Manichiură de vară - portocaliu, auriu, floricele

Probabil ați sesizat că de ceva vreme am renunțat la colaborările de nail art, iar asta fiindcă simțeam nevoia de o pauză, aveam chef de o perioadă mai lungă în care să-mi fac unghiile doar așa cum vreau eu, fără să respect o temă impusă. Însă azi am pregătit împreună cu Ira o colaborare puțin altfel - amândouă am pregătit pentru azi o postare cu manichiurile pe care le-am purtat weekend-ul trecut și pe care ni le-am pozat reciproc, așa că vă invit să faceți o vizită și la Kind of Ira pentru a vedea ce a pregătit (vă dau și un indiciu: ojă texturată), dar vă invit și să vedeți ce v-am pregătit eu...

V-am promis că vor urma multe manichiuri de sezon pe parcursul acestei veri, dar după modelul pe care vi l-am arătat aici nu cred că o să mă mai încumet prea curând la tehnici sau modele complicate, o să mă rezum o vreme la combinații „simple dar de efect”! De data asta am ales o ojă holografică aurie, o ojă texturată portocalie și un model cu niște floricele simple realizat la inelar pe o bază albă. Mie mi-a plăcut combinația, sper să vă placă și vouă!




Ojele pe care le-am folosit sunt următoarele:

Miss Sporty Crush on you  #063, Milani #510 3D, Avon Gel finish iceberg white


Toate ojele folosite au mai apărut prin postări anterioare în diverse combinații, însă împreună nu le-am mai folosit, dar mi s-a părut că ar da bine și zic eu că nu m-am înșelat. Oja holografică este singura dintre cele pe care le am de la Milani la care se observă efectul holo doar în soare sau o lumină mai puternică, iar texturata de la Miss Sporty îmi place la nebunie, are o culoare superbă și mi se pare perfectă pentru vară (poate vă amintiți că a apărut și în postarea 10 oje pentru vară).

La inelar am făcut un fel de floricele, unele foarte simple, direct cu cele două oje mai sus amintite. Ca bază am folosit oja mea albă favorită, cea din gama Gel finish de la Avon care acoperă perfect dintr-un strat și se usucă foarte repede. La model am folosit o pensulă subțire de nail art și mi-a luat doar vreo 5 minute să-l realizez la ambele unghii.



Sper că v-am plăcut manichiura de azi și le mulțumesc fetelor, Ira și Kleo, pentru poze, iar pe voi vă rog să faceți abstracție de cuticulele cam deshidratate.

Vă place manichiura de azi? Ași purta-o?
Ați văzut și oja propusă de Ira? Așa-i că e foarte frumoasă?


27 de comentarii

  1. oja asta de la miss sporty e una dintre texturatele mele preferate
    imi place mult mini proiectul asta al vostru, mai ales ca sunt implicate ojele texturate!
    culorile ma duc cu gandul la toamna, la racoare <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cred, e și una din favoritele mele, chiar e superbă!
      Mă bucur tare mult că îți place! Știu că tu ești cel mai mare fan al texturatelor. :))
      Hm, nu m-aș fi gândit la asta. Pe mine mă duc cu gândul la vară. :))

      Ștergere
  2. <3 asa cum ti-am spus si sambata... sunt superbe :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai cat de frrumoase si delicate sunt!! Minunata alegerea ojei texturate :d kiss

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Așa-i că e superbă texturata? Mie-mi place la nebunie!
      Pupici!

      Ștergere
  4. Superba manichiura! Trebuie sa iti spun ca tu si Ira m-ati inspirat tare mult cu alegerea ojelor. Pana sa va urmaresc blogurile aveam oje cumintele, ma bucur de schimbare, am inceput sa port culori indraznete. Merci fetelor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Ce mă bucur să aflu asta! Chiar mă bucur mult fiindcă asta îmi doresc cu aceste postări, să vă inspir cumva... cu o idee de model, cu o ojă sau pur și simplu să îndrăzniți mai mult!
      Te pup!

      Ștergere
  5. Uuuuuu ce misto sunt!!! Imi place mult modelul...imi place ce stii sa faci cu unghiile..bravo!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur tare mult că îți place modelul și îți mulțumesc frumos pentru aprecieri!
      Pupici

      Ștergere
  6. Draga mea, este ataaat de frumoasa texturata portocalie! Iar cu oja alba Avon m-ai cucerit, aveam una singura alba in colectie dar calitatea ei nu ma incanta si o foloseam doar la pedichiura. Cu prima ocazie o iau acasa pe cea Avon :D
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur să văd că a atras atenția oja portocalie, fiindcă și mie mi se pare superbă, e specială!
      Mie-mi place foarte mult oja albă, cred că o să ajung s-o și recumpăr la cât de des am folosit-o! Apreciez foarte mult că mă pot limita la un singur strat! Sper să-ți placă și ție dacă o vei lua!
      Te pup, draga mea!

      Ștergere
  7. Floricelele sunt de efect iar combinatia de oje este una potrivita pentru aceasta perioada! Imi place foarte mult aceasta manichiura!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc frumos, Andrea! Mă bucur că îți place combinația!
      Te pup!

      Ștergere
  8. Foarte frumoasa manichiura. ♥ Combinatia culorilor si a texturilor a oferit un rezultat superb.
    Sa stii ca la colaborari, nu este nicio fata obligata sa participe la toate temele, chiar daca a contribuit la propunerea temei sau nu. Dupa cum stii, multe fete sunt super entuziasmate la inceput si pe urma participa foarte rar sau deloc. Si nimeni nu se supara. Fiecare e liber sa aleaga ce tema vrea sa faca. Din primele randuri scrise de tine, reiese ca erai oarecum obligata sa faci un model anume pentru colaborare. De asemenea, am fost surprinsa de reactia ta cand ai decis sa iesi din grup. Nu trebuia sa-l parasesti, doar pentru ca nu mai voiai sa participi la acele colaborari. :) Sper sa nu te superi.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, mă bucur că îți place combinația de culori și texturi, pe ele m-am bazat pentru un rezultat de efect! :D
      Mădă, știu foarte bine că nu e nicio fată obligată să participe la toate temele, dar am mai spus că mie nu-mi place să fac lucrurile pe jumătate, ori particip la toate, ori deloc. Eu nu cred că reiese asta sau cel puțin nu asta am vrut să spun, am zis doar că simțeam nevoia de o pauză pe o perioadă mai lungă de timp, atâta tot. În continuare îmi place să urmăresc la voi colaborarea, dar eu nu mai făceam față din lipsa de timp și așa cum am zis, nu voiam nici să particip doar din când în când, parcă n-are farmec, dar nici să mă forțez să fac niște manichiuri doar ca să fie acolo, de dragul de a participa în fiecare săptămână. Sper că m-am făcut acum înțeleasă.
      Nu ăsta a fost principalul motiv. Mi-a părut rău că am părăsit grupul, dar dacă aș fi rămas în momentul ăla, nu m-aș fi putut abține să nu spun niște lucruri și am decis că ar fi mai bine pentru toată lumea să n-o fac, că pe voi pot oricum să vă urmăresc și-n afara grupului, la colaborare oricum nu aveam de gând să particip și cine vrea știe unde mă găsește... deci nu pierde nimeni nimic. :)
      Nu m-am supărat, stai liniștită!
      Pupici

      Ștergere
  9. Minunate culorile, combinatia, modelul ... as purta si eu :)

    http://cosmetice-afaceri-online.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi place la nebunie manichiura ta :) culorile folosite sunt superbe <3 Pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte dragalas modelul, si nu pot sa nu admir lungimea lunghiilor, eu nu mai reusesc sa le am lungi, se rup una doua!
    www.descude.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Mie mi se par puțin cam prea lungi, dar durează atââât de mult să le scurtez din pilă, încât mereu le scurtez cu mult mai puțin decât îmi propun. :))
      Îmi pare rău. :( Oricum, și unghiuțele mai scurte au farmecul lor!

      Ștergere
  12. Foarte frumoasa mani Ella,totusi daca iti e dor de noi si iti place foarte tare vreo tema, te asteptam cu drag,am citit si comentariile de mai sus,pup si mi-e dor de unghiutele tale <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Oana! Mi-e dor să ne vedem „live”, așa în online ne tot vedem. :))
      Păi de ce să-ți fie dor de unghiile mele? Doar le tot postez pe blog. :p
      Te pup!

      Ștergere
    2. Da si mie mi-e dor sa ne vedem la o sueta <3,ziceam .......asa de unghiute ......sa te avem in colaborare cu noi :))))),pup.Plec in vacanta poate cand ma intorc ne vedem,pup.

      Ștergere
    3. Super! Vacanță plăcută și abia aștept să ne revedem! Pupici :*

      Ștergere
  13. Ce culori frumoase, perfecte pentru vară! ♥ O manichiură reuşită şi super drăguţă :3

    RăspundețiȘtergere