la medic.. :( Eu iti doresc sanatate maxima!! :*
    Eu am avut o saptamana plina, dar oarecum vesela. :) Am fost mai mult la cumparaturi, s-a deschis si la mine Leroy Merlin si am fost la deschidere, apoi in alta zi am fost sa facem comenzi de materiale(vreo 2 tone asa numai:))) pentru ca prietenul renoveaza apartamentul parintilor si el se ocupa cu toate detaliile. Pe langa astea am mai facut si alte cumparaturi pentru acasa. In rest..plimbareala si gatit. :)
    Gata cu saptamana trecuta, cam asa s-a petrecut pentru mine. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa sper și eu, până acum a fost o săptămână mai ok, iar vremea a ținut cu mine, deși s-a răcorit foarte tare, dar măcar nu plouă. Îmi pare rău că la tine a venit deja ploaia. :(
      Sunt bine, foarte bine chiar, mulțumesc că îți faci griji pentru mine! Am avut niște probleme de sănătate din cauza cărora va trebui toată viața să fac controale mai des ca un om complet sănătos, dar m-am obișnuit cu asta, e bine că acum sunt bine! :D
      Mă bucur mult pentru tine, îți doresc ca și săptămâna aceasta să fie la fel de bună! Ah, și succes cu renovările! :D
      Te pup!

      Ștergere
  3. Frumoase ojele achizitionate . Jolly jewels 115 este superba , o am si eu :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți plac! Așa e, chiar e superbă!
      Te pup!

      Ștergere
  4. Oh...Te inteleg la capitolul saptamani aglomerate si lipsa timp liber...E greu sa reusesti sa impaci si capra si varza si lupul.
    Mi-ar placea sa stiu sa joc poker. ;))
    Pupici si o saptamana usoara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e. :( Hehe, nu e niciodată prea târziu să înveți! :D
      Mulțumesc, la fel îți doresc și eu ție! Pupicei!

      Ștergere
  5. Și mie îmi place să joc poker, cu toate că nu am mai jucat de ceva timp. :D Felicitări pentru locul 4! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că nu sunt singura persoană pasionată de cosmetice și poker în același timp. :)) Nici eu nu mai jucasem de cam mult timp, chiar mi se făcuse dor. Mulțumesc mult! :D

      Ștergere
  6. Ai avut o saptamana super colorata!! Multe oje vad pe acolo!! Pt mine a fost o saptama super buna pt ca am fost si eu la control, la ochi si dupa 20 de ani de purtat ochelari imi pun lentile!!! Gri intens! :D Vineri imi vin.Sper din tot sufletul sa mi se potriveasca si sa nu fi dat banii degeaba :-s

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, mi-am mai colorat zilele cu micile cumpărături. :D
      Mă bucur foarte mult pentru tine și îți doresc să fii mulțumită de lentilele comandate!
      Te pup!

      Ștergere
  7. Faine lacurile cumparate! Eu a trebuit sa-mi bat capul cu o vecina pentru ca nu intelege ca ii va curge apa in cap pentru ca nu vrea sa blindam tevile comune... si sa astept doua saptamani in care sa tot car cutii dintr-o camera in alta pentru ca nu stiu sa anunte ca nu vin. Dar m-am delectat si eu cu pizza facuta in casa. pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți plac, și eu sunt foarte încântată de ele! E greu cu vecinii de genul, eu am avut până acum noroc să nu prea dau de astfel de persoane.
      Te pup!

      Ștergere