Noutăți Yves Rocher de vară - prime impresii

Yves Rocher rămâne unul dintre brandurile mele favorite, mai ales când vine vorba de parfumuri și produse pentru îngrijire corporală, dar nu numai, de-a lungul timpul v-am mai scris pe blog și despre produse de makeup sau de îngrijire a tenului de la ei care mi-au plăcut foarte mult. Acum câteva zile am descoperit toate noutățile lansate de Yves Rocher la acest început de vară și pentru că am plecat acasă cu o parte dintre acestea și știam că unele dintre voi așteptați niște păreri cu privire la ele, le-am și făcut câteva probe pentru a vă putea împărtăși câteva scurte impresii!


Despre unele dintre produse v-am mai spus câteva cuvinte prin postările anterioare, dar veți vedea și câteva în premieră la mine pe blog, pe care și eu abia așteptam să le încerc și să văd cum sunt, iar impresiile le veți afla din rândurile de mai jos!

Șampon cremă non-spumant


Noul șampon a fost cel care mi-a stârnit cel mai mult curiozitate, fiindcă n-am încercat până acum niciun șampon cremă, care să nu facă deloc spumă. Este un șampon delicat și blând cu părul, care protejează și hrănește firul de păr, lăsându-l curat și mătăsos - cam așa sună, pe scurt, descrierea acestuia și cam asta și face! Nu conține sulfați, silicon, coloranți și nici parabeni!

Mirosul șamponului mi-a plăcut din prima clipă, m-a dus imediat cu gândul la o pajiște plină de verdeață și floricele! Este combinația perfectă dintre o aromă fresh și una florală! Produsul este o cremă foarte densă, de culoare albă:


Am fost destul de sceptică în privința acestui șampon, nu credeam că-mi va curăța prea bine părul și chiar mi-a fost teamă că o să mi-l îmbâcsească sau că se va îngrășa mai repede, dar acum regret că i-am pus la îndoială abilitățile, pentru că își face treaba chiar foarte bine! E drept totuși că a fost destul de ciudat să-mi spăl părul fără spumă, dar la final părul meu a rămas perfect curat și mai fin și mătăsos ca niciodată! Pentru mine e cel mai blând și hidratant șampon pe care-l încerc și care totuși nu-mi face părul să se îngrașe mai repede și nici nu mi-l lasă lipsit de viață și fără niciun strop de volum, cum am pățit-o cu altele. În plus, apreciez că aroma plăcută se mai menține în păr o vreme după spălare!

Singurul defect pe care i l-am găsit e că se consumă mai repede decât un șampon „obișnuit”, fiind necesar să aplicăm produsul pe întreaga suprafață a părului, din cauza lipsei de spumă. Însă nici prețul nu este foarte mare, pentru cantitatea de 200 ml are un preț standard de 22 lei, dar chiar acum are prețul redus în magazinul online - aici îl găsiți! Eu vi-l recomand, în special celor care aveți părul uscat sau deteriorat!


Gama Les plaisirs nature - ediție limitată, de vară


Gama aceasta deja o știam, vă arătam și în postarea de aici că mi-am luat câte un gel de duș mini din fiecare pentru că eram curioasă cum miros. Așa cum am spus și în acea postare, mie-mi place cel mai mult gama cu măr și anason - miros de suc proaspăt de mere verzi, cu un foarte ușor iz al anasonului, doar atât cât să facă aroma mai specială. Nici varianta cu lămâie și busuioc nu-mi displace, e de asemenea plăcută și interesantă, doar că eu sunt înnebunită după tot ce miroase a măr verde!


Despre gelurile de duș nu am multe de spus pentru că sunt la fel de bune ca toate de la Yves Rocher ( fac spumă destul de multă, nu usucă pielea) și nici despre spray-ul de corp pentru că nu l-am încercat (v-am mai spus că eu nu folosesc spray de corp, prefer apele de toaletă sau de parfum), însă vreau neapărat să vă spun câteva impresii despre exfoliantul de corp, pe care chiar aveam de gând să-l achiziționez cu prima ocazie. 

Gelul de duș gomant cu măr și anason are, pe lângă mirosul minunat de care vorbeam mai spus, o consistență ușoară, aproape lichidă și particule abrazive în conținut, care sunt de fapt sâmburi de kiwi în combinație cu pudra din sâmburii de caise!


Particulele abrazive oferă pielii o exfoliere blândă, fără senzația că zgârie, dar și eficientă, cel puțin pentru pielea mea - poate doar pe picioare aș prefera totuși un scrub puțin mai dur, dar pentru partea superioară a corpului e perfect! În plus, face spumă și curăță pielea, așa că nu e necesar să mai folosim și un alt gel de duș înainte, cum se întâmplă în cazul altor tipuri de exfolianți pentru corp. 

Mie îmi place foarte mult, mă atrag genul acesta de exolianți cu particule din sâmburi și pentru faptul că mai și miroase demențial are un mare plus din partea mea! Dacă vă tentează, întreaga gamă în ediție limitată o găsiți aici


Apă de toaletă Naturelle Osmathus


Și despre această apă de parfum v-am mai spus că am încercat-o dintr-o mostră și mi-a plăcut, mi se pare potrivită pentru sezonul cald și e pe gustul meu. Descrierea de pe site, scrisă de Michel Girard, mi s-a părut atât de potrivită pentru această apă de toaletă, încât cel mai bine vă dau citatul: ”Mi-am imaginat un parfum revigorant și senzual. Notele de mijloc florale ale extractului de Iasomie Sambac și ale esenței naturale de Osmanthus, colorată și feminină, asociate cu vivacitatea esenței de Lămâie și accentele sofisticate ale esenței de Cedru.”

Rezistența este de asemenea mulțumitoare pentru o apă de toaletă, persistă câteva ore bune pe pielea mea (n-aș putea să spun exact cam cât, fiindcă n-am apucat s-o „cronometrez”) și pentru mine s-a adăugat la micuța colecție de ape de toaletă/parfum Yves Rocher care îmi plac în zilele călduroase de vară! O găsiți aici, la prețul actual de 99 lei.


Noua colecție de oje

Mă vedeți și pe mine prin spate, în rochia albastră, lângă Ira!

Am lăsat la final lansarea care m-a atras pe mine cel mai mult - noile oje, în special cele cu efect de gel! Vă spuneam atunci când am postat ultima mea comandă de la Yves Rocher că mă ofticam că n-am luat și o ojă, dar ori nu erau încă pe site, ori nu le-am văzut eu. Am găsit la evenimentul de lansare o mulțime de nuanțe superbe în colecție, nu prea știam la ce să mă uit mai întâi. Iar pentru că am primit două din noile oje, le-am și folosit în seara respectivă, eram foarte curioasă cum sunt!


Am primit o ojă roșie, din gama cu efect de gel, mai precis nuanța „Zmeură intensă” și o ojă cu glitter argintiu, nuanța „Paiete argintii”. Deși în mod normal aș fi preferat să le folosesc separat pe cele două, de data asta am ales să le folosesc împreună, fiindcă voiam să le testez pe amândouă. 

Oja roșie are o consistență cremoasă, se aplică foarte frumos, e opacă din două straturi și se usucă destul de repede. Efectul e într-adevăr unul lucios, de gel, însă luciul se mai pierde pe parcursul purtării - totuși, eu zic că poate fi purtată cu succes fără top coat, dacă nu mai aveți timp/chef pentru acest pas (eu n-am folosit pentru poze). Oja cu glitter are foaaarte mult sclipici argintiu fin în conținut, dar și destul de multe particule mai mari și se usucă foarte repede. Eu zic că mult mai bine ar arăta pe o altă culoare ca bază, pe nuanțe mai deschise cred eu că ar dar cel mai bine, ar ieși mai mult în evidență sclipiciul. Toate ojele noi au o pensulă lată, care facilitează mult aplicarea!


Nu am reușit să fac cele mai bune poze la manichiură, era cam slabă lumina, dar sper să vă faceți o idee! Eu sunt foarte mulțumită de noile oje și mai vreau neapărat și altele din gama cu efect de gel, cel puțin! Mă atrage mult la ele și sticluța micuță și foarte drăgălașă. Ojele sunt deja disponibile în magazinul online, mai precis aici - prețurile diferă în funcție de gamă, dar toate au reducere acum.


Acestea au fost noutățile Yves Rocher pentru acest început de vară și sper că v-au fost de folos impresiile mele! După cum vedeți, mie mi-a plăcut cam toate produsele și le recomand cu drag, merită măcar să vă băgați puțin nasul în ele în unul din magazinele lor (ca să vedeți astfel și dacă vă plac aromele, acolo unde e cazul). 


Cum vi se par noutățile Yves Rocher? Ce vă atrage cel mai mult? Ați încercat vreunul dintre produse?

24 de comentarii

  1. Ce oja dragutaaa, imi place mult si cum arata gelul pentru gomaj!! trebuie sa il incerc :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și să-l vezi cum miroase! :D Poate apuci să le testezi mâine la Kleo!

      Ștergere
  2. Doar gelul l-am folosit pana acum si chiar imi place! Sprayul de corp e doar testat, dar nu prea rezista! :(
    Iar am fost la acelasi eveniment si nu ne-am intersectat. :(
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție-ți place gelul! Eu din cauza asta nu prea folosesc spray-uri de corp, că pe pielea mea niciunele nu rezistă prea mult timp. Dar am văzut și fete care spuneau că și-au luat spray-ul și le place, poate mai depinde și de ph.
      Deci nu cred, suntem fantastice! :( Poate de data asta am fost în momente diferite, că altfel nu-mi explic. :))
      Te pup și sper ca data viitoare să ne intersectăm!

      Ștergere
  3. Ce de bunatati <3,sunt superbe ojele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sunt și sunt sigură că ți-ar plăcea, mai ales că au sticluțele super drăgălașe, cum îți plac ție! :))

      Ștergere
  4. Ojele noi îmi plac mult! Ador produsele Yves Rocher si sunt clienta lor fidela de foarte mulți ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți plac! Ne luăm de mână, în cazul ăsta, că și eu le ador produsele și le sunt client fidel de câțiva ani. :D

      Ștergere
  5. Foarte faine noutatile Yves Rocher! Am asteptat cu nerabdare parerea ta despre sampon, ma temeam ca o sa i-a din volumul natural al parului. Acum debia astept sa dau o comanda, am vazut pe brosura 2 sampoane la pretul de 29 ron, super ok! Vara parul tinde sa fie mai uscat si imi va fi folositor mai ales dupa vopsire. Iti multumesc pt rewiew, in afara de oja cu glitter le-as vrea pe toate..bis :))) Sa le folosesti cu placere, te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sunt! Mă bucur dacă ți-a fost de folos părerea mea și te aștept cu impresii, dacă vei încerca șamponul! Chiar e foarte bună oferta din broșură, nu știam de ea.
      Cu mare drag! Te cred, merită toate! :D
      Mulțumesc! Te pup!

      Ștergere
  6. Samponul ma intriga foarte mult, cred ca il iau cu prima ocazie sa vad cum este! :) L-as testa mai degraba pe lungime, daca lasa parul moale. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și pe mine m-a intrigat și aproape că nu-i dădeam nicio șansă, dar chiar îmi place! Mă gândeam și eu să-l folosesc doar pe lungime, că acolo am mai mare nevoie de produse care să-l facă cât mai moale și mătăsos. :D
      Te pup!

      Ștergere
  7. oje am deja suficiente si sincer, nu imi prea plac nuantele celor de la yves rocher. gama les plaisir nature, in schimb, chiar mi-a atras atentia. astept oferta de iulie, poate ma incumet la ceva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știu dacă sunt pe site toate, n-am verificat, dar în magazin am văzut o grămadă de nuanțe frumoase, în special cele pastelate mi-au plăcut mie. Merită din plin gama de vară, mie-mi place mult exfoliantul și în special mirosul. Mare păcat că nu au scos și loțiune de corp.

      Ștergere
  8. arata tare bine editia de vara...mmm...

    RăspundețiȘtergere
  9. eu inca n-am apucat sa folosesc din produse. Bravo tie ca ai fost asa harnicuta!
    te pup, fata frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt prea curioasă de fel, n-am putut să mă abțin să nu-mi bag nasul în ele. :D Mulțumesc, mulțumesc!
      Te pup și eu, draga mea!

      Ștergere
  10. O sa cumpar si eu un gel de dus cu mar si anason, mama s-a aratat foarte curioasa. Daca nu as avea un munte de parfumuri (din care momentan folosesc doar ceaiul verde de la yr si spray-ul cu floare de portocal de la avon) mi-as lua si spray-ul de corp.
    Ojele imi plac foarte mult, par calitative. Eu am avut una singura de la yr si mi-a placut mult. Doar ca spre jumatatea sticlei s-a ingrosat. De-aia prefer lacurile L'Oréal, pentru ca le pot folosi pana la ultima picatura, cum nu am reusit sa fac cu YR... :(
    Dar sunt sigura ca noua gama vine cu alta formula, una imbunatatita. Asa ca e posibil sa imi cumpar si eu una.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă-i place cum miroase sucul de mere, sigur o să-i placă gama cu măr și anason! Haha, apa de toaletă cu ceai verde de la ei o folosesc și eu în perioada asta! :D
      Am mai avut oje de la ei în trecut, dar nu-mi mai amintesc dacă le-am consumat, s-au îngroșat sau le-am dat (când m-a apucat pe mine nebunia să-mi dau toate ojele).
      Legat de noua formulă, o să-ți spun peste vreo 2-3 ani dacă se îngroașă la jumătatea sticluței. :))) La câte oje am, mai devreme nu sunt șanse.
      Te pup!

      Ștergere
  11. Eu mi-am luat spray-ul de corp cu mar si anason si il ador! Doar pe el in folosesc acum vara. Mai facut curioasa in privinta samponului. O sa-l iau la urmatoarea comanda.

    RăspundețiȘtergere
  12. Noutati ca noutati....dar cum sa ai asa unghii? :)))
    Pe bune...zici ca sunt false...felicitari pentru ele si te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu grijă! :)) La propriu! :D
      Mulțumesc, ești o drăguță!

      Ștergere