Câştigătoarele concursurilor aniversare sunt...

Aţi pregătit ghetuţele pentru Moş Nicolae? Sper că da, sunt sigură că aţi fost cuminţi şi vă va vizita! Pentru unele dintre voi putem considera că deja a venit Moşul, fiindcă e momentul să anunţ cele trei câştigătoare de la concursurile organizate cu ocazia aniversării blogului! Nu mă mai lungesc cu vorba, nu vreau să vă mai ţin în suspans!

Câştigătoarea voucherului de 100 lei pentru cumpărături pe Kurtmann este...


Felicitări, Daniela Iorga! Ar trebui să ai deja un mail de la echipa Kurtmann cu voucherul şi cum îl poţi utiliza. Să te bucuri de ce îţi vei achiziţiona şi poate ne vei arăta şi nouă ce ţi-ai luat (te aştept cu o poză pe pagina de facebook sau pe e-mail, dacă doreşti).

Câştigătoarea premiului 1 (Gel de duş cu goji şi rodie + Gel de curăţare pentru ten cu goji şi rodie) de la concursul Triodeluxe este... 


Felicitări, Cristina Mihaela! Te aştept pe adresa de e-mail justella1993@gmail.com cu datele de livrare. O să te rog ca pe lângă nume şi adresă să-mi laşi şi un număr de telefon - coletul va fi trimis prin curier de către sponsor şi de aceea este necesar!

Câştigătoarea premiului 2 (Bifazic hidratant pentru păr uscat şi deteriorat + Şampon Smooth & Silky) de la concursul Triodeluxe este...


Felicitări, Diana Dia! Te aştept şi pe tine pe adresa de e-mail justella1993@gmail.com cu datele de livrare. O să te rog ca pe lângă nume şi adresă să-mi laşi şi un număr de telefon - coletul va fi trimis prin curier de către sponsor şi de aceea este necesar!


Vă mulţumesc tuturor celor care v-aţi înscris la concursuri şi chiar dacă nu aţi câştigat acum, veţi mai avea şi alte şanse pe viitor! Ţinând cont că ne apropiem de Crăciun, vor mai urma câteva surprize penrtru voi!

10 comentarii

  1. multumes frumos! am dat comanda si cu siguranta revin cu poza la primirea coletului.Sa ai o seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce rapidă ai fost! Abia aştept să văd ce ţi-ai achiziţionat!
      Seară frumoasă!

      Ștergere
  2. wow nu-mi vine sa cred !!! nici prin cap nu-mi trecea ca voi fi una dintre castigatoare. Multumesc foarte mult ! <3 :* :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai pentru ce, random a ales! Sper să îţi placă produsele câştigate!

      Ștergere
  3. Am câştigaaat! Mulţumesc frumoos! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu drag! :) Am primit datele tale, sper să-ţi fie pe plac produsele câştigate!

      Ștergere
  4. Am trimis un mail de pe adresa: diana.gociu@yahoo.com :)

    RăspundețiȘtergere