Concursuri Cosmobeauty 2015


 
În cadrul târgului Cosmobeauty de anul acesta vor exista concursuri de specialitate în perioada 13-14 martie. Se poate înscrie în competiție orice specialist în domeniu, iar la concurs vor fi puse la bătaie premii și diplome oferite de organizatori, dar pe lângă acestea concurenții pot câștiga și interesul juriului și al publicului! Vor exista trei competiții specifice:

1. COMPETIȚIE TOP HAIR - Categoria tunsoare

Tema: Suprarealism

Aplicat în arhitectură, suprarealismul este controversat datorită îmbinării formelor avangardiste cu geometria riguroasă. Structura ce îmbină fluiditatea liniilor de oțel cu transparența și delicatețea sticlei , geometria dominată de grafism transferată unor forme ce sfidează realitatea reprezintă inspirația pentru "Suprarealism" . Obiect al armoniei între funcționalitate și imaginație, colecția se află la granița dintre claritatea liniilor și intangibilitatea emoțiilor.

Când?
- Sâmbată 14 martie 2014 10.00 – 11.30

Juriu: Catalin Lungu/ Tony Stoenescu /Cristina Grama


2. COMPETIȚIE TOP HAIR - Coafură de mireasă, o mireasă romantică și naturală

Concursul îi aduce în luminile scenei pe cei mai talentați și curajosi dintre voi. Este o modalitate unică de a vă demonstra calitățile și creativitatea realizând o coafură și un machiaj cât mai originale, inspirate din propria imaginație, fantezie. Atât modelul cât și ținuta vor fi asigurate de concurenți.

Când? - 14 MARTIE 2015 – SALA POLIVALENTA BUCURESTI

Juriu: Gina Aron ( Ambasador label.m) / Lucian Bratu ( Trainer Intercoiffure Mondial si Revlon Professional)


3. NaiLook Award

NaiLook este deschis pentru toţi profesioniştii în frumuseţe calificaţi să ofere servicii de manichiură. Dovada calificării poate fi solicitată de către organizatori. Toţi tehnicienii în unghii sunt eligibili să participe la NaiLook oricare ar fi nivelul lor profesional.

Tema: Anotimpuri

Când? - Vineri 13 MARTIE 2015 9.00 -12.00 – categoria Nail Art

Juriu: Florentina Oprea/ Valentina Ciolan Crusoveanu/ Elisabeta Nagy


ÎNSCRIERE: Înregistrarea şi înscrierea sunt limitate la maximum 20 de participanți. Pentru înscriere scrieti la office@portacom.ro sau sunați la: 021 367 34 60 ; 0735 195 975


Ce părere aveți despre aceste competiții? Am printre cititoarele mele fete talentate care se vor înscrie? Dacă da, dați-mi de știre!

2 comentarii

  1. E interesant concursul, e o competitie frumoasa, zic eu. Ca tot vorbim de tunsori, eu mai tund in particular, dar nicidecum alentata.. :D :D
    Te pup, sa ai o seara frumoasa! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa cred și eu! Eu nu m-am mai tuns de atât de mult timp încât nici nu mai știu cum e. :)))
      Te pup!

      Ștergere