Un an de blogging!

Azi se împlinește un an de la prima postare scrisă pe blog! Îmi amintesc de parcă a fost ieri cum mă uitam la mormanul de cosmetice și nu știam despre care să scriu mai întâi. La fel de bine îmi amintesc cât de greu îmi era să-mi găsesc cuvintele la început, deși părerile pe care urma să le aștern în scris pe blog erau foarte clar conturate în mintea mea. Dar cu fiecare postare scrisă îmi era tot mai uşor să povestesc despre cosmetice şi nu a durat foarte mult timp până când blogul a devenit o parte importantă din viaţa mea! De aceea azi vreau să-i urez La mulţi ani!

https://swingingreece.files.wordpress.com/2014/09/happy-birthday-cupcake.jpg

Azi nu mă mai văd trăind fără acest colţişor colorat al meu şi pentru asta trebuie să vă mulţumesc vouă, celor care mă citiţi şi îmi lăsaţi dese ori printr-un comentariu un gând, o părere, un sfat, o apreciere, o critică constructivă... orice! Comunicarea cu voi e cea mai importantă şi plăcută parte din această activitate de blogger şi încă aştept la fiecare postare cu aceeaşi emoţie ca la început să primesc feedback din partea voastră - este principala motivaţie pentru a continua să scriu pe blog! Oricât de mult m-ar bucura creşterea constantă a traficului sau a altor cifre, acestea ar fi egale cu zero fără comunitatea din jurul blogului, fără acei cititori care revin periodic pe blog şi care-şi rup din timpul lor pentru a lăsa câteva cuvinte într-un comentariu, cuvinte prin care îmi confirmă că timpul dedicat blogging-ului nu e timp pierdut fără rost!

Am încercat în tot acest timp să evoluez, să îmi îmbunătăţesc şi diversific postările cât mai mult, să vă ofer cât mai multe idei şi informaţii utile sau măcar să vă aduc un zâmbet pe buze şi dacă am reuşit măcar ocazional să fac asta înseamnă că nu am muncit în zadar! Am avut ocazia prin intermediul blogului să cunosc printre colegele bloggeriţe şi printre cititoare nişte fete minunate, de la care am avut multe de învăţat, iar ăsta e cel mai mare şi preţios câştig al meu din blogging!

Din păcate chiar azi un pion important din activitatea mea de aici pare că şi-a dat ultima suflare: laptopul meu, cel de pe care au fost scrise toate articolele de până acum. O să mai încerc totuşi să-l resuscitez, poate-poate îmi va mai fi alături o perioadă. Oricum, cu sau fără el, pentru a sărbători cum se cuvine primul an de blogging v-am pregătit câteva surprize care sper să vă placă, dar nu vreau vă dezvălui încă nimic, veţi vedea zilele viitoare despre ce este vorba! Acum sunt foarte curioasă...

Ce vă face să reveniţi pe acest blog? Ce v-ar plăcea să schimb/îmbunătăţesc pe viitor? Care sunt articolele voastre favorite?

52 de comentarii

  1. As fi vrut sa am mult mai mult timp sa vin pe blog sa comentez. Comentariile sunt o sustinere frumoasa si ajuta la evolutie. Mie imi plac foarte mult manichiurile tale, ma inspira mult. Happy blogiversary :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din păcate ştiu cum este cu timpul limitat, aşa că te înţeleg perfect. :( Exact, aşa consider şi eu!
      Mă bucur foarte mult că îţi plac manichiurile mele şi mai ales că te inspiră. Mulţumesc, mulţumesc mult!

      Ștergere
  2. La mulţi ani celui mai citit blog din lista mea! :* La cât mai multe postări, la cât mai multă inspiraţie!
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îţi mulţumesc mult, draga mea! Vai, ce mă bucur să aflu asta!
      Mulţumesc, mulţumesc mult!
      Te pup, scumpa!

      Ștergere
  3. La mulți ani și la cât mai multe postări! :D ^^

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu ca suna ca un cliseu, dar iti urez din suflet, la multi ani blog-ului si la cat mai multe postari! ♥♥ De cand te-am descoperit, mi-a placut modul tau de a scrie, maturitatea care se reflecta in articole si implicarea ta. Postarile preferate raman cele cu unghiute, apoi Weeks in photos, La un pahar de vorba, review-urile, tag-urile. Imi pare rau pentru laptop si sper sa reusesti sa ti-l repari cat mai repede.
    Iti doresc pe viitor, cat mai multa inspiratie si dedicare.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba nu sună deloc a clişeu! Îţi mulţumesc frumos pentru urări, draga mea, dar şi pentru pentru feedback! Mă bucură enorm de mult vorbele tale, sper să reuşesc să transmit acelaşi lucru şi de acum în colo!
      Hehe, mă aşteptam ca postările cu unghiuţe să fie preferatele tale şi e o surpriză plăcută că postările mele mai personale sunt imediat următoarele pe lista ta de preferinţe.
      Din păcate nu cred că va mai putea fi reparat, va trebui să-mi iau unul nou (era oricum pe listă pentru la anul, dar n-a picat prea bine acum). Eh, momentan e încă împrăştiat prin casă, dacă reuşim să-i mai facem ceva bine, dacă nu iar bine. :D
      Mulţumesc încă o dată, draga mea!
      Pupici!

      Ștergere
  5. La multi ani blogului si sanatate multa tie! Nu imi vine sa cred ca a trecut asa repede timpul, un anisor si la mai multi inainte iti doresc! :*
    Eu ador toate postarile tale, imi place foarte mult maniera in care scrii, faptul ca dezvolti articolul/articolele pe intelesul, manichiurile superbe pe care le faci, feedback-ul tau, iar tu esti o dragalasa. Nu am nimic de reprosat, nici la adresa ta, nici la adresa blogului! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îţi mulţumesc din suflet, draga mea! Nici mie nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timp! :D
      Eşti o drăguţă, mă bucur foarte mult că îţi plac toate postările mele şi modul în care sunt scrise, dar mai ales că le consideri redactate pe înţelesul tuturor, asta am încercat întotdeauna să fac... şi mă bucur foarte mult dacă am reuşit.
      Te pup!

      Ștergere
  6. La multi ani blogului si la cat mai multe postari! Acesta este cel mai citit blog de mine. Imi place mult modul tau de a scrie, dragostea ta pentru ceea ce faci pe care o observ printre randuri si imi place ca mereu esti draguta cu cititoarele tale si incerci sa le raspunzi comentariilor. De cand ti-am descoperit blogul am citit fiecare articol, chiar daca nu ti-am lasat la fiecare comentariu. Asta inseamna ca nu am avut timp. :( Nu cred ca este ceva de imbunatatit la acest blog. Mie imi plac toate articolele, nu pot alege. :)) Imi pare rau pentru laptop, ti s-a stricat chiar inainte de sarbatori. :( Sper sa il repari cat mai repede! Pupici! :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc mult, draga mea! Vai, ce mă bucur să aflu că este cel mai citit blog de tine, înseamnă mult! Dar mă bucur la fel de mult că îţi place stilul meu şi că se observă prin rândurile scrise pasiunea pentru ceea ce fac! Cu voi n-aş putea să fiu altfel, îmi sunteţi toate dragi şi vă apreciez fiecare vizită şi implicare la mine pe blog!
      Ştiu cum este cu timpul, nici mie nu îmi permite să fiu atât de activă pe alte bloguri pe cât mi-aş dori şi nici să vă răspund vouă atât de repede cum aş vrea, aşa că e înţeleg foarte bine!!
      Aşa e, şi-a ales un moment cam prost să se strice, dar foarte mult nu m-am mirat, mă aşteptam să n-o mai ducă mult. Din păcate mă-ndoiesc că mai poate fi reparat fără prea mari investiţii (pe care nu se merită să le fac), aşa că se cere unul nou mai repede decât era plaificat. :))
      Pupici, drăguţa!

      Ștergere
  7. La multi ani plini de inspiratie si poate Mosul o sa-ti aduca un laptop nou cadou :)
    Mie imi place rubrica Tips& Tricks, articolele despre produse consumate si review-urile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc frumos pentru urări! Hehe, nu ştiu dacă am fost atât de cuminte încât să merit asta. :)) Glumesc... rămâne de văzut. Oricum, unul nou se cere cât mai curând, că sunt în pom şi pomul în aer fără laptop.
      Ce mă bucur că îţi place rubrica Tips&Tricks, sper să postez pe viitor mai des în aceasta, am cam neglijat-o.
      Pupici

      Ștergere
  8. La multi ani blogului!! E unul dintre blogurile mele prefertate, la care revin mereu pt ca imi place ce sii cum scrii. Sunt unele bloguri de care ma lipesc pur si simplu, dar acesta e unul dintre ele. Am descoperit o groaza de produse pe care le-am incercat si mi s-au potrivit... Imi place ca acorzi atentitie fiecarui cititor in parte. Iar la partea de nail art...OMG!! Ar trebui sa-ti faci un fan club!! Iar eu sa fiu presedinta, evident :)). La multi, multi ani!! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc frumos, draga mea! Mă bucur foarte mult că e unul din blogurile tale preferate şi că îţi place ce şi cum scriu! Nu pot decât să mă bucur că datorită postărilor mele ai descoperit produse care ţi se potrivesc şi îţi plac, înseamnă că nu am lucrat degeaba la articolele în care am lăudat produsele cu pricina!! Sunteţi importante toate pentru mine, nu am cum să vă ignor.
      Haha, ce haioasă ai fost cu fan clubul şi preşedinta. :))) Nu sunt nici pe departe la fel de pricepută la nail art ca alte fete, dar mă pasionează şi încerc să fac modelele pe cât de frumos posibil, chiar dacă nu sunt întotdeuna modele prea complexe.
      Pupici!

      Ștergere
  9. La multi ani blogului ! ! E primul blog pe care il citesc de fiecare data cand postezi ceva, pana acum cautam pe google review la produsul care ma interesa si citeam tot ce gaseam, dar de cand te-am descoperit lucrurile s-au schimbat. Blogul tau e calduros si tot ce ai recomandat le-am incercat si eu si chiar mi s-au potrivit. Nu vreau sa schimbi absolut nimic , este PERFECT ! In legatura cu articolele, toate imi sunt preferate nu pot sa aleg unul anume. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc mult, draga mea! Ce mă bucur să aflu asta, înseamnă enorm de mult pentru mine! Chiar mă bucură din suflet părerile tale pozitive şi la fel de mult mă bucur că te-am convins prin articolele de pe blog să te reîntorci periodic.
      Încă o dată, mulţumesc frumos pentru aprecieri!
      Pupici

      Ștergere
  10. La multi ani blogosferici!!! Tie si blogului tau drag sa va fie bine impreuna, sa aveti postari inspirate si cititor fideli! Keep up the good work, sweetie! :)

    Pupicei mii, draga Miha Ella!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc, mulţumesc din suflet! Aşa să fie, asemenea îţi doresc şi eu ţie, draga mea!
      Mulţi pupicei!

      Ștergere
  11. La multi ani! Asteptam cat mai multe articole frumoase in continuare. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc mult! Promit că mă străduiesc şi sper să nu vă dezamăgesc vreodată!
      Pupici

      Ștergere
  12. La mulți ani blogului! Să ai parte de cât mai multe realizări grație lui!
    Și laptopul meu e pe ducă, însă deja e resuscitat de 2-3 ori și nu cred c-o mai duce mult.
    Pupici, Mihaela!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc frumos, Aurora!
      Şi al meu a mai fost săracul resucitat de multe ori şi acum e sigur: s-a dus! :( Asta e, de acum o perioadă o să împarţim laptopul prietenului meu. Sper ca al tău să mai reziste şi să nu te lase când ţi-e lumea mai dragă, cum mi-a făcut mie al meu. :))
      Pupici!

      Ștergere
  13. La multi ani!!! <3
    eu vreau unghiute, unghiute, unghiute! :))
    Te pup si sa ne vedem la anul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc, mulţumesc!
      Haha, păi se putea altfel? :)) Sper ca în luna decembrie să postez mai multe ca de obicei!
      Pupici! Ne vedem, ne vedem!

      Ștergere
  14. la multi ani si fani! Sa ai mereu inspiratia necesara evolutiei blogului,iar Mosul sa citeasca articolul tau,sa stie de ce ai tu nevoie pentru activitatea ta...un laptop nou-nout!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc mult! Hehe, ce drăguţă ai fost! Sigur ştie Moşul de ce am eu nevoie, să vedem dacă o să considere că am fost suficient de cuminte încât să merit. :))
      Pupici!

      Ștergere
  15. La multi ani blogului tau, draga mea, tu stii deja ca esti una dintre preferatele mele, iti doresc multa inspiratie pentru articole la fel de bune si colaborari cat mai frumoase! :)
    Te pup si te imbratisez!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc din suflet, draga mea! Ştii că înseamnă mult pentru mine!!
      Încă o dată... mulţmesc mult pentru toate urările!!
      Mulţi pupici!

      Ștergere
  16. la multi ani!

    eu spun sa nu schimbi nimic, sa mergi inainte in acelasi fel, sa-ti pastrezi unicitatea!

    eu revin pe blogul tau deoarece m-am atasat de tine :). si mi-e ciuda cand nu pot veni zilnic in vizita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc, mulţumesc!
      Să fiu sinceră, mă aşteptam să fiu trasă de ureche că nu e bine ceva, că ar merge să abordez şi alte subiecte, etc. Dar mă bucur foarte mult că vă place la atâtea fete exact aşa cum e!!
      Sentimentul e reciproc, Alina!! Şi tu îmi eşti tare dragă! Ştiu cum e cu timpul, toate suferim de lipsa lui. :(

      Ștergere
  17. La multi ani blogului, cu impliniri si bucurii! Mie imi plac in mod deosebit cele de tip fashion/ootd, notd-urile si review-urile.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc frumos, Mihaela! La prima categorie stau prost rău, am început cu entuziasm acea categorie şi apoi... lipsa timpului, vremea urâtă sau alte lucruri care mi-au pus beţe-n roată. :( Sper să remediez problema cât mai curând.
      Te pup!

      Ștergere
  18. La multi ani blog-ului si la cat mai multe postari !
    Postarile preferate sunt cele cu unghiute :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc mult, Ana!
      Hehe, se pare că sunt preferatele majorităţii! :D
      Pupici

      Ștergere
  19. Draga mea,iti urez La multi ani !!!!!!.Sa ai spor in toate si sa faci totul cu inspiratie ca si pana acum <3.Unghiutele my fav <3.Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc foarte mult pentru urări, draga mea!
      Hehe, eram sigură că sunt şi favoritele tale. :D
      Pupici

      Ștergere
  20. Vai...cum am putut sa ratez aceasta postare? Rusinica mie!
    La multi ani cu inspiratie si cu muuuulte satisfactii!
    Te pup si te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, nu e nicio problemă! :D
      Mulţumesc mult, draga mea!
      Pupici şi-o îmbrăţişare! :*

      Ștergere
  21. La mulți ani si la mult mai multe postari !

    RăspundețiȘtergere