Empties of the month: Martie 2014

Acestea sunt goliciunile mele din luna martie:


Nu sunt foarte multe nici de data aceasta, dar eu zic că e ok, măcar să reușesc să mențin tradiția de a termina minim 5-6 produse în fiecare lună. Îți dă o foarte mare satisfacție când le strângi toate la un loc și realizezi la sfârșit de lună că ai fost conștiincioasă, că nu degeaba cumperi atâtea și atâtea produse.



Demachiant bifazic Balea – nu are rost să mai detaliez, știți că este preferatul meu, s-a regăsit în nenumărate postări de pe blog. Trebuie totuși să vă spun că momentan nu l-am mai reachiziționat pentru că vreau să-l termin pe cel de la Nivea. Am realizat că dacă am în permanență altul care-mi place nu o să mă mai ating de bifazicul de la Nivea niciodată.

Lapte demachiant Balea Nature – s-a lăsat cu plânsete când l-am terminat. V-am povestit cât de mult mi-a plăcut și cât de bine formulat este pentru un produs atât de ieftin, însă pentru moment nu se mai găsește în magazine. :( Sper să-l reintroducă pe piață curând.

Dischete demachiante Family care – în sfârșit mi-am amintit să păstrez punga de la dischete. După cum spuneam și în alte postări, dischetele mele preferate sunt cele din Lidl, dar din păcate nu am mereu drum prin unul așa că mă reorientez. Acestea sunt identice cu cele din Lidl din toate punctele de vedere, doar că sunt mai scumpe (nu mai știu exact cât costă, sunt oricum mai scumpe puțin).



Rimel 2000 Calorie Max Factor – s-a uscat mai repede decât mă așteptam dar nu am plâns după el. Eu n-am reușit să înțeleg de ce este atât de lăudat și apreciat, pe mine nu m-a impresionat. Este un rimel bun... dar atât.

Parfum Jet Femme Avon – am decis că e cazul să mai consum din parfumurile destul de vechi, în care oricum nu mai am foarte mult, așa că parfumurile mai recent intrate în mica mea colecție vor sta cuminți deoparte o perioadă. Parfumul JF aici de față îl am cam de când a apărut prin cataloage. Nu pot spune că nu mi-a plăcut, dar nici nu m-a impresionat profund.



Gel de duș Senses Passion – vă arătam acum două luni în postarea cu consumatele „fratele” acestui gel de duș, cel pentru bărbați. Spuneam acolo și mă repet și aici: mi-a plăcut mai mult varianta pentru bărbați decât acesta pentru femei. Miroase bine, e ok, dar nu m-a dat pe spate.

Gel de duș Senses Be Radiant – acest gel de duș m-a dezamăgit puțin. În catalog scria că este cremos, așa că mă așteptam la ceva similar cu cele de la Dove, spre exemplu, și nu a fost cazul. Este un gel de duș normal, ca și celalalte de la Avon. Mirosul este plăcut, nimic deranjant dar nici impresionant.


Voi ce produse ați mai consumat luna trecută? Ați fost mai harnice decât mine?


4 comentarii

  1. Cred ca am fost ceva mai lenesa.. :D
    De regula produsele pentru baie le iau in cantitati mari, asa ca le terminam cam la 2 luni,..
    Ca produse pentru ten am terminat un gel spiumant de la Bioderma , sunt acum la al doilea sii..nu mai stiu, o crema de maini si una pentru tenul gras, tot de la Bioderma.. In general eu arunc cutiile, nu le pastrez, si e aceea nici nu prea retin ceea ce am consumat.. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot ai consumat ceva. :D Și eu aruncam recipientele înainte să fac aceste postări cu consumatele pe blog. :)
      Pupici :*

      Ștergere
  2. eu sunt ingrozitoare, tot adun la produse, dar de terminat mai greu, nici gelurile de dus parca nu se mai termina, zici ca trec mai rar pe la dus, dupa cat de greu se consuma :))
    Felicitari, din punctul meu de vedere chiar sunt multe produse consumate! :P
    Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg, așa eram și eu înainte. Din păcate din cauza asta ajungeam să arunc produse pe jumate sau chiar aproape pline așa că am zis că e cazul să iau măsuri. :))
      Mulțumesc! Și eu cred în sinea mea la fel, dar când văd câte consumă alte fete prin blogosferă... îmi cam schimb părerea. :))
      Pupici :*

      Ștergere