Nivea Repair & Targeted Care - Prime impresii

Când am scris ieri postarea cu lansări care mă încântă, am vrut să trec pe listă și noua gamă pentru păr de la Nivea - Repair & Targeted Care, dar am decis că vreau să vă vorbesc totuși separat despre lansarea asta, mai detaliat puțin, pentru că sunt foarte încântată de produse, mult mai mult decât aș fi crezut că o să fiu. Noua gamă este adresată părului degradat, tern, cu vârfuri despicate, însă unul dintre produse l-aș recomanda oricui își dorește păr mătăsos, vă las să descoperiți în continuare care.


Ambele produse au un miros foarte plăcut, care se menține ceva vreme în păr, iar prețurile sunt accesibile, după cum vă așteptați - balsamul are un preț recomandat de aproximativ 14 lei pentru 200 ml, iar șamponul 14 lei pentru 250 ml și 19 lei pentru 400 ml. Nu o să mă lungesc să vă spun despre formula inovatoare din spatele acestei game, vă spun pe scurt doar că produsele conțin keratină lichidă, pantenol, eucerit și ulei de macadamia, iar în continuare vă spun concret cum mi se par produsele, după primele folosiri.

Șamponul Repair & Targeted Care curăță bine părul și scalpul, dar în același timp este foarte blând, hidratant, lăsând firul de păr fin și moale. Deși îl simt ca fiind hidratant, n-am observat să mi se îngrașe mai repede părul după ce l-am folosit, dar în schimb îi ia din volum - sau nu-i oferă, că părul meu e oricum foarte firav, cu fir subțire și lipsit de volum. Din motivul ăsta mie-mi place doar pentru lungime și l-aș recomanda doar folosit astfel unui păr similar cu al meu. Însă pentru un păr bogat, cu fir gros și aspru cred că poate să fie o alegere foarte bună de folosit pe întreaga suprafață a părului, inclusiv la rădăcină. La nivelul scalpului nu mi-a provocat nicio neplăcere!

Deși nici șamponul nu-mi displace, ba chiar îl consider bun, dar nu tocmai pentru nevoile mele, balsamul de păr Repair & Tarfeted Care îmi place la nebunie! Indiferent că l-am folosit după șamponul din aceeași gamă sau după orice alt șampon, de fiecare dată mi-a lăsat firul de păr foaaarte fin, mătăsos și i-a oferit părului strălucirea aia plăcută pe care cred că toate o căutam, iar asta inclusiv pe porțiunea unde cândva a fost vopsit (și unde arată în general mai tern și lipsit de viață).

E o plăcere să-mi trec mâna prin păr după ce am flosit balsamul ăsta și nu doar pentru că-mi lasă părul fin, ci și pentru că se descurcă mult mai repede și se încurcă mai greu, iar asta chiar și fără un alt ser sau tratament leave-in aplicat - eu prefer totuși să aplic și astfel de produse, dar dacă sunt prea obosită ca s-o fac, știu că nu o să-mi smulg tot părul încercând să-l descurc (având părul foarte lung, cam până la șolduri, vă închipuiți voi ce vreau să spun).


Poate vă amintiți mesajul alături de care au fost trimise produsele și cred că a fost foarte bine gândit și ales, partea bună fiind că nu sunt doar vorbe aruncate în vânt! Eu chiar vă recomand cu multă căldură gama Nivea Repair & Targeted Care, intră cu succes la categoria produselor „ieftine și foarte bune”, în opinia mea! Eu chiar nu știu dacă am mai folosit vreodată un balsam de păr din comerț care să-mi placă atât de mult (cel puțin nu-mi amintesc), iar dacă vă știți cu păr aspru și deteriorat pe întreaga sa lungime, cred că și șamponul are potențial bun!

Întreaga gamă de șampoane și balsamuri Niveau au fost reinventate, acum având ambalaje și formule noi! Nu știu ce au făcut cu celelalte game, dar dată fiind treaba bună cu gama asta, eu aș da o șansă și șamponului Volume Care!

Ați încercat noua gamă? Cum vi se par? Vă atrage?
Chiar aștept cu drag impresiile voastre!

10 comentarii

  1. Am gasit si eu o mostra in revista Unica si abia astept sa o incerc, dupa ce am citit articolul tau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din păcate în reviste a fost inserat doar șamponul, dar poate te va ajuta să-ți faci o părere.

      Ștergere
  2. Trebuie sa imi cumpar si eu balsamul :) De cand m-am vopsit am parul tare, tare uscat si balsamul de la L'oreal nu face fata:)) Data viitoare cand trec prin Auchan trebuie sa il cumpar :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper să dea rezultate cât mai bune și la tine, dacă-l vei încerca!

      Ștergere
  3. De balsam sunt si eu cucerita, iar samponul l-am folosit mai mult pe lungime. Au facut treaba buna cu noua formula si pe viitor cred ca voi incerca si alte sortimente :D
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție-ți place balsamul, iar cu șamponul fac și eu la fel, pentru lungime e super. Așa cred și eu, că au făcut o treabă foarte bună!
      Te pup!

      Ștergere
  4. Nu am incercat, dar ma tenteaza! Cu atata promovare...e si greu sa nu fii tentat! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate-l vei încerca, își merită toată promovarea noua gamă!

      Ștergere
  5. Si pe mine ma tenteaza, atat balsamul, cat si samponul, mai ales daca mai ia din volum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În cazul tău ar fi numai bun șamponul, dacă ai prea mult volum.

      Ștergere