Propuneri pentru vară: 10 oje

Vă spuneam în articolul de aici, unde v-am arătat produsele mele esențiale pentru vară, că o să revin cu o postare separată în care o să vorbim doar despre oje de vară! Nu mi-a fost deloc ușor să fac selecția, știți că am o colecție destul de mare de oje în care cele mai multe dintre ele sunt ideale pentru această perioadă, însă într-un final am reușit să aleg doar 10 oje pe care le consider perfecte pentru vară:


Am ales doar oje accesibile, pe care le găsim cu ușurință în magazinele de la noi și care, în mare parte, au și niște prețuri foarte prietenoase. N-avea rost să vă arăt oje care au fost în ediții limitate și acum nu se mai găsesc sau care pur și simplu nu există la noi în țară, ideea fiind să le puteți achiziționa în caz că vă atrage ceva în mod deosebit. Totodată, am încercat să caut opțiuni cât mai diversificate, știu că unele preferați totuși nuanțe mai cuminți sau că poate nu vă plac anumite culori pe unghii (ca verde sau galben). 

Pe unele dintre ele le-ați mai văzut la mine pe blog, altele nici măcar nu le-am folosit încă (v-am zis că încă am multe oje nefolosite), dar pe parcursul acestei veri le veți vedea cu siguranță și integrate în manichiuri! 


Ojele holografice și cele cu sidef în conținut mi se par perfecte pentru perioada asta, cel mai bine fiind puse în valoare direct în lumina puternică a soarelui, de care ne bucurăm vara din plin! 

Am ales ca propunere oja Flormar nail enamel #431, o ojă albastră cu sclipici fin în conținut care arată absolut superb în realitate (în poze chiar nu se vede nici pe departe cât e de frumoasă, dar va urma o manichiură cu ea - și vă recomand să o căutați la standul lor, dacă treceți pe lângă unul) și oja holografică Milani #513 Digital, un roz cuminte și girly, dar care iese în evidență datorită efectului holo (pe aceasta o puteți vedea și pe unghii în postarea de aici). 

Așa cum vă spuneam și în alte articole, ojele Milani se găsesc momentan doar în București, în magazinul Cosmetica Verde din Mega Mall (care se află la subsol) și cred că toate ojele lor sunt perfecte pentru perioada asta, eu cu greu m-am decis asupra uneia, dintre cele pe care le am. Oricum, orice oje holo aveți în colecție, e momentul perfect să le scoateți mai des în față! Iar dacă nu aveți e timpul să luați măsuri - tot la Flormar mai găsiți unele foarte frumoase și totodată accesibile ca preț!


Ojele în nuanțe pastelate sunt vedetele primăverii, dar eu consider că și pe timp de vară sunt perfecte, mai ales cele în nuanțe puțin mai îndrăznețe. 

Eu vă propun un galben pastelat foarte frumos, mai precis Golden Rose Color Expert #44 (e mai deschisă nuanța decât pare în poză) și un verde mint care mie-mi place la nebuni - Rimmel London 60 seconds, nuanța Breakfast in bed. Ambele oje au pensulă lată care facilitează mult aplicarea, sunt opace din două straturi și se usucă rapid, vă recomand cu căldură ojele din gamele astea, eu am mai multe și de toate sunt mulțumită. Cu oja verde mint puteți vedea o manichiură aici și o alta aici, iar cu cea galbenă va urma!


Ojele texturate, în special cele cu glitter în conținut, sunt cu siguranță favoritele mele pentru vara asta (de fapt, între noi fie vorba, sunt favoritele mele de vreun an în coace). Ies în evidență, sunt speciale, se usucă repede cam toate, nu mai e necesară aplicarea unui top coat peste (stricăm farmecul dacă o facem) și poate cea mai bună parte: sunt ușor de retușat dacă se tocesc la vârfuri! Nu mereu avem timp să ne refacem manichiura atunci când se tocește, iar în cazul acestora putem doar să aplicăm puțină ojă la vârf și nu-și va da nimeni seama că am retușat-o!

Ca propunere am ales mai întâi o ojă finuță, elegantă, ușor de asortat la orice (chiar și la o rochie elegantă, de seară) și care iese totuși în evidență, mai precis Avon Magic Effects în nuanța Pearl, pe care v-am arătat-o recent pe unghii - aici găsiți postarea. A doua propunere este o texturată portocalie cu glitter auriu în conținut - Miss Sporty Crush on you #063, care în poze se încăpățânează să iasă roșie (poate vă amintiți că v-am arătat-o și acum vreun an, tot roșie părea) și care poate nu e pentru oricine, dar eu zic că ar merge măcar pe o unghie accent, în combinație cu o alta mai cuminte (cum e cea de la Avon).  


Nuanțele turbate de roz probabil că nu se potrivesc chiar oricui, dar mie-mi plac mult, în special vara. Știu că multe femei ocolesc culoarea asta din cauză că pare prea copilăroasă, dar măcar în vacanțe eu cred că merg foarte bine!

Flormar Neon #008 este una dintre cele mai utilizate oje pe care le dețin și cel mai des am folosit-o vara (aici o puteți vedea mai bine), iar China Glaze Pink Voltage e poate și mai îndrăzneață, dar și foarte frumoasă și arată bine atât mată, cât și lucioasă (aici o puteți vedea pe unghii, deși tot nu e chiar nuanța reală, în realitate e mai închisă și mai stridentă - dar sigur o veți mai vedea vara asta la mine). Eu sunt foarte mulțumită de amândouă, din punct de vedere al calității nu am nimic de reproșat, iar nuanțele îmi plac mult!


Am lăsat pe final două oje cu glitter absolut superbe, ambele din gama Jolly Jewels de la Golden Rose - mai precis nuanțele #119 (o adevărată explozie de culoare, e probabil cea mai potrivită sclipicioasă pentru vară) și #103 (o combinație de roz, auriu și galben). Pe prima o puteți vedea pe unghii aici, iar pe a doua sper să o vedeți pe viitor într-o manichiură. Că vă plac cele propuse de mine sau nu, vă recomand cu încredere să studiați toate ojele din gama asta de la Golden Rose, sunt toate foarte frumoase (eu mai am câteva și nu e niciuna care să nu-mi placă, fiecare are farmecul ei).


Acestea au fost propunerile mele pentru azi, sper că ați descoperit astfel cel puțin o ojă pe placul vostru sau că măcar v-am inspirat să lăsați ojele clasice și cuminți într-un colț și să le scoateți la înaintare pe cele care ies mai mult în evidență! Aș fi putut să vă mai arăt multe oje în nuanțe neon, dar majoritatea celor pe care le am sunt culori mai ciudățele, pe care nici eu nu prea le port simple, ci doar în diverse combinații.

Ca un mic idee de manichiură care nu implică nail art și nici niște oje anume (puteți să folosiți orice găsiți prin propria colecție), dar care e de mare efect: fiecare unghie într-o altă culoare! Mie îmi plac mult genul ăsta de manichiuri! 

V-au plăcut propunerile mele de azi? Care oje vă atrag cel mai mult? O aveți pe vreuna dintre ele?

24 de comentarii

  1. Gand la gand, maine si eu tot oje am in plan!
    Din cele prezentate de tine, o am pe cea albastra Flormar si pe cea mint-bleu Rimmel. Ambele imi plac mult. Imi face cu ochiul rozul China Glaze, imi place aspectul usor mat. Insa ma abtin, am suficiente oje roz :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, abia aștept să văd postarea ta!
      Mă bucur că avem oje în comun și că și ție-ți plac!
      E bestială cea de la China Glaze șiii... niciodată nu poți avea prea multe oje, mai ales roz. :))

      Ștergere
  2. Eu am numai oje cumintele de care sincer m-am cam saturat :)) Vreau sa incerc ceva nou! Toate ojele propuse de tine sunt frumoase pe gustul meu. Un sfat, te rog: Crezi ca oja Avon magic effects, cea texturata ar da bine la unghiute scurte ca ale mele? Tie iti vin bine toate. M-ai ispitit cu cea de la Rimmel si ojele de la Flormar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie neapărat să îndrăznești puțin mai mult! Eu am văzut oja și pe unghii mai scurte (la mama și la alte fete prin blogosferă) și mi-a plăcut mult cum se vedea.
      Mă bucur că te-am ispitit cu câteva oje! :D

      Ștergere
  3. A venit momentul! Momentul sa incerc si unghiile cu tips! :)))
    Daca prietenea mea tot face asta si doreste sa exerseze, am zis sa accept. Poate cu ocazia asta voi purta un galben sau verde in modelul ales! :D
    In rest, imi plac mult nuantele prezentate de tine si chiar sunt perfecte pentru vara!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot să-ți zic decât baftă, să nu-ți strici unghiile! :D Se repară oricum cu timpul, în caz de ceva, dar eu una nu m-am întoarce niciodată la ele (am avut și eu puse la salon vreun an, iar după un timp mi-am luat ce-mi trebuia și mi le puneam singură).
      Mă bucur mult că-ți plac alegerile mele!
      Pupici

      Ștergere
  4. Heyyyyy ce postare frumoasa,si eu am o postare suuuuuper asemanatoare,dar mai am putin de lucru la ea.Imi plac alegerile tale tare mult,pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea! Mă bucur că îți plac alegerile mele!
      Abia aștept să văd și postarea ta, sigur mă mai tentezi tu cu câte ceva. :))
      Pupici

      Ștergere
  5. Minunate alegeri, imi place mult nuanta de roz a ojei china glaze <3 kiss

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Văd că a atras ceva atenția oja China Glaze! :D
      Pupici

      Ștergere
  6. beautiful collection, I really love GR polishes :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Mmmm....dar ce avem aici? O sumedenie de oje superbe !!!!!! Toate imi plac

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, parcă-mi pare puțin rău că n-am făcut topul mai mare, aș mai fi avut câteva pe care-mi doream să le includ! :D Mă bucur că îți plac!

      Ștergere
  8. Sunt superbe toate, cu greu as putea alege o favorita din lista ta dar ma tenteaza China Glaze! :D
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți plac! E superbă cea de la China Glaze, trebuie să mai revin cu o manichiură cu ea, dar în care să se vadă mai bine nuanța. :D
      Pupici

      Ștergere
  9. Foarte frumoase selectiile tale. ♥ Detin si eu cateva, dar trebuie neaparat sa iau masuri in ceea ce priveste marca Avon.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Draga mea, chiar trebuie, cel puțin ojele texturate merită din plin!
      Pupici

      Ștergere
  10. Primele doua si oja rosie texturata de la Avon sunt genul care could keep me up at night :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, ce tare ai fost. :)) Da, chiar sunt niște oje speciale.

      Ștergere
  11. Oje perfecte de vara, fiecare in parte imi place foarte mult. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  12. In afara de galben, imi plac toate, cred ca am si eu albastrul acela de la Flormar, daca nu cel putin unul asemanator.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, cu cea galbenă urmează o manichiură, poate îți schimbi părerea când o s-o vezi acolo. :D Mă bucur că restul îți plac!

      Ștergere