Program activități Cosmobeauty 2015

În cadrul târgului Cosmobeauty vor exista, pe lângă standurile cu produse la super-reduceri și competiții, spectacole, campanii caritabile și diverse alte activități interesante la care putem participa. V-am vorbit deja despre unele dintre ele în articolele anterioare, dar acum avem lista completă pe care o găsiți mai jos!


Vineri - 13 martie

9.30 - 12.00 - CONCURS NAILOOK TEMA ANOTIMPURI

13.00 – ÎNMÂNAREA PREMIILOR.
Sponsori: Orly, Cuccio și Andreia Professional

13.30 - 15.30 - PRONAIL EXPERIENCE - Florentina Oprea, Magda Văduvași Liliana Badin

Pentru prima oară în România în cadrul unei expoziții de beauty, ai șansa să participi la un mini-workshop GRATUIT și, pentru 2 ore, să înveți de la trainerii Tiger Nails. Mai multe detalii găsiți în articolul de aici!

16.00 - 18.00 - O WAY ORGANIC BEAUTY CENTER vă invită să faceți cunoștință cu un nou concept pentru salonul tpu: “Organic Way –Eco - Etic - Head spa “


Sâmbătă - 14 martie

10.00-12.00 - CONCURS TOP HAIR- mai multe detalii găsiți aici!

13.00 - INMANAREA PREMIILOR

13.45 - 15.00 - EVA CZIKAI pentru DAVINES ROMÂNIA prezintă WOODLAND, ultima colecţie DAVINES creată de ANGELO SEMINARA

Colecţia se bazează pe tehnica flamboyage, tehnică exclusivă a brandului DAVINES, aceata fiind realizată live pe scenă.

Eva Czikai

⋆25 de ani vechime in domeniu
⋆Premiul Intercoiffure Mondial „Personalitatea anului 2012” Roma
⋆2012 a obtinut diploma de maestru coafor
⋆2013 a devenit trainer national la firma DAVINES

15.30 - 17.00 - CAMPANIA CARITABILA CREATIVITATEA VINE DIN INTERIOR – Beauty One (fondurile vor fi indreptate catre o asociatie de nevazatori).

Cu ocazia aniversarii a 10 ani de existenta, brandul de produse profesionale de hairstyling Label.m România va derula în cadrul evenimentului Cosmobeauty campania umanitară “Creativitatea vine din interior” care are drept scop ajutorarea oamenilor nevăzători. Mai multe detalii găsiți în articolul de aici!

17.15 - 17.35 – Cristina Grama, colectia ECHILIBRU

Colecţia “Echilibru” reprezintă, in viziunea noastra, comunicarea si armonia dintre cele cinci elemente esențiale ale naturii: apa, foc, aer, pamant, lemn. Doar cei cu mintea si inima deschise le pot vedea si, din frumusetea lor inteleasa, pot recrea echilibrul lumii…


Duminică - 15 martie

10.30 - 12.00 - SHOW TEHNIC DE PREZENTARE - O WAY ORGANIC BEAUTY CENTER - LANSARE PRODUSE O WAY ITALIA

12.30 - 13.30 - dr. RADU PITULEA, estetician, Juliette Armand

Rezolvarea problemelor de cuperoză şi depigmentare prin tratamente cosmetice. Dintotdeauna cele două tratamente au fost cu semne de întrebare pentru cosmetica clasică. Există posibilitatea ca doar prin substanţe să avem rezultate pozitive.Cheia succesului se datorează studiilor făcute de descoperitorii acidului glicolic şi introducerii acestuia în tratamentele de zi cu zi.

14.00 - 14.10 - ANTONIA RONDELLI ŞI SCOALA DE MACHIAJ PROFESSIONAL MAKE-UP: BODYPAINTING SHOW

14.30 -15.30 - Oxana Novacovici si Andra Popescu pentru Make-up Atelier Timişoara : Texturi waterproof- variaţii şi modalităţi de lucru. Se prezinta 2 machiaje diferite cu explicaţii detaliate legat de diferentele intre texturile waterproof, avantajele şi secretele utilizării acestor produse în machiaj.


La care dintre ele veți participa? Ce vi se pare cel mai interesant?

4 comentarii

  1. Pe mine m-ar interesa mai mult etapa din 15 martie. Dar putem cumpara produse cosmetice & make up de la standuri si pe 13,14? In cazul in care pe 15 nu putem participa.. Multumesc!! :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, standurile ar trebui să fie în toate zilele, așa a fost mereu! Și eu o să merg pe 13 pentru cumpărături și poze pentru blog, apoi nu știu dacă o să mai am timp și zilele următoare, din păcate. :(
      Te pup!

      Ștergere
  2. Tu la care din ele vei participa? Sau nu te-ai decis inca? :* Eu nu am cum, e dipartiii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar nu m-am decis, fiindcă nu știu cum o să stau cu timpul! Știu sigur doar că vreau să merg vineri, ca să revin cu impresii pe blog! Apoi nu știu dacă o să mai am timp să merg și zilele următoare, că cel mai mult m-ar fi interesat campania caritabilă de sâmbătă.
      Îmi pare rău, ar fi fost fain să ai drum prin București chiar în weekendul ăla. :D

      Ștergere