Week in photos #14

Săptămâna asta am început-o cam prost, cu niște cumplite dureri de stomac - m-am pricopsit de câțiva ani cu o frumusețe de gastrită din cauza săritului peste masa de dimineață, iar săptămâna trecută am mâncat prea multe mâncăruri grele, așa că s-a supărat stomacul pe mine. Dar a trecut, am băgat niște pastile naturiste urât mirositoare și de marți mi-am revenit la normal. Făcând abstracție de ziua de luni, am avut o săptămână foarte bune, excelentă chiar! Să trecem la poze...


Mi-a sosit comanda de la Yves Rocher plasată săptămâna trecută! Yummyyy... atât am de zis! Dar nu vă speriați, gelurile de duș cu cafea nu sunt pentru mine, n-am ajuns chiar în stadiul de a face stocuri atât de mari! :)) De fapt ale mele sunt doar balsamul de buze, o cremă de mâini, rimelul și gelul de duș cu cacao și portocală. Restul vor face parte din cadourile de Crăciun! Vă recomand din suflet produsele dim gama de sărbători (aici le găsiți), miros demențial toate! O să vă spun mai multe despre ele într-o postare viitoare.

Parfumul So Elixir am decis să-l fac cadou mamei, sunt sigură că o să-i fie pe plac! L-am testat pe mână, mi-a plăcut cum miroase, m-a uimit rezistența, dar nu e chiar genul meu. Nu uitați de oferta de aici, eu zic că merită să profitați de ea.


Încep să mă specializez în bruschette! Nu or fi ele prea arătoase, dar ies din ce în ce mai bune când nu uit de ele în cuptor. Nu știu cum sunteți voi, dar mie când mi se pune pata pe ceva, fac iar și iar acel ceva până mă satur de tot.


Ziceați că am primit multe bunătăți de la Moș Nicolae? Well, nu mai am mai nimic. :)) În apărarea mea: am avut ajutor! Poza e doar reprezentativă, atât am apucat să trag în poză.


M-au impresionat cei de la ING când mi-au dat cardul pe loc, nu mă așteptam! Pentru cele care aveți sub 22 de ani, dacă vă faceți acum card nu o să vi se ia niciun comision până la 26 de ani, e totul gratuit.


Am fost atât de cuminte încât Moșul m-a vizitat mai devreme cu un nou laptop de care aveam atât de mare nevoie. I'm so happy!


Cu asta m-am machiat joi. De fapt, o bună parte din produse le-am folosit aproape în fiecare zi. Abia aștept să vă vorbesc despre paleta de farduri Oh So Special, concealer-ul Nyx, rimelul Sexy Pulp... mai continui? :))


Mic de jun yummy! :D

N-am apucat să vă scriu mai multe despre asta, dar vreau să vă aduc măcar aici în atenție, în două vorbe, proiectul ShoeBox! Mâine este ultima zi în care puteți duce pachete la centrele de colectare, dar poate vă veți putea mobiliza pentru a vă alătura acestui demers, dacă nu ați făcut-o deja! Mai multe detalii despre proiect puteți citi aici, în caz că nu știți despre ce este vorba.

Săptămâna voastră cum a fost? Ce planuri aveți pentru ultimele săptămâni din acest an?

24 de comentarii

  1. Frumos,eu nu am avut o saptamana prea buna,dar important este ca spre final s-a normalizat totul,probleme de sanatate si agitatie peste tot,acum totul e ok.Ce de bunatati ai pe acolo,sa te bucuri de toate si sa stapanesti sanatoasa laptopul.Pup,sa ai o saptamana minunata <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău, Oana! :( Dar știi vorba... totul e bine când se termină cu bine!
      Îți mulțumesc mult, draga mea!
      Pupici, o săptămână minunată și ție!

      Ștergere
  2. Vad ca ai cumparat multe "bunatati" de la Yves Rocher. :) Saptamana mea a fost haotica si obositoare dar am avut parte si de surprize frumoase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da... așa e! :D Nu puteam să ratez oferta și îmi doream mult să încerc produsele din gama de sărbători! Cred că așa e la toți în perioada asta. La mine, cel puțin, săptămâna asta va fi cireașa de pe tort. :))
      Pupici

      Ștergere
  3. Super saptamana ai avut! A mea nu a fost prea grozava, dar mergem inainte. Sa stapanesti/folosesti sanatoasa laptopul! Planurile sunt cam aceleasi in perioada aceasta. Goana dupa cumparaturi, curatenia generala in toata casa (ca asa ne-am obisnuit). Chiar zilele trecute, am profitat de soarele (care in sfarsit s-a aratat dupa o luna) si am sters toate geamurile. Si pregatirea bucatelor.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, ce minunat ar fi dacă ar decurge toate așa. Dar fără ziua de luni. :))
      Îmi pare rău, sper că ești bine. :( Mulțumesc mult, draga mea!
      Vai, nu-mi aminti, că numai când mă gândesc că săptămâna asta trebuie făcută curățenie generală în casă mă ia groaza. :)) Nici nu știu când și cum o să mă împart să fac tot ce e de făcut săptămâna asta, iar curățenia e ultima de care am chef, sinceră să fiu. :))
      Pupici și o săptămâna mai frumoasă îți doresc!

      Ștergere
  4. Ai avut o saptamana colorata (nu luam in seama ziua de luni).Sa folosesti sanatoasa laptopul :).
    Saptamana mea a fost...obisnuita,sa nu zic chiar monotona :D .Ziua de luni mi-a adus cadoul de la Mos Nicolae,de fapt de la mine pentru mine :D ,si in rest,lucruri obisnuite.In seara asta am iesit in oras cu prietenii,antrenament pentru sarbatori,vorba unui prieten :D ,iar de maine incepe nebunia : fac lista de cumparaturi,ultimele retusuri la curatenie,cliente la unghiute,astept vreo trei colete,prieteni prin vizita,programari sa ma fac si eu frumoasa :D .Sper sa fie o saptamana buna si roditoare :),la fel cum iti doresc si tie.
    Te puuup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ziua de luni o ștergem cu buretele, nu luăm în calcul. :)) Mulțumesc mult!
      Eh, n-a fost chiar monotonă dacă au fost cadouri și ieșiri cu prietenii. :D Vai cât de bine zici cu nebunie. Clar, de azi a început nebunia! Și când mai ai și ca mine multe lucruri lăsate pe ultimul moment (asta așa, că poate nu ajung cele obișnuite pentru perioada asta), e și mai grav. :)) Hehe, deci nu doar eu aștept colete. Am și de dus și de pus, mi-e groază de ce o să găsesc la poștă în perioada asta.
      Mulțumesc, la fel îți doresc și eu ție!
      Pupici

      Ștergere
  5. ce comanda maaaare la Yves Rocher. Miam! Numai bunatati! Bruschettele arata bine rau, mi-ai facut pofta! felicitari pt laptop, sa-l stapanesti sanatoasa! asta da cadou!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, au fost ceva produse, și chiar sunt numai bunătăți acolo! Nu știu de rimel, că nu l-am desfăcut încă, dar restul sunt toate produse bune!
      Sunt ușor de făcut, doar cam migăloase, dar merită... rezultatul e foarte bun! :D
      Mulțumesc, mulțumesc mult!
      Pupici

      Ștergere
  6. Eu am facut o comanda Yves Rocher de Black Friday .
    Mie imi place foarte mult parfumul So elixir purple :)
    Astept sa ne povestesti despre balsamul de buze si crema de maini .
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo, ai fost mai isteață ca mine. :)) Mi-a părut rău că n-am profitat de ofertă dar asta e... anul viitor! :D
      Și mie îmi place mult mirosul, dar simt că nu mă reprezintă! Mamei i se va potrivi cu siguranță muuult mai bine! O să vă scriu mai multe despre ele săptămâna aceasta.
      Pupici

      Ștergere
  7. Saptamana mea a fost plina de cumparaturi. :) Deabia mi-am facut timp sa fac pizza de casa si o prajitura de post gen negresa. Nu tin post doar ca m-am indragostit de prajitura. e foarte simpla de facut si foarte gustoasa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Înseamnă că ai avut o săptămână frumoasă! Mmm, ce bine sună atât pizza cât și negresa! N-am mai făcut de mult pizza în casă, cred că ar trebui să iau măsuri! Negresă n-am făcut niciodată, dar e pe listă. Așa e, este una din prăjiturile mele favorite. :D
      Pupici

      Ștergere
  8. Sa te bucuri de noul tau laptop. Saptamana trecuta mi-a venit si comanda mea de la Yves Rocher dar azi am mai facut o comanda cu cadori pentru Craciun, abia astept sa le primesc! Sa ai parte de o saptamana frumoasa si sanatoasa :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, draga mea! Să folosești cu plăcere produsele comandate! E convenabil să dai și două comenzi, că poți lua de două ori cadourile surpriză. :))
      Da, da... nu zici rău! :)) Ultimul lucru de care am nevoie săptămâna asta e să-mi fie rău. Mulțumesc frumos, la fel îți doresc și eu ție!
      Pupici

      Ștergere
  9. Sa te bucuri de cadoul de la Mos. Te-a vizitat mai repede pentru ca esti cuminte si meriti. ;))
    Doamne cum arata bruschettele. <3 As manca o remorcuta si nu m-as satura. ;))
    Pupici si o saptamana frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, draga mea! Hehe, ești o drăguță!
      La fel și eeeu!! Nu mă mai satur de ele, de când am făcut prima oară am continuat să fac săptămânal, uneori chiar de două ori pe săptămână. :)) Știi că tu m-ai tentat cu ele, da?
      Săptămână frumoasă și ție! Pupici

      Ștergere
  10. De cand zic sa fac si eu bruschete...arata super...sa folosesti cu placere toate cadourile ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu am amânat mult timp și acum regret, tot fac săptămânal de când am văzut cât de bune și sățioase sunt! :D Mulțumesc mult!
      Pupici

      Ștergere
  11. Eu am avut niste zile foarte aglomerate, m-au dat de tot peste cap, de aceea si pe internet am intrat cam pe fuga... Am si eu problemute cu stomacelul, dar ranitidina imi stopeaza arsurile cam imediat, de aceea am stoc intotdeauna in geanta.. Sa foloseti cu placere laptop-ul!!!!! :* Si sa fii cuminte, poate mai vine mosul!..... <3 Te pup si noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa au fost și la mine săptămâna asta, deci te-nțeleg perfect! Deh, așa-i înainte de sărbători. :D
      Și eu am luat Ranitidină, dar doar o pastilă în prima zi, când îmi era foarte rău. În geantă nu prea obișnuiesc să țin pastile, dar o să am grijă să am mereu în casă. :D
      Mulțumesc mult! Hehe, ce drăguță ești! Deja a mai venit săptămâna aceasta cu câte ceva. :D
      Pupici

      Ștergere
  12. Hihi, se vede ca ai avut o saptamana destul de buna. (M-am trezit si eu acum sa las un comentariu) :)) Sa te bucuri de acele bunatati! Si de laptop, bineinteles! ;)) Daca stau bine sa ma gandesc atunci nu am avut o saptamana tare buna, am fost sa-mi fac analize la sange si daca nu ma intindeam lesinam pe acolo. :)) Mi s-a facut foarte rau...si ieri am fost anuntata ca am stafilococ auriu in nas. :)) Ma rog, e cam naspa microbul, scapi foarte greu de el, dar nu am nici un simptom, eu defapt credeam ca am ceva la gat iar medicul de familie mi-a propus sa fac mai multe analize. Ma rog, dupa sarbatori merg la spital sa vad ce sa fac. ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, au fost destul de bune ultimele săptămâni. :D Mulțumesc, mulțumesc!
      Draga mea, îmi pare rău pentru rezultatele nu tocmai bune și-ți doresc să te faci bine rapid! Și eu am fost săptămâna trecută la analize dar în mare parte la mine a fost de bine, era oricum ceva de rutină.
      Te pup!

      Ștergere