Review: Sexy Pulp ultra-volume mascara

Am spus de multe ori că dacă aș fi nevoită să renunț la toate produsele de makeup și să rămân cu unul singur cu siguranță alegerea mea ar fi un rimel! E drept că viața ar fi mai tristă fără pata de culoare dată de farduri și rujuri, dar nici nu văd rostul machiajului fără acest produs, mi se pare că orice tip de machiaj e incomplet fără rimel. Dar să revenim la subiectul acestui articol - Sexy Pulp e unul din acele rimeluri care m-au surprins plăcut, pe care îmi e drag să le folosesc și de care nu mă pot plictisi prea repede!


Are o cantitate de 9 ml, termen de valabilitate 6 luni de la deschidere și îl puteți achiziționa de aici la prețul actual de 39 lei! Eu dețin nuanța noir!

Periuța îmi place foarte mult, nu este nici prea mică dar nici prea mare, are o dimensiune perfectă din punctul meu de vedere, iar forma acesteia și lungimea perilor sunt de asemenea ideale, reușește să separe frumos genele! Deși de obicei prefer preiuțele din silicon, aceasta chiar m-a surprins plăcut, îmi place din toate punctele de vedere!


Rezultatele obținute cu acest rimel diferă puțin în funcție de „etapa” în care se află (ca majoritatea, de altfel), mai precis: la primele 2-3 utilizări separa genele și oferea volum din două straturi, dar aspectul era natural, prea natural pentru gustul meu; apoi a început să îmbrace mai frumos genele, să ofere și mai mult volum, un negru mai intens dar și puțină alungire, fără să încarce sau să lipească genele; în prezent, după 2 luni de utilizare intensă s-a îngroșat puțin mai mult, însă încă oferă volum și alungire, un negru intens, dar tinde puțin să încarce genele la al doilea strat dacă insist prea mult!

Pozele au fost făcute recent, deci se încadrează la ultima „etapă” și aveam aplicate două straturi:


Eu zic că încă arată foarte bine, iar în cadrul unui machiaj mai elaborat arată și mai bine! Cu siguranță o să-l mai pot folosi încă vreo lună, cel puțin! Și o poză din față:


La capitolul rezistență stă bine, rezistă foarte bine în condiții normale, ba chiar nu mi-a făcut probleme nici la puțină ploaie și zăpadă. Nici la demachiere nu creează probleme, se îndepărtează rapid chiar și cu loțiune micelară!

În concluzie, mie îmi place foarte mult acest rimel, e unul din cele mai bune încercate în ultima perioadă și consider că își merită cei 35-40 lei (mai ales dacă socotim că mai luăm și ceva cadouri în plus la comenzile Yves Rocher).

L-ați încercat? Cum vi s-a părut? Vă place rezultatul obținut de mine? Vă tentează?

28 de comentarii

  1. Foarte frumos rezultatul, imi place mult. Nu am folosit acest rimel, dar pare compromitator si o sa il iau in considerare.
    Apropo...ai niste ochi superbi !!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place! Arăta puțin și mai bine mai acum vreo 2 săptămâni, dar am tot amâncat să fac pozele. :( Sper să-ți placă dacă-l încerci!
      Mulțumesc mult! Mie mi se pare că mă uitam în câș la aparat când am făcut poza a doua. :))
      Te pup!

      Ștergere
  2. L-am cumparat si eu la o comanda data in ianuarie, e a doua oara cand il cumpar pentru ca l-am avut si mai demult si mi-a placut foarte mult. Merita cuvintele de lauda, mai ales ca se demachiaza usor si chiar daca eu am alergie la vant si imi lacrimeaza ochii foarte tare, nu curge.
    O sa-l recumpar cu siguranta.
    Am incercat in schimb si Colour Nature ultra volum de la Yves Rocher si a fost o dezamagire totala, l-am aruncat intreg. Prea uscat, nu tu volum, nu tu alungire, nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult că și ție îți place! Așa e, și mie mi s-a părut că se demachiază foarte ușor ținând cont de cât de bine rezistă! Și la mine cred că va mai ajunge și o a doua oară. :D
      Nu îl cunosc pe acela, dar e bine de știut că nu te-a mulțumit! Eu mai am acum și rimelul Volume Vertiginos, dar încă e sigilat, vreau să mai consum din ce mai am înainte să-l desfac. :D Sunt foarte curioasă cum o să mi se pară și acela.
      Pupici

      Ștergere
  3. Wow! Arată foarte bine şi am să-l iau în considerare, având în vedere că mai am două rimeluri disponibile şi trebuie să îmi alimentez stocul. :))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place! Eu nu cred că o să mai ajung vreodată să am doar două rimeluri în același timp. :))
      Te pup!

      Ștergere
  4. Imi place rezultattul, genute separate, lungi si negre!!! <3 Nu l-am incercat, si un mare plus este ca se curata repede, fara sa folosesti de mai multe ori discheta. Super :) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult că îți place! Așa e, și pentru mine eun mare plus că se demachiază rapid! :D
      Pupici

      Ștergere
  5. Si eu sunt fan!!! La inceput, haaat, cu mult timp in urma, m-a speriat cu "maturoiul" de periuta si ma temeam ca imi pot socate ochii! Dar ne-am imprietenit la catarama... :))

    Pupicei, fata cu ochi senini!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur! Hehe, mie mi se pare mică periuța asta față de altele. Urmează săptămâna viitoare un alt review la un rimel, să vezi acolo „măturoi”. :))
      Mulțumeeesc! Pupicei, Ilduca!

      Ștergere
  6. As putea sa-i dedic o oda, atat de mult am iubit acest produs.
    Trebuie sa subliniez faptul ca genele tale arata excelent iar ochisorii tai sunt fumosi, frumosi. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur! De fapt cam știam, fiindcă tu m-ai făcut să-l desigilez și să-l pun la treabă mai repede decât intenționam. :)) Dar n-am regretat deloc!
      Mulțumesc mult, draga mea!
      Pupici

      Ștergere
  7. l-am primit si eu anul trecut, dar sincer, sunt prea dezamagita de el! fata de alte rimeluri mult mai ieftine, am impresia ca nu face absolut nimic! plus, eu am nuanta dark brown. total pe langa...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se pot compara rimelurile maro cu cele negre, e normal să nu ai aceleași rezultate. Eu de fapt nici nu prea le-am înțeles rostul. Dacă o să-l încerci totuși și pe negru cred că o să-ți schimbi părerea, cu siguranță e o diferență uriașă între cele două variante. :)

      Ștergere
  8. L-am avut si mi-a placut mult! Sper sa mai pun mana pe el candva. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult că și ție ți-a plăcut! Uite că putem să facem și pentru el un fan club. :))

      Ștergere
  9. Arata super!! o sa il iau si eu dupa ce le termin pe cele 6 cumparate in ultima lunaaaa :D kiss

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place cum arată! Hehe, știu cum e cu stocurile de rimeluri... eu n-am mai cumpărat unul de vreo 2 luni și nici n-am în plan să mai cumpăr prea curând. Trebuie să mai spunem și stop din când în când! :)))
      Pupici

      Ștergere
  10. Este rimelul meu preferat!!! Il ador!!!
    Ma bucur ca-ti place si tie! Altfel nu se putea! Pup :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ah, cata dreptate ai in primele randuri din postare! Dintotdeauna am considerat, ca rimelul este baza intr-un machiaj. Ai niste gene foarte frumoase si o culoare superba a ochilor!
    Rimelul nu l-am incercat (mi se pare cam scumpicel), dar imi place periuta lui.
    Pup! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, ce mă bucur că ești de aceeași părere cu mine!
      Mulțumesc frumos, draga mea!
      Este într-adevăr puțin mai scumpicel, dar eu consider că își merită banii. Știu că tu ai niște gene mai frumoase și te înțelegi foarte bine cu aproape orice rimel, dar nu e și cazul meu. :(
      Te pup!

      Ștergere
  12. arata foarte bine.

    poate o sa-i dau o sansa la un moment dat. eram destul de suparata de rimelurile yr, ce am incercat nu mi-a placut :(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place.
      Nu știu ce să zic de dezamăgirile tale :( , la mine acesta a fost primul încercat. Mai am unul, sunt foarte curioasă și de acela, dar momentan mai aștept o vreme până să-l desigilez. :D

      Ștergere
  13. Am avut un rimel roz YR, primit cadou la o comanda, s-a descurcat chiar bine si l-as incerca si pe acesta, numai ca nu prea dau eu comenzi la YR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate îl găsești în magazinele fizice la o oferă bună. Mie mi se par mai slăbuțe ofertele de acolo, dar au uneori reduceri frumușele. Oricum, merită și o comandă, au multe chestii faine pe care eu le recomand din suflet - rujurile, fardurile, demachiantul bifazic, laptele de corp și mai ales... geluri de duș cremoase care sunt geniale! :D

      Ștergere
  14. Si mie imi place foarte mult. <3 Pana la urma am dat comanda la Yves Rocher si l-am primit pentru o comanda rapida. :D Inca nu l-am purtat foarte mult si nu stiu cat de mult rezista dar imi place efectul lui. :D :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că ți l-ai luat și că îți place! Să-l folosești cu drag!
      Te pup!

      Ștergere