La un pahar de vorbă #5



A trecut mai bine de o lună de când am stat ultima oară la un pahar de vorbă. S-au adunat multe gânduri, idei şi întrebări, nici nu ştiu cu ce să încep. Am şi o stare cam melancolică acum, am început să mă cam satur de vremea asta urâtă. Prea multă ploaie, soare absent total de vreo lună şi frig, foarte frig. Nici nu ştiu acum ce aştept cu mai mare nerăbdare: Crăciunul, Anul Nou sau primăvara? Sau poate o vacanţă? Da, cred că mai de grabă o vacanţă, una cât mai lungă şi relaxantă. Şi undeva unde să nu plouă. Poate să fie frig şi zăpadă sau să fie caniculă, numai să nu plouă! V-aţi prins, nu-mi place deloc ploaia asta în exces.

Asta scriam în urmă cu vreo săptămână. N-am apucat să finalizez postarea atunci și s-o postez fiindcă a intervenit ceva iar apoi mi-au fugit ideile. Nici azi n-am recuperat toate acele idei, nici nu știu momentan ce vreau mai exact să vă spun acum, dar știu că mi se făcuse dor să stăm de vorbă pe subiecte diverse! Iar gândurile vor veni cu siguranță de la sine. De când am scris paragraful de mai sus și până azi s-a mai schimbat câte ceva: în sfârșit și-a mai făcut apariția pe cer soarele și nu mai plouă, așa că mi-a trecut melancolia despre care vorbeam. Un gând s-a întârit totuși de atunci: vreau vacanță! Undeva la munte, măcar pentru 2-3 zile! Iar după săptămâna aceasta cred că o să-mi doresc și mai mult acea vacanță. Am atâtea de făcut încât nu știu cum să mă împart mai bine. Dar momentan mă relaxez după o zi obositoare și mă pregătesc pentru una cel puțin la fel.

Trebuie să vă spun că sunt uimită de succesul de care au parte postările week in photos, nu mă așteptam când am reintrodus rubrica! Puteți vedea și voi că în prezent una din ele se află în top 5 cele mai vizualizate postări de pe blog. Și nu doar aceea, toate sunt printre cele mai citite postări ale lunii. Mă bate gândul să încep să fac și eu ocazional postări One day, one hour dar nu știu dacă aș reuși să-mi amintesc de poze la fiecare oră. Mie-mi plac mult aceste posătări, la Diana nu ratez niciuna! Vouă cum vi s-ar părea ideea? V-ar tenta să vedeți și la mine așa ceva? Chiar sunt foarte curioasă de părerea voastră! Revenind la ideea cu postările cele mai vizualizate, la fel de uimită sunt de creșterea destul de mare a vizualizărilor pentru postările cu manichiuri. Nici nu știți cât mă bucur!

Mi se întâmplă uneori să stau cu ochii pe pereți și să mi se aprindă brusc beculețele, să-mi vină o idee foarte tare nici eu nu știu de unde. Pățiți și voi așa? Mie mi s-a întâmplat asta de câteva ori în ultima perioadă. Să mai zică cineva că statul cu ochii pe pereți e pierdere de timp! :)) Unele din idei se referă și la blog, dar nu vreau să vă spun nimic acum. Le-am notat, sper să le pot pune în practică anul viitor! Anul viitor... care e atât de aproape. Încă-mi vine greu să cred că mai e atât de puțin până se încheie acest an. Prea repede trece timpul ăsta! Cred că sunteți de acord cu mine că ar fi mai bune vreo 48 ore într-o zi...

Dar cum nu e cu nimic de folos pierdutul de timp cu plânsete că nu e suficient timp pentru toate :)), mai bine ne pregătim pentru noul an cu noi planuri, cu optimis, cu energie. Nu-i așa? Zilele acestea vreau să-mi fac lista cu obiectivele pentru anul 2015 și o să folosesc de această dată o foaie de hârtie (pe care eventual o s-o lipesc pe un perete), nu documente în calculator! M-am învățat minte de anul ăsta. Nu intenționez să o fac publică în întregime pe blog, dar mi-ar plăcea să-mi spuneți dacă doriți să fac o postare cu cele legate de partea de beauty... fiindcă am ceva planuri și în acest sens.

Aș mai fi vrut să spun multe, dar poate următoarea postare de acest tip va veni la un interval mai mic de timp. Acum vă aștept să-mi spuneți orice vă trece prin minte, orice aveți de spus pe subiectele „dezbătute” mai sus! Șiii.. sunt curioasă dacă ați vrea să vedeți la mine pe blog niște postări anume cu privire la Crăciun/Revelion. Ceva legat de pregătiri, de cadouri... poate v-ar prinde bine niște sugestii pentru ceva, orice!

8 comentarii

  1. Si eu patesc asa cu ideile. Cateodata ma pregatesc pentru dus sau cand alerg sau cand gatesc... zbam, zbang si hop ideea. ;))
    Mi-ar placea sa citesc postari despre Creciun/Revelion. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce haioasă ai fost! Deci nu sunt singura! :))
      Mă bucur mult, atunci o să pun în practică niște idei. :D
      Pupici

      Ștergere
  2. Să știi că și mie mi-au crescut vizualizările pe blog foarte mult în ultimele săptămâni. Nu știu ce se întâmplă, dar nu mă plâng. :D Să fie oare de vină vremea capricioasă care ne ține mai mult în casă și, implicit, în fața calculatorului? Poate. :D
    Mi-ar plăcea să văd și varianta ta de One day, One hour. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E firesc să crească cifrele și numărul de cititori odată cu trecerea timpului, zic eu! :D Nu știu dacă e neapărat de la vreme, deși nu e nici exclus. :)) Eu am sesizat la tipurile de postări menționate o creștere a vizualizărilor în raport cu creșterea celorlalte. Nu știu dacă m-am făcut corect înțeleasă. :D
      Mersi pentru părere, o să țin cont!
      Pupici

      Ștergere
  3. La mine nu tin cont de postare ci de stare, e si timpul de vina si eu incapatanata ca vreau sa citesc tot mai multi oameni, si de multe ori recuperez care si cum pot. :)
    Pupici si spor cu listele. Postarile inspiratie pentru Craciun si Revelion sunt binevenite. Eu am facut cand am simtit.
    :xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu cum e, Miha! Cam la fel e și la mine. Chiar în seara asta am încercat să mai recuperez câte ceva și tot n-am ajuns „la zi” cu blogurile favorite. :(
      Mulțumesc, mulțumesc!
      Pupici

      Ștergere
  4. Credeam ca sunt singura care pateste asta cu ideile. :)) Cand eram mica mergeam prin padure cu verisoara si nasa mea si mi-a venit o idee "geniala" SA VAND FLORI. :)) Acum cand ma gandesc mor de ras. :)) Mda...iti dai seama ca nu am vandut nimic...si am cules flori degeaba...:(( :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe. :)) Ce idee drăguță și haioasă ți-a venit. :))

      Ștergere