Review: Rimmel London Scandaleyes mascara

Săptămâna trecută vă vorbeam despre un rimel care mi-a plăcut foarte mult (aici review) și vă spuneam că la mine nu există machiaj fără rimel, că e poate cel mai important produs de makeup din trusă și de aceea mereu îmi place să experimentez cu noi astfel de produse. Din păcate, mai am uneori și câte un experiment eșuat, situație în care se încadrează și Rimmel London Scandaleyes, despre care vă vorbesc în cele ce urmează.


Are o cantitate de 12 ml, valabilitate 12 luni de la deschidere, iar prețul variază undeva între 20-35 lei, depinde mult de magazin dar și de ofertele disponibile. Eu v-aș sfătui să nu vă luați totuși după cele 12 luni de valabilitate, nu e indicat să folosim mai mult de 3-4 luni un rimel, fiindcă se adună rapid microbi pe periuță.

Periuța rimelului nu mi-a plăcut de la început și nu reușesc deloc să mă împrietenesc cu ea - e foarte mare, greu de mânuit, reușesc cu greu să separ genele cu ea și în plus iese foarte încărcată din tub, trebuie mereu să o curăț bine.


Pasta mi se pare prea lichidă, la început speram că o să se mai îngroașe după câteva utilizări dar m-am înșelat, așa a rămas! Nu oferă deloc volum genelor și nici prea multă alungire! Negrul e într-adevăr destul de intens, dar am întâlnit și mai bine. Cam așa se prezintă pe genele mele:


Puteți să faceți o comparație cu pozele de aici, ca să înțelegeți mai bine de ce nu m-a impresionat prea tare efectul acestui rimel. Și o poză din față, unde se văd și niște genele cam „ciufulite” de acest rimel:


La rezistență n-am avut probleme cu el în condiții normal, nu s-a transferat, scurs sau fărâmițat vreodată. Nici la demachiere nu face probleme, se înlătură rapid.

În concluzie, mie nu îmi place acest produs și cu siguranță o a doua oară nu va mai ajunge la mine. Asta nu înseamnă totuși că nu sunt curioasă de alte rimeluri din aceeași gamă, fiindcă îmi place să testez mereu rimeluri noi, oricât de multe bune aș descoperi!

Ce părere aveți de efectul acestui rimel? L-ați încercat? La voi s-a descurcat mai bine?

12 comentarii

  1. Nici nu l-am incercat si nici nu il voi incerca, nu am citit cine stie ce pareri despre el, iar acum ca am aflat si parerea ta, cu atat mai mult nu il voi incerca. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur dacă ți-a fost de folos părerea mea! Nu prea am dat peste păreri bune cu privire la el, din păcate. :(

      Ștergere
  2. il luasem in calcul la un moment dat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă îți place aspectul foarte natural și nu te deranjeaz periuța mare... poate totuși ar putea fi pe placul tău. :D

      Ștergere
  3. Am incercat rimelul acum cativa ani si a fost bunicel, nu m-a incantat dar nici nu mi-a displacut , a fost destul de ok :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde și de gene, și de așteptările fiecăreia... e normal! :D Am întâlnit și fete încântate de el. Puține, ce-i drept, dar important e că există și varianta asta. :D

      Ștergere
  4. Am citit mai mlte review-uri mai putin entuziaste in legatura cu el! Parerea ta vine sa-mi confirme impresia formata... Hmmm, that's it!
    Multumesc mult pentru review, Miha Ella!
    Kisseeees! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu, din păcate. :( Țin minte că Simona îmi zicea mai de mult că ea l-a aruncat aproape întreg că nu i-a plăcut deloc.
      Cu mare drag, mă bucur dacă a fost de folos.
      Pupici

      Ștergere
  5. Deci in concluzie, nu :))

    Ai niste ochi superbi! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Azi am ramas fara rimel si am dat o fuga repede in DM si m-a atras Wonder'Full Mascara cu Ulei de Argan, vreau sa-ti spun ca m-a surprins foarte placut si nu imi pare rau ca l-am luat.
    Trebuie sa-l incerci ! E absolut uimitor ! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine de știut, mulțumesc pentru părere, o să-l iau în calcul pe viitor! :D

      Ștergere